Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 2

• 215 929
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте.Благодаря за новата темичка Hug
В момента в била тече промоция на ножове BergHOFF-май белгийски.
Заслужават ли си? За стоманата им пише X30 Cr 14  т.е не е стомана 18/10 а нещо друго newsm78

# 166
  • София
Ето най-сетне и аз реших да си купя Дурадо.

И както повечето от вас, които са се сблъскали с компетентността и професионализма на ексклузивния вносител, аз също станах потърпевша.

От половин година се точа на този тиган и като преценила добре избора си и знаейки цената наизуст, реших, че какво пък толкова се оплакват хората от форума, ще отида и от тях ще си го купя. Не съм конфликтен човек, много положително се настроих (рожден ден имам днес). И хоп - цената 155,90  лв.!!! С повече от 20 лв. отгоре!!! Казах им, че съм го видяла в техния сайт за 134,60, те също провериха, видяха, че така пише, обадиха се в офиса и от там им казаха, че е високата цена, просто сайтът не бил обновен #Cussing out

Аз ги заплаших с КЗП, те тогава пак се обадиха и потвърдиха високата цена, нищо не можело да се направи.  #2gunfireЕ, изгубиха клиент, ето какво направиха. След като се прибрах вече цената в сайта беше коригирана.

Ще го купя от Пазарувай лесно, но се чудя да си правя ли труда да сезирам комисията, или не си струва, още повече, че те, след като сгреших, та се издадох и ги заплаших, веднага са се постарали да заличат следите... Rage

# 167
Защо се чудиш щом имаш желание направи го.

# 168
КЗП е чудесна структура за харчене на държавни пари за заплатите на шепа търтеи. Не си троши нервите и времето, нищо няма да постигнеш. Абсолютно безполезни са!  Close

# 169
  • Варна
Имате ли впечатления от тенджерите на Хром Силистра дали загарят лесно?
...
Имам тяхна тенджера, готвя на газ - не загаря. Тенджерата ми е със сандвич дъно (ако изобщо така се нарича). Доволна съм. Редовно варя мляко в нея - не съм имала проблеми.

# 170
  • При децата ми
Windy, виждам, че си от Велико Търново, би ли споделила магазин в града от който могат да се купят качествени съдове за готвене?

# 171
Windy, виждам, че си от Велико Търново, би ли споделила магазин в града от който могат да се купят качествени съдове за готвене?

Не мисля, че има такъв магазин, за жалост. Аз понякога купувам съдове от Метро, но не смятам, че има кой знае какъв избор. Напоследък и в Техномаркет предлагат съдове за готвене, но не съм се заглеждала (знам само, че със сигурност имат доста с марка Тефал).

# 172
Здравейте!
Имам въпрос, на който вероятно вече е даван отговор, но наистина не мога сега да прочета темите, за което се извинявам.
Та въпросът ми е - какво ви е мнението и имате ли впечатления за керамичните съдове Делимано?
Как се класират от към безопасност и издръжливост на керамичното покритие?
Някой има ли впечатления от драйкукъра им, дали си струва инвестицията?
Благодаря предварително за отговорите!

# 173
Привет и от мен. Незнам дали някой е писал за съдовете от стъклокерамика на Purex .
Бих искала да чуя мнения за тях понеже си харесах една касерола в Метро newsm78  http://www.arc-international-cookware.com/en/products/pyroflam/round-casserole

# 174
  • Пловдив
Привет и от мен. Незнам дали някой е писал за съдовете от стъклокерамика на Purex .
Бих искала да чуя мнения за тях понеже си харесах една касерола в Метро newsm78  http://www.arc-international-cookware.com/en/products/pyroflam/round-casserole

Върни се на страница 9 и 10 сме я коментирали. Гуфи беше така мила да сготви в нея и снима, дала е линк към снимките.

# 175
  • София
КЗП е чудесна структура за харчене на държавни пари за заплатите на шепа търтеи. Не си троши нервите и времето, нищо няма да постигнеш. Абсолютно безполезни са!  Close

Може и така да е, и то твърде вероятно, но на мен ми помогнаха да си възстановя едни надвзети та̀кси от една банка, така че все се случва да посвършат туй-онуй.

Но си права за нервите и времето. Май няма да го направя, тиганът вече го имам от Пазарувай лесно, чудесен е! Вече правих безмазни пържоли на него - вкусни!

Колкото до Щъркелите, бг-мамма e доста популярна трибуна, където не веднъж са коментирани оплаквания от тях.  Мисля, че и това не им е малко като антиреклама.

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 10:07 от Sash

# 176
http://www.firstireland.com/ProductCart/pc/Le-Creuset-Cookware-c1443.htm

Ето един сайт с много хубавини.Ле крюзе имат и серия с незалепващо покритие,но колко е безвредно и какво  е точно не става ясно.трябва да ровна на оригиналния им сайт.

# 177
 Sash,вносителя не прави намаления,а отделните фирми.

Аз сигурно съм първата,която ще се оплаче от тиган Дурадо на Силит,но е факт и съм бясна. Sick
Залепва особено яйца,а съм спазвала изискванията за готвене.
Мъжо каза,че ще ми го громне по главата,толкова пари за нищо.
Купих го от един сайт в Бг по Нова година.Ами сега!!!!!!!!!!! newsm78

# 178
  • София
bellaa, съжалявам, че така се е получило с твоя тиган. Ако бях прочела поста ти това силно щеше да ме разколебае. Но аз все пак съм доволна, вчера нарочно изпържих яйца в него и стана много добре - изобщо не залепи. Дали пък да не се оплачеш в сайта? Кой знае...

# 179
  • Sofia
Sash,вносителя не прави намаления,а отделните фирми.
Аз сигурно съм първата,която ще се оплаче от тиган Дурадо на Силит,но е факт и съм бясна. Sick
Залепва особено яйца,а съм спазвала изискванията за готвене.
Мъжо каза,че ще ми го громне по главата,толкова пари за нищо.
Купих го от един сайт в Бг по Нова година.Ами сега!!!!!!!!!!! newsm78

И аз имах същата случка с моят мъж. Интересното е, че в началото нищо не залепваше. После той прави някакви гадни наденици и имам усещането, че лек слой от тях, ама съвсем лек, беше останал при готвенето. Следващите няколко пъти го мих много добре и продължително и някак пак започва да не залепва.  newsm78

Нека някой ми припомни изискванията за готвене в тигана, за да преценя на какво може да се дължи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт