Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 2

• 219 383
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 345
А тиганите на Silit durado наистина ли не залепват? Заслужават ли си парите? Някъде назад в темата бях чела за някакви тигани, не помня марката в които залепвали яйца. А относно формите за кекс не намирам такива на Kaiser, за които да пише нещо повече от незалепващо покритие.

# 346
# 347
Аhasver благодаря ти.

Имате ли отзиви и за Fissler Maxeo, в момента е на промоция тук http://shop.gamaelit.bg/?module=viewProduct&id=60. Интересува ме този и Дурадото могат ли да се мият в съдомиялна.

# 348
Прочетох и двете теми и ми се зави свят. До тук поръчах на Le Creuset casserole shallow 30 см и сега чакам да дойде. Трябва ми тиган за ежедневните яйца - 24 см ще ми е идеален (26 също е приемлив). Не намирам наличен на Silit Durado и се чудя какъв да взема. Ползвам индукционен котлон и тиганът ще се използва за яйца (под всякаква форма). Не искам да продължавам дълго да готвя в досегашната си посуда и ще се радвам на съвет за да намеря бърз заместител   chef

# 349
Inessita ,
преди време имаше някой в темата , който беше много доволен от Fissler Maxeo. Според инструкцията, мoгат да се мият в миална, да. Аз обаче не ползвам и не мога да дам отзиви.
Керамични тавички и формички за кексчета има в повечето молове, големи магазини за домашни потреби и супери, тип Кауфланд. Има предожения на много изгодни цени.  Simple Smile
Аз съм много доволна и пека само в чиста керамика баници, запеканки и кексчета.
Керамични съдове за печене
Предлагат се и стъклени съдове/форми за печива.

# 350
  • София
 Когато написах в гугъл Силит Дурадо, ми излязоха постовете на take a smile, когато си го е купила и е направила обобщение. Ако ми даваш разрешение, мога да го копирам Simple Smile

# 351
  • София
В момента в немския амазон има Дурадо на прилични цени, но ме притеснява, че залепва ....
Разглеждах сайта на Fissler, не видях в каталога им Fissler Maxeo Classic, а само Comfort, може пък да не съм гледала добре ... от немски не разбирам и дума ....

# 352
Когато написах в гугъл Силит Дурадо, ми излязоха постовете на take a smile, когато си го е купила и е направила обобщение. Ако ми даваш разрешение, мога да го копирам Simple Smile
Няма проблем. Само че имам смут, че малко натрапчиво може да изглежда.
Аз съм много доволна от избора си. Има и други като мен, обаче с времето разбрах и за случаи / 2 бр./  на потребителки, които не са. На мен не ми залепва и тиганът ми е като нов. Бях с убеждението, че няма да има човек, който да не е доволен.  На тях обаче залепва. Не знам защо. Сега даже изпитвам чувство на вина, че съм ги подвела неволно.
emy_emy , ако не греша, тук в темата , по- напред беше написано за разликата между Комфорт и Класик. Simple Smile

# 353
  • София
 Ами, ако някой се интересува, да каже..днес ще го държа отворено и мога да го копирам Peace
 Аз започвам да се насочвам към него, ти споделяш, че не ти залепват палачинките, аз яйца и пържоли няма да правя, би трябвало да нямам подобни проблеми newsm78

# 354
take a smile, благодаря за отговора  bouquet

# 355
  • София
...............................
emy_emy , ако не греша, тук в темата , по- напред беше написано за разликата между Комфорт и Класик. Simple Smile

Прочетох от 8 стр. до 24 стр. не видях, аз ли чета по диагонал  newsm78

Ако имаш някакви спомени драсни един ред  Hug

Пак трябва да си избирам тиган  Rolling Eyes ама този път ще чета повече  Mr. Green

# 356

Пак трябва да си избирам тиган  Rolling Eyes ама този път ще чета повече  Mr. Green
Намерих го - на 74 стр. от първата част от темата.  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492830.1095
прочети цялата страница, пак за тигани е ставало дума Peace

# 357
  • София

Намерих го - на 74 стр. от първата част от темата.  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492830.1095
прочети цялата страница, пак за тигани е ставало дума Peace

Огромно благодаря,   bouquet за съветите и отделеното време  Hug

# 358
  • Варна
Прочетох и двете теми и ми се зави свят. До тук поръчах на Le Creuset casserole shallow 30 см и сега чакам да дойде. Трябва ми тиган за ежедневните яйца - 24 см ще ми е идеален (26 също е приемлив). Не намирам наличен на Silit Durado и се чудя какъв да взема. Ползвам индукционен котлон и тиганът ще се използва за яйца (под всякаква форма). Не искам да продължавам дълго да готвя в досегашната си посуда и ще се радвам на съвет за да намеря бърз заместител   chef

Oт месец всекидневно ползвам САПФИР 28 см. , 14 лв. от КАУФЛАНД и 24 см. за десетина лв. от КАРФУР , не му помня марката.Яйца,месо , риба , ориз , картофи , палачинки , зеленчуци- нищо не залепва и без масло. Сугурно са по безвредни от изгорелите газове на автомобилите и ТЕЦовете или стотиците Е-та които ежедневно поглъщаме !!!
Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 359
  • София
Аз съм от тези, чието Дурадо залепна. Купих го с голям мерак, след много проучване, гледам го като писано яйце, изпълнявам стриктно инструкциите, но... залепна. Получиха се едни тъмни петна, които не можах дълго време да измия. Накрая  успях със сода бикарбонат. Сега петната ги няма, но ползвам тигана като обикновен тиган, а не като незалепващ. Простих се с пърженето без мазнина.

Нямам обяснение за причината, но продължавам да си го харесвам и в никакъв случай не обвинявам никого за подвеждане. take a smile  Hug. Сигурна съм, че и добрите отзиви са верни. Може един на 1000 да е скапан и точно на мен да се е паднал.

Не съжалявам за покупката си и не съм го намразила. Ползвам си го с желание.

Общи условия

Активация на акаунт