Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 2

• 218 765
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 900
angala, koмплектът няма покритието Силарган, от стомана е 18/10. Сайтът не доставя извън Германия, използвах услугите на посредник-превозвач. Доставката на съдовете до адрес в Германия е 4 евро, от Германия до България, по мои сметки ще бъде около 30 лева още.

# 901
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
или те нямат "силарган" и това незалепващо покритие?

тези са стомана, не са със силарган.

# 902
  • Sofia
благодаря за отговорите момичета
mamulq77 , моля те кажи кой посредник ползваш, мисля че и без силарган комплекта си заслужава.

# 903
  • 1st floor
Подариха ми две тави и тенджера от стомана 18/10 на Хром Силистра. Какво ще кажете за тях? Изглеждат ми добри, тенджерата е с тройно дъно...обаче, гледам, че тавите се надраскват. Не избива ръжда или нещо друго, но си личат драскотините...Нормално ли е?

# 904
angala, използвам услугите на www.pratki.de, за първи път. От немския  сайт ми дадоха доставка на немски адрес до 3-4 седмици, та кога ще дойде, не се знае. Признавам си ,че и мен цената ме поблазни. До преди два дни имаше комплект съдове - 5 тенджери и еди тиган на фирмата WMF, пак за 99 евро, но аз докато се начудя свърши. За сайта разбрах от миналата тема за съдове, една дама си беше закупила съдове от там и пишеше, че е доволна от тях

# 905
Препоръчайте ми хубав тиган и тава ,но на по народни цени!

# 906
  • Пловдив
mamulq77 ти с този сайт и стези цени за WMF много ме заинтересува!

Другото, което ми хвана окото е Le Creuset. Търся къде ли по форумите отзиви за тази фирма. Така и не разбрах защо тенджерата я наричат "фурна"???!!!
Притеснява ме бавното готвене в нея. Не ми се чака много време за да се сготви нещо.  newsm78

# 907
  • Пловдив

Обикновенни български или руски емайлирани?

# 908
  • София
Поръчах си този сет за готвене. http://www.xxxlshop.de/kuechen-essen-haushalt/kochen-zubereiten/ … rodukt-0035641299. Надявам се да не съм сбъркала в избора Rolling Eyes
Този сайт предлага съдове на изключително атрактивни цени.  Rolling Eyes
Това също изглежда мног приемлива цена. Тук също съм чела, мился  newsm78, добри отзиви за тази марка.
http://www.xxxlshop.de/kuechen-essen-haushalt/kochen-zubereiten/ … rodukt-0037240525

# 909

GrinningПросто да са здравословни.

# 910

GrinningПросто да са здравословни.
Мнение за тази тава?    http://zebrahome.bg/aksesoari-za-kuhnq/sadove-za-gotvene/rayware … hto-pokritie.html

# 911
  • Варна
Подариха ми две тави и тенджера от стомана 18/10 на Хром Силистра. Какво ще кажете за тях? Изглеждат ми добри, тенджерата е с тройно дъно...обаче, гледам, че тавите се надраскват. Не избива ръжда или нещо друго, но си личат драскотините...Нормално ли е?
Готвя в такива тенджери от години. Драскотини личат, но не ръждясват. Доколкото знам не е добре да се съхранява храна в тях, заради алергия към хрома или никела не помня. Аз съхранявам и не сме имали проблеми.

# 912
Някой да е срещал някъде съд за варене на прясно мляко, подходящ за индукционен котлон?

# 913
  • 1st floor
Готвя в такива тенджери от години. Драскотини личат, но не ръждясват. Доколкото знам не е добре да се съхранява храна в тях, заради алергия към хрома или никела не помня. Аз съхранявам и не сме имали проблеми.
Благодаря за отговора!  bouquet А някой знае ли в какво се изразява тази алергия. Няма у нас симптоми, но да си знам все пак!  Laughing

# 914
Гугъл казва следното: Алергия към никел (Nickelum (II) sulfas), а картинките с екземите не са никак приятни - pompholyx

Няма информация какво е незалепващото покритие.

Общи условия

Активация на акаунт