Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да спра приема на метзизол, ако имам хипертиреоидизъм?
Какви са потенциалните последици след операция на щитовидната жлеза?
Какви са симптомите преди диагностицирането на заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да спра приема на метзизол, ако имам хипертиреоидизъм?
При хипертиреоидизъм е изключително важно да се консултирате със специалист, преди да спрете приема на метзизол. Обикновено лекарят коригира дозата на лекарството въз основа на резултатите от изследванията и състоянието на жлезата. От съществено значение е да следвате указанията на лекаря и да не спирате лечението без неговото одобрение.
-
Какви са потенциалните последици след операция на щитовидната жлеза?
-
Какви са симптомите преди диагностицирането на заболяване на щитовидната жлеза?
Симптомите преди диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза могат да включват умора, нервност, усещане за тежест в гърлото, промени в теглото, промени в настроението, ускорен пулс, тромавост, суха кожа и загуба на коса. Въпреки че тези симптоми могат да показват и други здравословни проблеми, важно е да се консултирате с лекар за точна оценка.
-
Какво представлява изследването на калцитонин?
-
Какви са последствията след отстраняване на щитовидната жлеза?
успешна седмица и много усмивки !
Бях забелязала, че като пия едни мултивитамини и минерали и ме боли гушата, помислих си че е защото съдържат йод и ги спрях. То не че имаше мякаква полза от тия витамини... Е, не ме е боляла гушата след това. Спрях си и хапчето за сърце, нямам сърцебиене напоследък, спокойна съм.....

една виртуална почерпка от мен на всички ,не мога да сваля картичка,толкова години не можах да се науча,че днес остарявам.4eri. не се притеснявай за умората аз съм оперина преди 5 години и много се уморявам понякога ,макар,че съм 48кг.,но пък и моите годинки са повечко