Операция на щитовидната жлеза-6

• 82 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от мен  Hug успешна седмица и много усмивки !
Аз напоследък съм добре да чукна на дърво, не знам на какво се дължи  Grinning Бях забелязала, че като пия едни мултивитамини и минерали и ме боли гушата, помислих си че е защото съдържат йод и ги спрях. То не че имаше мякаква полза от тия витамини... Е, не ме е боляла гушата след това. Спрях си и хапчето за сърце, нямам сърцебиене напоследък, спокойна съм.....
здраве и спокойствие на всички   bouquet

# 16
  • При розите и топлата вода ......!
Ине защо така мимоходом? Hug
Фри,чудесно е че се чувстваш добре. Peace
Aneli 29,за какво пиеш селен? Мисля че някой ми го препръчваше, но нямам спомен за какво. newsm78

# 17
Момичета, как стои въпроса със слънцето и наскоро оперираните гуши? Мен вчера като че ли взе да ми придърпва белега след като стоях известно време на слънце. Дали пък не трябва да го крия още известно време?

# 18
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки.temir не е противопоказно да стоиш на слънце,но препоръчват ако е скорошна операцията да се слага едно шалче за да предпазва белега от слънце поне аз така помня,но има доста време откакто съм оперирана.Гелика уж помагам по градинката ,то и нашето е градинище,но повече гледам внуците.Затова и не ми остава много време за компа. Hug Hug Hug

# 19
pepi1963, Гелика,ще дойда аз да ви видя градинките на лято.И ми нагласете една по голяма мотика Grinning

# 20
  • гр.Гоце Делчев
Меци нямаш проблем ще ти избера най-голямата мотика ,ако може и сама да си работи ще е още по добре. Laughingтъкмо ще има и фасул и картофи за копаене,пък и домати и чушки само да ти се работи.Всяка вечер сядам за малко колкото да прочета темата.Инче пиши поне два реда поне де нещо и ти взе да се губиш в последно време.Ще те поканим и тебе на срещичка,а също така и другите македонки от Благоевград и от Сандански. Hug Hug Hugна всички дружки.

# 21
Здравейте момичета. Днес си взех резултата от TSH. Сега е в норма 2.05. Това е след месец и половина на Еутирокс от 25 мг. Сега не знам какво следва нататък, повече ме притеснява възела, него ще го гледа на ехограф сигурно в петък. Пак ще докладвам след петък.

# 22
  • при моите деца .....
Здравейте момичета. Днес си взех резултата от TSH. Сега е в норма 2.05. Това е след месец и половина на Еутирокс от 25 мг. Сега не знам какво следва нататък, повече ме притеснява възела, него ще го гледа на ехограф сигурно в петък. Пак ще докладвам след петък.
Чери, не се притеснявай.... Щом хормонът е в норма, дозата ти е добра....
В петък пиши след прегледа...
Аз рядко се сещам, че съм без жлеза.... Май само сутрин, като си приемам таблетката.... (Понякога имам сърцебиене, но докато не прочетох тук в темата, дори не бях решила да го свързвам с нея...)
Физически активна съм - ходя 6-8 до 10 км на ден, ходя на танци....
Хубав ден!
ღНека  утро да ви зареди с много позитивно настроение и в деня ви да се случи поне едно вълшебство! Усмихната и много цветна Сряда ви желая, момичета!

# 23
Браво на теб Боби. Аз съм много зле с ходенето, уморявам се бързо само лакирането не ме дразни, ти знаеш  и тъй като напълнях се чувствам много тромава и бавна, но съм решила да започна да ходя поне една две спирки пеша вече.
Хубаво е че се чувстваш здрава и енергична. Дано всички сме добре.
Лека вечер на всички. В петък ще пиша. Peace

# 24
  • гр.Гоце Делчев
 Wine Glass beer2 newsm38 една виртуална почерпка от мен на всички ,не мога да сваля картичка,толкова години не можах да се науча,че днес остарявам.4eri. не се притеснявай за умората аз съм оперина преди 5 години и много се уморявам понякога ,макар,че съм 48кг.,но пък и моите годинки са повечко  Laughing

# 25

Честит Рожден Ден,Пепи!

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 19:58 от четирилистна детелина

# 26
# 27
Pepi, Честит Рожден Ден. Бъди жива и здрава и много щастлива! cook

# 28
  • при моите деца .....
Честит Рожден Ден, Пепи!
Нека животът ти е изпълнен с щастие, любов и добри приятели!

# 29
  • гр.Гоце Делчев
Благодаря за пожеланията скъпи дружки   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт