Операция на щитовидната жлеза-6

• 81 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • При розите и топлата вода ......!
Ах, какво щях да изпусна! ooooh!
pepi1963, любима моя виртуална приятелко. Желая ти от все сърце безкрайно здраве, радост, щастие!  bouquet Бъди винаги заобиколена от любими, обични хора и верни и истински приятели!

Момичета мили, желая ви приятна вечер с любимите хора! Hug Hug Hug

# 31
здравейте ,аз съм нова в този форум .искам да ви питам за операция на щитовидната жлеза ,намериха ми 6 възела и искат да ги премахнат заедно със жлезата .какви са последиците след това ?

# 32
  • при моите деца .....
Ще приемаш хормона на ЩЖ под формата на таблетка - т.е. ще си на хормоналнозаместителна терапия...

# 33
  • гр.Гоце Делчев
ГЕЛИКА,сега видях,че си ми честитила рожденния ден благодаря за букета от рози те са ми любимите  Hug Hug :hug:dorit0_65 добре дошла в нашия форум,дано всичко да е наред Боби вече ти е отговорила какви ще са подследиците от премахването на щитовидната жлеза.ПИШИ КОГА ЩЕ Е ОПЕРАЦИЯТА ДА СТИСКАМЕ ПАЛЦИ.

# 34
Здравейте. Днес бях на преглед след месец и половина на лекарства. Нищо не се е променило за този период от страна на възела като размер след ехографа си е същия, то няма и друг начин за това кратко време. Хормона ТСХ както писах по-рано е спаднал в норма е вече. Това което ме притеснява е че на ехографа днес забеляза нещо под възела към паращитовидните жлези. Определи го като възпаление, но мен ме е страх да не е нещо по-лошо. Тя ме успокои и каза да пия 7-10 дни сутрин и вечер  Аулин което ме хвърли в потрес като знам Аулина колко е вреден. Дано е на прав път. Много искам да ми махнат тоя възел, ама нещо са се запънали. След 3 месеца отново с нови изследвания. Чудя се дали да не потърся и второ мнение?  newsm78 Това от мен. Бъдете здрави и лека вечер. Hug

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 22:40 от 4eri.

# 35
Чери, що не идеш и при друг лекар за второ мнение за успокоение, тъкмо имаш готови и пресни изследвания. При Пандев прегледът е 60 лв доколкото си спомням, скъпо е, но там вече няма да имаш място за съмнение, успех и спокойно  Hug за аулина незнам да е вреден, чула съм че е мн силен и не се пие повече от 1 на ден. Ако не лекува, аз не бих го пила без извънредно силна, непоносима и неспасяема болка. Имала съм такава само 2 пъти с пародонтозата ми преди години, но съм пила само по 1 докато подействаше лекарството, което пиех при кризи. При умора и тежест препоръчват магнезий, Инка мисля писа за Магне 6. Можело и просто 1 лъжица сутрин английска сол. Аз слагах на китайските рози и почнах и аз да я кусам  Party полезно е и за пречистване на стомаха.
Пепи на патерица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА   bouquet

# 36
Чери, що не идеш и при друг лекар за второ мнение за успокоение, тъкмо имаш готови и пресни изследвания. При Пандев прегледът е 60 лв доколкото си спомням, скъпо е, но там вече няма да имаш място за съмнение, успех и спокойно  Hug за аулина незнам да е вреден, чула съм че е мн силен и не се пие повече от 1 на ден. Ако не лекува, аз не бих го пила без извънредно силна, непоносима и неспасяема болка. Имала съм такава само 2 пъти с пародонтозата ми преди години, но съм пила само по 1 докато подействаше лекарството, което пиех при кризи. При умора и тежест препоръчват магнезий, Инка мисля писа за Магне 6. Можело и просто 1 лъжица сутрин английска сол. Аз слагах на китайските рози и почнах и аз да я кусам  Party полезно е и за пречистване на стомаха.
Пепи на патерица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА   bouquet
Май така ще стане. На там вървят нещата!

# 37
  • при моите деца .....
Чери, консултирай се с втори специалист.
dorit0_65, отговорът ми беше набързо и накратко, но ако се интересуваш по-подробно - питай.
Ето една статия... мога да потърся и по-подробни
http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p762.html
Момичета, хубави, слънчеви, цветни почивни дни!

# 38
Благодаря за подкрепата момичета ,много сте мили ! Може би м.октомври ,след 3 месеца ще правя нова снимка и ТСХ  .за да видим дали възлите растат. Ако са се свили не знам дали да се подложа на операция ,опитвам се да не мисля за това !

# 39
Здравейте момичета, и аз съм вече във вашите редици - предстои ми операция.
От три седмици ви чета и съм ви много благодарна - изпълнихте ме с позитивизъм след стреса от диагнозата Flowers Bouquet Flowers Bouquet Simple Smile

# 40
dobi_bi,dorit0_65,добре дошли  Hug Hug  Hug Hug
Вие сте късметлийки,че сте открили темата преди операция,аз я открих чак следа това.Нищо страшно няма,почти всички тук сме оперирани.Питайте,ще помагаме с каквото може.
 Чери,ти болки ли имаш ,че ти изписаха аулин?!Той нали е за болки,или аз се обърквам нещо?
 Пепи,Гелика, за вас знам защо пишете по рядко,но Инка изчезна.Не че аз пиша често де.
Ама то като се затопли и повече сме навън,та не остава време.

# 41

Чери,ти болки ли имаш ,че ти изписаха аулин?!Той нали е за болки,или аз се обърквам нещо?

Не се объркваш. И аз знам че е за болки, но тя ми го изписа, защото смята че може да имам възпаление някъде под възела. И тя не знае точно какво е, не знае дали е възпаление, ама можело и да е лимфен възел, ама можело и да не е точно......  Това ми каза. С две думи нищо конкретно не можа да каже. А този Аулин не смятам изобщо да го пия

# 42
  • гр.Гоце Делчев
Чери и моят съвет е да се консултираш и с друг лекар,аулина моя мъж го пие когато го болят зъбите.Вместо да мислиш и да се притесняваш .Пандев взима скъпичко ,но като ,че ли е един от най-добрите.МЕЦИ позна от първия път по цял ден съм в градината или на пътя с децата.При нас копаят улиците да сменят плочките на тротоарите и бордюрите и е много мръсно.В парка също има ремонт иначе завеждахме там децата да си играят.dobi_bi добре дошла при нас задавай въпросите си пък ние когато можем ще отговаряме.Инка хайде пиши два реда де къде изчезна.Фри благодаря за пожеланията. Hug Hug Hug на всички сладурки от мен.

# 43
Здравейте! От 7 години съм с диагноза Паническо разстройство и до ден днешен не съм подлагала това на съмнение. Но днес говорих с приятелка, която ме наведе на идеята, че може да имам проблеми с щитовидната. Досега не са ми пускали хормони, никой не ме е пращал при ендокринолог. Започнах да си търся добър специалист още след разговора, но няма да стане бързо, понеже съм в чужбина и не познавам много хора, които да ми дадат препоръки за определен лекар.  Ще ви помоля само ако може да си споделите симптомите, които имахте преди да ви поставят диагнозата.

# 44
Здравейте момичета. Днес се обадих на доц. Пандев в Дойче Клиник да си запиша час. Очаквах да кажат след 3 месеца, но извадих късмет. Един пациент се отказал от часа си и ме приеха днес в 16.00 часа. Доктора каза това което и Темелкова от Александровска б-ца. Възел има, Хашимото има, за сега не се налага рязане, през юни пак изследване и следене на възела. Новото е това че ми каза да изследвам нещо което ми прозвуча като тумор маркер. Това ме стресна малко, защото след като няма операция дали стойността ще е адекватна. Аз възела си го имам,  или това определя дали не е нещо злокачествено. Не знам. newsm78 Ако някой може да ми обясни по-простичко ще съм благодарна. Сетих се, казва се калцитонин, това което трябва да изследвам. Не знам какво показва точно? Бъдете здрави момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт