Ин-витро в Истанбул 6

• 103 338
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • In a surreal moment!
Момичета, от скоро в отделението за ин-витро в Мемориал има назначена сестра българка, заради многото българки, които напоследък ходят там. Казва се Хюсние

Ах, каква прекрасна новина! Благодаря ти Упорита! Желая ти сила, късмет  и Бог с теб!  Peace

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 09:54 от ИКСИ

# 166
  • Пловдив
Момичета, от скоро в отделението за ин-витро в Мемориал има назначена сестра българка, заради многото българки, които напоследък ходят там. Казва се Хюсние

Ах, каква прекрасна новина! Благодаря ти Упорита! Желая ти сила, късмет и да спреш да пишеш в тази тема  Grinning   Причината както става ясно е   EFP  Grinning  Бог с теб!  Peace

ИКСИ,да разбираме ли от тези ти думи,че всички,които спряха да пишат имат положителен резултат,ако е така много се радвам,само ми е странна тази тенденция всички да се укриват в даден момент newsm78 Simple Smile

# 167
Не съм спряла да пиша, нито съм се укрила, а резултатът е в подписа ми. Помагам с каквото мога  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 168
  • Пловдив
Delight31,не визирам теб,не се сърди, има доста момичета, които очакваме с хубави новини и се вълнувам Hug Wink Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 21:00 от Gugito

# 169
Не се сърдя разбира се , обичкам ви всички  newsm51 newsm53

# 170
  • In a surreal moment!
Gugito не искам да те въвеждам в заблуждение, опитвам се да предположа най-хубавата причина за изчезването на момичетата, от които чакаме вести. Нищо не знам за жалост.

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 09:53 от ИКСИ

# 171
Да, и на мен ми е леко казано странна тази тенденция ... толкова много опити трябваше да има април-май, и защо така никой не пише ... Нали всички основно на обяна на опит по време на процедурата разчитаме. Има ли някаква разлика спрямо опитите ни тук, нещо ново прилага ли се, какви медикаменти, каква продължителност на стимулацията и т.н. Жалко, наистина!

# 172
Ами,аз лично не пиша,защото няма какво да споделя.Лежа си вкъщи,и си "мътя",чакам 18май и дано ви зарадвам.Иначе се чуствам добре,вчера даже излезнах на разходка,защото то все в къщи не се издържа.Върша си домакинските неща,но по-тежкото съм оставила на половинката,повече гледам да съм на дивана пред телевизора.Гърдите леко са ми понабъбнали,рядко усещам предърпване в ячниците и кръста,но като цяло се чувствам ОК.Само първите 3дни много ми се спеше,сега мога даже и на работа да тръгна,но ме е страх,не,че ми е тежка,но за всеки случай предпочитам тези 12дни да се пазя.Това е от мен. Hug

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 11:03 от нелчо

# 173
Здравейте от Истанбул wavey

Прави сте за това, че темата е за обмяна на опит и информация. На мен лично много са ми помогнали постовете на момичетата, които са провеждали процедури в Истанбул. Затова аз лично ще споделям нещата, които мисля, че ще са от полза на двойките, които тепърва се отправят към Истанбул.

Аз стартирах по пач протокол, известен още като estrogen-priming protocol - с лепенки климара и цитротид от 21-ви ден на цикъла. На втория ден след последния цитротид ми дойде (точно, както ми казаха от болницата). На втори ден от цикъла стартирах с Гонал Ф  - дневна доза 225. След два дни ми беше първия преглед - при професор Кахраман, която установи лош отговор на яйчниците. За мен това не е учудващо, имайки в предвид, че и при първия ми инвитро опит - в България, започнах с тази доза и имах същия лош отговор на яйчниците. След ежедневните хормонални изследвания, още същия ден ми смениха дозите и лекарствата - 150 Меногон и 150 Гонал Ф дневна доза. С тези дози съм и до днес - 8-ми ден стимулация.

Освен това на първи ден от цикъла имах занижен брой антрални фоликули, в сравнение с обичайните за мен ежемесечни 6-7 антрални фоликула - отдавам го на пач протокола или на случайността. Не знам дали знаете, но мотото на този протокол е "качеството, пред количеството", така че се надявам и ще се моля да са ми качествени яйцеклетките, а после и всичките да се оплодят Praynig Praynig Praynig.

Пействам ви един линк с много хубава информация относно estrogen-priming protocol, по който съм аз: http://estrogenprimingprotocol.blogspot.com/

Това е засега от мен, ще ви информирам, когато има нещо интересно.

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 15:25 от Надежда :)

# 174
Надежда  Hug,

Благодаря за споделеното и за линка към този протокол (признавам, че за мен това е новост, която не са ми предлагали нито веднъж в БГ, въпреки лошият отговор на стимулациите). Много полезна информация!!!   bouquet

Стискам ти палци и дано се върнеш бременна от Истамбул!

# 175
Надежда,би ли споделила с колко антрални започна и сега на 8-ми ден колко са и какви размери.Ако е удобно разбира се

# 176
Благодаря на всички за хубавите пожеланиял.Прегледа мина много добре,започваме през месец юни процедурата,която ще бъде по къс протоколр изписаха ми GLIFOR и FOLBIOL  назначиха ни изследвания на мъжа ми държат да бъдат в тяхната лаборатория ,а моите мога да ги пусна в България.Общо взито това е всичко.

# 177
  • In a surreal moment!
Narin - за спермограма при тях ли става въпрос или за нещо по-специализирано. Ние сме с олигоастенотератозоосмермия и на протокола, който ми изпрати Кюбра пише - за ИМСИ, не пише  ИКСИ, стана ми странно защо така, ама няма как да коментираме за сега.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 22:54 от ИКСИ

# 178
Нарин, какво е GLIFOR? За какво ти го предписаха?

# 179
Момичета, те си държат спермограмата винаги да е при тях.
А ИМСИ е процедура, при която сперматозоидите се подбират при много голямо увеличение, така че да са наистина най-добрите. После пак се прави ИКСИ. ИКСИ с ИМСИ, така се казва.
Това най-опростено. Малинов имат ИМСИ от съвсем скоро и го рекламират, може на сайта да има информация. Другаде в България няма.

Общи условия

Активация на акаунт