Ин-витро в Истанбул 6

• 103 398
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • Кори Селести
Дали е възможно да успокоите дискусията и да спрете да се обиждате една друга?

Прегледах последните страници и не само един потребител е дал свобода на клавиатурата си в полза на съсипването на добрия тон тук.

Колкото до личните съобщения - ако не искате да получавате такива от някого, блокирайте го.
Просто е.

# 361
Момичета, искам да попитам в Мемориал преди каквато и да е процедура (имси и т.н.), предполагам изискват микробиология или...Thinking

# 362
Момичета, искам да попитам в Мемориал преди каквато и да е процедура (имси и т.н.), предполагам изискват микробиология или...Thinking
Аз имах направена, но не й обърнаха внимание.  Peace

# 363
на мен сщо не са ми правили/искали МБ. Но за твое успокоение може да си пуснеш една в БГ

# 364
  • София
Само да добавя, че "за твое успокоение" нашите мърлячи могат да ти дадат фалшиво-отрицателен резултат (за доказателства чети случая с ivankaka).

# 365
Здравеите момичета!
Искам да ви попитам, как ви се отразяваха прогестероновите инжекции след трансфера!
Аз имам адски болки от тях и се притеснявам това да не се отрази на ембрионите и на евентуалната имплантация! Лекарите казват че винаги мога да ги сменя с кринон гел, но аз се притеснявам от спад на прогестерона в организма ми! Вие имали ли сте такива проблеми?

# 366
Какви болки имаш и къде? Мен много ме боляха гърдите, ама много и бяха много чувствителни, също и дупето, защото там ми ги биеха. Те са си мускулни и са маслен р-р и докато се разнесат си е така... Спокойно, ще премине  Peace

# 367
Жълта роза, болят си доста тези инжекции. Мен дори още ме боли местото, където са ги били...в началото най-боли, но се свиква Peace

Разказвай сега какво се случва с теб Hug Hug Hug

# 368
Жълта Роза, аз продължавам да си бия инжекциите Прогестан. И Клексан. И Кринон гел слагам. И Естрофем пия. Всеки ден. От 18ти Май насам. И така докато вляза в 4ти месец  Tired И на мен ми се искаше да спра поне мускулните инжекции (бях готова по два пъти на ден да слагам гела), но докторът ми каза, че едното не замества другото и трябва да продължавам така.
Прави си компреси с Риванол на болезнените участъци, разстривай ги леко и ги мажи с каквото прецениш за отоци/синини - Lioton 1000, Varixinal Gel, разни мехлеми с Конски кестен. Аз поне така правя, за да разкарам синините от Клексана и твърдите участъци от Прогестана.

# 369
Момичета, благодаря за отговорите, Ще разказвам друг път, много ми е зле, боли ме дупето адски, не мога нито права, нито седнала да стоя, като съм легнала също боли. Питах професорката на трансфера, тя каза, че можело да го заменя с гела, но предпочитали инжекциите. Трудно ми е да вървя дори,като патка се клатя и защото мускулите на дупето са схванати напрягам тези на корема като ставам. Затова се притеснявам. Кюбра и тя каза да го заменям с гела, но ме е страх наистина. Вие как сте с вървенето, сядането, ставането? Confused

# 370
Жълта Роза, по всяка вероятност са ти заседнали седалищен нерв, но минава за няколко дни  Hug При цялото ми пребиваване в Истанбул и всички инжекции, които ми е изяло дупето, ми направи впечатление, че там лекарите поставят инжекциите някак "по-централно". Пак разделят седалищния мускул на 4ри и поставят инжекцията в горния външен квадрант, но някак това се пада по към средата на Дто. В БГ ми ги поставят по-безболезнено - с около 3-4 см по-високо и още по-навън. Наричат го "мъртва зона на мускула" или нещо такова. Ако съм честна, хич не е "мъртва" тази зона, но подозирам, че за още месец и половина ще я "умъртвя"   ooooh!

# 371
Жълта Роза, моите инжекции бяха 15 бр, твоите колко са? Колко си сложила до сега? Дръж се момиче, ще мине и ще забравиш  Peace

# 372
Tази история ми звучи като престараване. Толкова народ е родил след прием на утрогестан, защо трябва да се мъчите, бременността и без това е толкова мъчителна. Все пак алтернатива има...

# 373
И моите са 15, досега сам поставила 5.

# 374
Роза,  Hug, търпи, бабо за БЕБЕ Grinning
Инжекциите трябвало да се загряват хубаво (напр. 2-3 мин. в чаша с доста топла вода), докато се приготви спринцовката, и след това веднага да бият, така боляло по-малко. Това го знам от руските форуми, защото в Русия прогестероновите инжекции+Кринон гел са масова практика. След инжекция да се разтрива с памучето известно време, да се масажира, за да се поразнесе масления разтвор. Бучките рускините ги налагат с листа от зеле (ако намериш сега).
То стана малко като рецепта за готвене, ама айде  Joy LaughingSimple Smile

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 11:55 от genovevam

Общи условия

Активация на акаунт