Ин-витро в Истанбул 6

• 103 395
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Аз не съм убедена, че при мен "няма друг начин". Всичко, което изброих по-горе са пропуски в лечението ми според мен. Ако не бях загубила петте години в ходене при всички български светила, а се бях насочила направо към чужбина, може би шансът ми щеше да е по-голям.

Да не оспамим много темата, но моето мнение за българските клиники е, че ФАР им изигра лоша роля /или по-скоро на пациентите им/ - не може да поемат 3 пъти повече пациенти /след като повече хора могат да си го позволят/ със същото количество лекари, апаратура, сгради и т.н. както преди
Е това го подкрепям с двете ръце и двата крака. Да те найстина се подиграха с хората, но пък имак гарантирана работа за 3 опита. Много жалко те си лапат парите от държавата и от нас данакопладците и правят всичко възможно да не стане докато ФАР дава парички, а после още 1-2 опита, че сте им в кърпавъзани и отишли 40-50 хил. лв.
после Владимиров построил болница, Стаменов я строи, Щерев е по напред. Всички вие имате по един апаптамент от тези сгради.

Ама разбира се , АЗ самата подтиквах и притисках даже едно мимиче да ходи в Истамбил за ПГД, защото ри нея няма друг начин, но за рутинно инвитро е безмислено от гледна точка на парите и ниската успеваемост.
newsm78 #Crazy #2gunfire Какво значи подтиквах и притисках!?!? а защо е нямало друг начин? Какво е според теб рутинното ин витро? Как дистанционно прецени какво се случва в Турция  newsm78 Ти лекар ли си или статистичка?  Thinking - въпросите ми са съвсем сериозни и ще очаквам отговорите ти.
Да найстина ПГД е едиствения начин за успех. Има сериозен проблем.
И се пиши нормално и не се заяждай, че аз мога повече от теб.
ПИД в Турция е по-коректен отколкото в БГ, но по никакъв начин без ПИД не бих подтикнала момичетата да ходят там - просто им источват парите с много ниска успеваемост и много лъжи.
Те просто многократно надминаха Стаменов за екстремно кратко време.

# 346
 просто им источват парите с много ниска успеваемост и много лъжи.

По-добре ни кажи за лъжите - как, къде, кого, с какво са излъгали, че да знаем и ние, които сме тръгнали към тази клиника, но без празнословие - с факти

# 347
просто им источват парите с много ниска успеваемост и много лъжи.

По-добре ни кажи за лъжите - как, къде, кого, с какво са излъгали, че да знаем и ние, които сме тръгнали към тази клиника, но без празнословие - с факти
Ами като си толкова любопитна и те мързи да четеш, като отидеш ще видиш.

# 348
Мале, тази досадница ddnchv пак дошла да спами в темата за Истанбул, ама този път се е развихрила яко. #2gunfire
Момичета, не си хабете приказките да спорите с нея, не осъзнавате ли, че все едно спорите с телевизора. #Crazy #Crazy #Crazy

# 349

Ами като си толкова любопитна и те мързи да четеш, като отидеш ще видиш.

това изказване е смешно  Laughing
но пък е доказателство, че нямаш факти и какви празни приказки говориш.
аз съм прочела каквото ми е трябвало и решенията ми не се променят под влияние на форумни мнения.
успех ти желая в отказването на други момичета  Simple Smile

# 350
Мале, тази досадница ddnchv пак дошла да спами в темата за Истанбул, ама този път се е развихрила яко. #2gunfire
Момичета, не си хабете приказките да спорите с нея, не осъзнавате ли, че все едно спорите с телевизора. #Crazy #Crazy #Crazy
Ей не си позволявай да обиждаш, госпожичке....... то модераторите са на щрек.
Засрами се , сега какво да те пратя в бан ли или да си премълча.
Избери си сама.
Какво да кажа, злобно женско кутре??????
Сещай се.

# 351

Ама разбира се , АЗ самата подтиквах и притисках даже едно мимиче да ходи в Истамбил за ПГД, защото ри нея няма друг начин, но за рутинно инвитро е безмислено от гледна точка на парите и ниската успеваемост.
newsm78 #Crazy #2gunfire Какво значи подтиквах и притисках!?!? а защо е нямало друг начин? Какво е според теб рутинното ин витро? Как дистанционно прецени какво се случва в Турция  newsm78 Ти лекар ли си или статистичка?  Thinking - въпросите ми са съвсем сериозни и ще очаквам отговорите ти.
ПИД в Турция е по-коректен отколкото в БГ, но по никакъв начин без ПИД не бих подтикнала момичетата да ходят там - просто им источват парите с много ниска успеваемост и много лъжи.

Naughty Пак не обясняваш за ситуацията, защо е било единствен начин?  Laughing Rolling Eyes Какво е това пиши нормално - аз зададох нормално няколко въпроса, или греша?!?!? Защо не искаш да отговаряш на въпросите, отправени към теб?  newsm78 и пак обръщам внимание на думите ти "подтиквам" и "притискам"!  #Crazy ...  Crossing Arms Naughty

# 352
Принципно погледнато, добре е да се дават пари в чужди клиники, тъй като това допринася за по-доброто ни лечение. Защото увеличава източниците на информация, както и възможността за избор.
Обмяната на опит и между лекарите, не само между пациентите, е много ценна. Нека да вървим напред, да не се боим от знанията, от конкуренцията, от разширяването на хоризонтите.
Рискът от това да си претупан и да похарчиш пари напразно съществува навсякъде, без изключение. От това страдаме всички. И се борим, както можем, и продължаваме напред.

# 353
  • София
NTP, ddncv има предвид jul_j, при която има специфични делеции на У-хромозомата на съпруга й, и при тях е задължително да се връщат само женски ембриони, което пък е невъзможно през ПИД.

В България колкото и да ни казват, че ни правят ПГД (аз имам уж правено), нищо не ни се показва черно на бяло като резултат, така че е много съмнително дали изобщо се прави или просто се прибират едни хубави 2500 лева за него. В БГ сме на принципа ИМАЛ-ДАЛ.

Освен това, вместо да й скачате емоционално на ddncv вземете й прочетете постовете за заден ход, прави се като влезнеш в личния й профил и се пуснеш по "Последни постове на потребителя".

# 354
  • София
Аз не съм убедена, че при мен "няма друг начин". Всичко, което изброих по-горе са пропуски в лечението ми според мен. Ако не бях загубила петте години в ходене при всички български светила, а се бях насочила направо към чужбина, може би шансът ми щеше да е по-голям.

Да не оспамим много темата, но моето мнение за българските клиники е, че ФАР им изигра лоша роля /или по-скоро на пациентите им/ - не може да поемат 3 пъти повече пациенти /след като повече хора могат да си го позволят/ със същото количество лекари, апаратура, сгради и т.н. както преди
Е това го подкрепям с двете ръце и двата крака. Да те найстина се подиграха с хората, но пък имак гарантирана работа за 3 опита. Много жалко те си лапат парите от държавата и от нас данакопладците и правят всичко възможно да не стане докато ФАР дава парички, а после още 1-2 опита, че сте им в кърпавъзани и отишли 40-50 хил. лв.
после Владимиров построил болница, Стаменов я строи, Щерев е по напред. Всички вие имате по един апаптамент от тези сгради.

ddnchv Има в предвид мен,тя наистина много ме агитира за Мемориал,но ние сме с установен генетичен дефект-микроселеции на У-хромозома.Използването на ПГД и ИМСИ е задължителен,а единствената клиника в Бг,която ги предлага записва часове за 2015 Twisted Evil и то все още навлизат като методи и не се знае устройството зад тях колко е подготвено.

# 355
  • София
Sharky,писали сме паралелно Hug

# 356
  • София
Jul_j ИМСИ-то е към техниката на клиника Малинов, не е към Надежда, друг е наистина въпроса колко са способни да работят с него... а ПИД уж предлагат и в щерев.... Rolling Eyes
Спора наистина не е конструктивен, надявам се още някой да ми пише или отговори тука в темата и на моя въпрос ... Rolling Eyes

# 357
Този спор е винаги неконструктивен и особено излишен тук, защото всички в тази тема сме убедени, че медицината в Истанбул е на светлинни години от нашата.
ddncv има знания в област, в която почти всички сме невежи, но това не я оправдава за злобата и обидите, които лее насам-натам. Забелязвам някаква цикличност в тези изблици.
Малко ги люля Рихтеро май...

# 358
Аз мисля,че колкото повече отговаряме и обръщаме внимание на тази натрапница ddnchv ,влезнала тук без обективни факти,за да спами и обижда,темата става все по-неприятна за четене.Ако бях новак,който иска да почерпи информация от тук и да се ориентира къде да прави опит,бих се отказала на секундата да чета това.Така тези които успяваме в Турция не помагаме на никой с безсмислени спорове.Някой,питаше за женски фактор.На мен тук в Селена ми предлагаха опит с донорска яйц.след 2неуспешни стимулации.В Турция с 8дни стимулация на естествен цикъл с Мерионал и Пурегон имам 3 извадени яйц.от които 2 се оплодиха първо качество.Сами правете изводите си.

# 359
Моля модератор да разчисти агитацията, злобата и обидите, която потребител ddnchv депозира в темата.
Личните й дразги нямат място тук!!!

Общи условия

Активация на акаунт