Ин-витро в Истанбул 6

• 103 272
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря много.Сега остава само да се организираме.Все още изчаквам да уточним дата и час.Може би ще останем една нощ в хотел.Да се надявам да стене всичко в най- скоро време.Сега комуникирам с Кюбра.Стискайте палци.И успех на всички упорити момичета  Praynig

# 616
 А да попитам само,в аптеките в Ту,ция на какви цени са? В ilacbak  ги дават 264 ТЛ за 450 Гонал Ф.

# 617
ili7372, кога са били такива цените в ilacabak?  Защото сега им гледам в сайта, че GONAL-F 450 IU 1 FLAKON се продава за 340,99 TL, а GONAL-F 450IU(33MCG)/0,75ML KULL.HAZ. 1 ENJEKSİYON KALEMİ се продава за 364,75 TL. Прилагам и линковете:

http://www.ilacabak.com/ilacgoster.php?ilac=GONAL-F.450.IU.1.FLAKON&Id=5703
http://www.ilacabak.com/ilacgoster.php?ilac=GONAL-F.450IU%2833MC … C4%B0&Id=6202

# 618
 За жалост , печатна грешка .Извинявам се ! Иска ми се ,ама не Simple Smile
Скоро трябва да купувам и за това и аз се услушвам за добра цена.Пролетта ,да ,ама сега Embarassed
  bouquet

Флакон ,ще рече Пен ли ?
Май ще се пътува до Одрин.Нали ще има там?!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 17:45 от ili7372

# 619
  • София
Здравейте момичета!
Вероятно ветернките в темата ме помнят, но за тези, които са по-нови тук ще се представя на кратко:

От София съм, на 29 години. Проблемът, с който се борихме в продължение на 2 години е мъжки фактор. Имам направени  4 процедури в България. При първите две /направени в клиниката на Владимиров/  изобщо не стихнахме до пункция, поради това, че имаше много сериозна опасност от хиперстимулация. Резултатът - с по 20 огромни фоликула в яйчник, оставени просто ей така да регресират от самосебе си и около 3500 лв. хвърлени на вятъра.
Следващите две ИКСИ-та бяха на естествен цикъл / в клиниката на Стаменов/ - при първото яйцеклетката не се оплоди както трябва, а при второто ми върнаха ембрион , който даже не знаеха на колко точно е разделен.
Месец след поредната неуспешна процедура на родна земя, уморена от всички претупани процедури взех решение да заминем за Истанбул.
Искам от сърце да благодаря на всички момичета тук, които ме насърчиха да замина, които ми помагаха с информация, и  които стискаха палци за мен.  Hug   bouquet

През декември месец миналата година направих стимулацията си в Мемориал хоспитал.
От 13 извадени яйцеклетки, 9 бяха зрели, а от тях 8 стигнаха до 5-ти ден - стадий  бластоцист. През месец април тази година направихме един замразен трансфер, и в момента съм бременна в средата на 6 месец.
Искам да се извиня, на всички, които са се интересували какво се   е случило с мен, за това че не влизах до сега, но истината е, че поради доста трудности в началото на бременността  ме беше страх да се зарадвам на факта, че  нося живот в себе си.

Целта на днешния ми пост  е да дам кураж на всички момичета, които обмислят пътуване до Турция. Знам, колко мотивиращо ми действаха постове на момичета, които са успели, и сега се радвам и ще благодаря на Господ, ако имам възможността да вдъхна кураж на поне една от Вас.   
За първи път в Мемориал усетих какво е да гледат на теб като на пациент, а  не като на клиент - ходещ банкомат. За първи път  видях загриженост и истинско внимание от страна на лекарите. Осъзнах, че един преглед  не винаги трае няколко минути, както и че не е нормално да чакаш с часове пред кабинета на някого,  а когато най-накрая влезеш не е нормално да вадиш думите му с ченгел от устата за да разбереш какво в крайна сметка се случва в твоя собстен организъм.  Нямам думи с които да опиша разликата между нашите клиники и тази на проф Кахраман.

И в заключение да  кажа - ако имате  възможност, просто не си хабете времето, нервите, емоциите и надеждите в опити тук.  Бих посъветвала всички момичета, които са обезверени от тукашния хаос, които имат по "n" на брой неуспешни процедури, да не вярват сляпо на лекари, които им казват "следващия път тотално ще сменим подхода", а всъщност този "следващ" път се повтаря отново, и отново, да се насочат към място, което е с доказана по-висока успеваемост.

От сърце пожелавам успех на всички, които са в процедура, а  на тези, които им предстои такава- вярвайте в късмета си. Само той е необходим, когато си в ръцете на истински професионалисти.  Praynig Hug

# 620
istinska, радвам се, че си успяла и си бременна Hug Дано до термин всичко да наред и родиш живо и здраво бебче/бебчета.

Благодаря ти, че сподели с нас историята си, и че ни даваш кураж Hug Hug Hug

# 621
Честито, Истинска! Дай Боже повече такива чудеса да се случват! Хайде, наръси ни с прашец... Blush Дано всичко да завърши благополучно и да се радваш на своята сбъдната мечта! Пишеш за замразен трансфер. Това означава, че не правихте трансфер през декември месец ли или просто нещата не се получиха тогава с пресни ембриони?  Късмет и успех ти желая! Hug

# 622
  • In a surreal moment!
istinska - След "..бременна в средата на 6 месец"  така ревнах с глас, че уплаших котката... Grinning  Не те познавам на живо, само от вълненията ти тук, но това няма значение, аз много ,много се радвам за вас! Дано всичко е наред до края!  Heart Eyes Hug Браво на екипа на Мемориал!
Дай Боже всички ,които списвахме дълго време в темата да се похвалим една след друга с твоите резултати! Ще си позволя да попитам - едно бебче ли е и какъв пол. Ако те притеснявам - не отговаряй, просто ми се ще да се потопя малко по-дълбоко в хубавата новина  Grinning

# 623
  • София
Момичета благодаря Ви за хубавите думи! Simple SmileHug

Мъри 9 - вчера от вълнение съм пропуснала да напиша точно как се развиха нещата. Още по време на самата стимулация, която беше с адски ниски дози / средно по 60 ед. Пурегон на ден/  Кахраман ми каза,че реагирам повече от добре, и че макар, че целта им е била да направя не повече от 5-6 яйцеклетки, аз съм направила около 13 доста големи, и почти толкова по-малки.  Непосредствено след стимулацията направихме трансфер на 2 ембриончета / и двете бяха възможно най-доброто качество 5АА/, който завърши с отрицателен резултат. Когато поисках коментар от проф. Кахраман, тя каза, че въпреки че сме избегнали хиперстимулацията, в организма ми е имало известен хормонален дисбаланс, и това е вероятната причина за неуспеха. Още на следващия месец бях възстановена, хормолните ми бяха  в норма, но поради служебни ангажименти и командировки в чужбина нямаше как да замина.
През март месец отново се свързах с тях и поисках да почнем нова стимулация, защото имахме само 1 замразено ембрионче /те и него не искаха да замразят, защото бяха уверени, че още с първия трансфер ще успеем, но аз много настоявах, за което просто благодаря на Господ/.  Бях толкова сигурна, че няма да е живо след размразяването, че просто не желаех да се разкарвам до Турция само за да чуя думите "съжалявам, не се размрази". Много настоявах за нова стимулация, но Кахраман каза, че замразения ембрион е с възможно най-доброто качество, и че не би започнала нова процедура. Така или иначе нямах друг избор. Съгласих се. Няма да Ви обяснявам как докато Кюбра вървеше към мен по коридора за да ми каже дали се  е  размразило и дали е живичко, имах чувството, че ще припадна всеки момент. Трансфера ми го прави отново Кахраман, като ми каза, че сега съм в по-добра ситуация, тъй като при замразен трансфер организмът е доста "по-близо" до естественото си състояние, отколкото след стимулация.
Прибраххме се в София, и един ден преди датата за теста аз получих съвсем лекичко зацапване. Отидох в Цибалаб, пуснах ЧХГ и резултата беше 137,5. Толкова бях сигурна, че   е грешка, че чак звъннах в  лабораторията да попитам дали не е  станала грешка при поставянето на десетичната запетая, и дали всъщност резултата не  е 13,75....     

ИКСИ - сега на твой ред ти ме просълзи!:))   bouquet

Надежда Hug

Момичета от сърце пожелавам на всички да Ви споходи късмета, който споходи мен!  Praynig

Въпреки първия ми неуспешен опит там, бях сигурна, че съм в добри ръце - и не сбърках.   Сигурна съм, че рано или късно всички ще си тръгнете от там с бебчета. А след време притесненията около организация по заминаването, стумулации и т.н просто ще избледнеят, когато гушнете малките същества!  Hug

# 624
Благодаря ти, Истинска, за обширното разяснение!  Hug Дано и нас ни споходи твоя късмет и дано това стане възможно най-скоро! Поздрави и пожелания за една красива бременност!   bouquet

# 625
Еех, че пркрасна новинаа!!! Честито,миличка- продължавайте все така борбено! Пожелавам ви безпроблемни оставащи месеци и благополучен,щастлив финал! Това,което сподели е толкова обнадеждаващо за всички!

# 626
Здравейте момичета,имам час за хистероскопия на 14.09.Сега ще ми трябва хотел за една нощ.Някоя от вас дали има точен адрес,телефон ,на хотел близо до клиниката.Защото ще пътувам сама,за да мога да се оправя.Защото Кубра ми предложи този на клиниката ,нооо на 120-130 евро за нощ.Малко са ми множко. newsm10 newsm10 newsm10

# 627
Истинска, толкова се радвам за теб, добре дошла в клуба.   bouquet  bouquet 

# 628
  • София
Истинска,Честито,миличка!Повечето е минало,дано и трудното също PraynigПожелавам ти от сега нататък с всеки изминал ден,с всяка изминала минута спокойно да се наслаждаваш на твоето Чудо и накрая най-прекрасната среща с него!

# 629
Момичета, при мъжки фактор,на кой метод за извличане на материала са привърженици в мемориал-чрез пункция или с мини операция? извинявам се,че така без терминология задавам въпроса,ама да не се изгубим в превода   Laughing Embarassed Simple Smile newsm78

Общи условия

Активация на акаунт