Ин-витро в Истанбул 6

• 103 271
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета  Simple Smile
много се радвам за всички успели в Истанбул и че вдъхват такава надежда на останалите нас, които още не сме, но пък ще се борим  Grinning

Ние още не сме заминали, че този месец не се получеха нещата - висок естрадиол и задържан фоликул 18 мм
Сега си пия противозачатъчните, които ми казаха от Мемориал и чакам другия месец  Simple Smile
Докато все още се надявах да тръгнем се опитах да си намеря прилично на цена място за спане в Истанбул, но ударих на камък  Sad сега е сезона в Истанбул и от една турска агенция ми казаха, че всички хотели са заети, а от българска агенция, че не може да се намери нищо под 60 евро на вечер и то с доста съмнително качество, а в booking.com за 20 дни цените започват от над 2000 лв. - направо се отчаях  Confused

Та молбата ми към вас е да ми припоръчате място, където може да се отседне за по-дълго време на по-прилична цена, че да се подготвя за следващия месец.
Някои беше написал за апартамент, който го дава Мехмед за 550 евро на месец, но сега не мога да намеря телефона из всичките теми
Ще съм ви благодарна за всякаква информация  Simple Smile

# 631
Ако имате възможност, изчакайте до ноември.Тогава вече лесно се намира хотел.
Възможно ли е някой от  правилите инвитро в Мемориал да сподели на каква дебелина на ендуметриума се трансферира , правят ли се трансфери при тънък ендуметриум, има ли бременност след това.

# 632
Ако имате възможност, изчакайте до ноември.Тогава вече лесно се намира хотел.
Възможно ли е някой от  правилите инвитро в Мемориал да сподели на каква дебелина на ендуметриума се трансферира , правят ли се трансфери при тънък ендуметриум, има ли бременност след това.
Моят трансфер беше на лигавица-7 или 8 мм.не помня вече,резултата е в подписа ми.
Успех на всички и стиснати палци за нуждаещите се!

# 633
  • София
Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания! Дано  и на Вас скоро се усмихне късмета! Вярвам, че ще стане!  Hug

Относно хотела, наистина преди ноември е трудно да се намери читаво място за под 70 евро.
Когато ние бяхме там миналия декември спахме в един хотел за 50 евро, с включена закуска и паркинг. Когато отидохме април месец, цената вече беше 80 евро.  Ето сайта на хотела:  http://www.soguthotel.com.tr/  
Определено, ако си търсите такъв с паркинг, избора е добър, защото  частните паркинги никак не са евтини.

За ендометриума, моя трансфер беше при 11-12 мм ендометриум. Но преди това бях питала и ми казаха, че  7,5 е ок за трансфер.  

# 634
Благодаря за безценната информация!Успешен финал борещите се за дете

# 635
Кика, аз отсядам в апартамент, на 5 минути пеша от Таксим, на 15-20 минути с автобус от Мемориал, на 1 час пеша от болницата, на 2 минути пеша от автобусната спирка. Мястото е тихо, а е съвсем близо до най-оживената улица в Истанбул - Истиклял. В близост има множество заведения за бързо хранене, както и хранителни магазини, да си набавяте необходимите продукти. Предимството на апартаментите, и то за дълъг престой е, че има спалня, дневна и напълно оборудена кухня, тераса с простир, гладачна маса с ютия и сешоар. В момента цените за апартамент са 50 евро на вечер, но можете да се договаряте. Препоръчвам апартаменти №№ 5 и 6. Обикновенно се свързвам и уговарям престоя и цената с мейл, който е и в приложения линк: http://www.istanbulsuites.com/istanbul_apartments/index.htm

Успех и много късмет ви пожелавам момичета!

# 636
Истинска, от кога те чакам да се появиш  Hug
Честито мила. Безпроблемна докрая ти желая.

# 637
  • София
Сигма Hug
Не знам дали ти предадоха поздравите ми по повод и на твето чудо! Ако не са - сега  е  момента да  ти честитя и да ти пожелая една наистина лека бременност! Simple Smile)

Надежда е права - има  апартаменти, които са с по-ниски цени от хотелските стаи, но аз се отказах от този вариант най-вече поради това, че в рамките на една цяла стимулация около /20 дни/  нямаше да ми се занимава с чистене например. В хотела ни сменяха на 3 дни чаршафите, е почистването не беше на кой знае какво ниво, но след един разговор с камериерката нещата се оправиха. Другото предимство на хотела, освен паркинга, който споменах в предходния пост, е и наличието на закуска.

# 638
Момичета, в аптеката срещу Мемориал, цените на лекарствата са същите, на каквито ги продава Али в подземните паркинги на болницата. Но, по-изгодно е да купите от аптеката, защото за пациенти на Мемориал правят 10% отстъпка.

Относно престоя, в апартаментите, в които отсядам аз, правят почистване веднъж седмично, което лично за мен е ОК. Почистването включва смяна на чаршафи, кърпи, почистване на прах, стирка, въобще пълно почистване . Последния път почистваха пред мен и нямах забележки. За мен удобството на апартамента е голямо, и затова, че може да си готвя и да си хапвам по всяко време. Освен това е и много по- евтино от това всеки ден да се храня навън. Разбира се, всеки сам преценява за себе си, кое го устройва най-много.

Ако има нещо ново, ще се включвам.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 16:24 от Надежда :)

# 639
Благодаря ви за предложенията

Надежда - точно тези апартаменти ми предложиха най-прилична цена от 45 евро на ден и май другия път ще се насоча към тях пък дано се спазаря и за по-ниска цена  Simple Smile

най-много от всички давания на пари мразя да давам пари за да спя - така съм и на почивка  Simple Smile

# 640
  • София
Момичета - забравих в предишния пост да  Ви кажа- имам  5-6 кутии фолиева киселина и една пълна кутия Кринон гел, защото се бях презапасила покрай моите прокървявания в началото. Ако някой има нужда, а няма възможност да се разкарва до Турция нека ми пише.
П.П също сега открих и 2 кутии Глюкофен.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 23:23 от istinska

# 641
  • София
...Та молбата ми към вас е да ми припоръчате място, където може да се отседне за по-дълго време на по-прилична цена, че да се подготвя за следващия месец...

Ще съм ви благодарна за всякаква информация  Simple Smile

KIKA, ето малко информация и за хотела, в който аз отсядам напоследък - Little House Hotel
Много близо до Таксим и Истиклял е, но по-важното е, че наблизо са и всички евтини и добри места за похапване. Стаите са малки, но всеки ден ги чистят и винаги има чудесна закуска. Рецепцията работи денонощно, а персоналът е невероятно любезен. Ако те мързи да излизаш за хапване вечер /или когато и да било през деня/, могат да ти поръчат по телефона храна от близките заведения и излиза не повече от 15 лири на човек...
Правят отстъпки за дълъг престой (на мен в разгара на сезона ми излезе към 600 евро), като няма проблем да си тръгнеш и по-рано от договорената предварително дата на заминаване (цената на нощувката си остава тази, която сте договорили, независимо, че си се пазарил примерно за 18 дни, пък си стоял 15). Има ги и в Букинг, но там няма как да стане пазарлъка, за това по-добре да им пишеш на този e-mail : info@littlehousehotel.com

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 10:36 от burty

# 642
  • София
Момичета, моето чудо приключи, биохимична. Нямаше плоден сак, вчера беше един от най- кошмарните дни в живота ми.. Cry

# 643
Момичета, моето чудо приключи, биохимична. Нямаше плоден сак, вчера беше един от най- кошмарните дни в живота ми.. Cry
Оооо koffe01  Hug Hug Hug Важното е, че все пак е имало имплантация Peace смятам, че следващият път ще е докрая  Praynig и ще бъде всичко така, както трябва да е Peace! Силна бъди!!! Hug Hug Hug

# 644
  • София
Еееее,Кафенце  Cry  Hug Hug Как пък няма начин подобен кошмар да ни подмине,след всичко,през което минаваме ,за да стигнем до положителния тест  #2gunfire #2gunfire
А поне замразени останаха ли,да върнете или пак всичко отначало  Sad

Общи условия

Активация на акаунт