Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 200
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ха добър ви ден!

Пък като съм влязла, да взема да ви почерпя  Hug

по случай рождения ми ден.  bowuu

Ние сме по-добре, пу пу! Калина вече няма температура newsm44 newsm44 та ще видим какво ще кажат кога ще си ходим. Предполагам още една консултация с УНГ ще има, ама да видим. То хубаво, че оздравява, ама включи терминацията на макс - навря се в шкафчето под мивката; иска да лази по земята, да се вре по чуждите стаи... неудържима работа. Crazy

Ами по-късно пак ще се отчетем, сега чакаме визитация. Хубав ден!

# 121
  • До Балкана
ДУ!
Слънче, как е Калинчита, нека бързичко се овладее вируса и да се прибирате скоро, за д аси направите чудно семейно тържество. Честит рожден ден!
Айде и другите болнички да са здрави вече, днес чакаме отчет.  Hug
Бо беше болен от 12.04 до 17.04 отиде на ясла и на 20-ти пак отначало, като тази нощ ми вдигна Т. Голямо неспане беше Sad Вчера бяхме при педи да каже какво да взимаме, като имате предвид, че не съм спирала да го лекувам от 12-ти . И пак същите неща му изписа. Днес ги изпратих по мъжки да отиват, мъжа ми да взима болничен, а на него нещо по-сериозно да изпише, защото е ясно, че няма да мине само с треволяци. Яд ме е на нея! #Cussing out

Тъкмо ми се обадиха, изписала му е АБ - еми най-накрая, извинете! То е ясно, че не искам да си тъпча детето с гадости, но като се вижда, че отива на зле какво има да го чакам да ми развие бронхит ли (който той развива за няколко часа). Пф! Малко съм мрън, но ще ме извините!

Допис: Еее, браво на Кали, огън момиче е тя - какъв по-хубав подарък от това щуро ококорено човече, а!  Hug Heart Eyes

# 122
  • Варна
Честит Рожден Ден Слънчи! Пожелавам много здраве на теб и цялото семейство, много щастие,  повече поводи за усмивки и много късмет! Весел празник!   bouquet

Васе, бързо оздравяване на Бо и това да му е за последно, пожелавам ви скоро да не се разболявате.

# 123
Слънчи, честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече здраве в семейството, защото за мен то е най-ценно!  bouquet Hug
Далче, съжалявам че и вие сте в групата на болните. Явно яслата не ни се отразява добре. Бързо оздравяване на Бо Hug
Любезна и Пепе не ще да се прибира от село, ама никак. Hug
Ника, яви се на отчет че те мисля...

# 124
Добър ден и от нас
Слънчо, честит рожден ден! Здраве, щастие и късмет! Радвам се че Калина се подобрява бързо и ви пожелавам скоро да сте си вкъщи. Hug

Да се оплача, че и ние вече сме в отбора на болните. Цяла нощ се борих с температура от 39 градуса. Педиатърката е втора смяна, та следобед ще видим какво ще каже. Предполагам вирус, че няма други симптоми, но очаквам да прерастне и при нас в ангина, че отказва да се храни.

ВасеHug дано Бо бързо се оправи с антибиотика и това да ви е последно боледуване, поне за тази година, че то е ясно че с яслите без това не може.

Бързо да оздравяват всички болни! Толкова от нас, че едва гледам вече.

А само за книжките да се включа - и аз обожавам да чета. Поради липса на време чета с сутрин и вечер в метрото на път за и от работа.

# 125
  • Burgas
Честит рожден ден на Слънчи, да сте здрави и щастливи, това да е последния път в който влизате в болница  Hug

Далче и на вас и на другите болни да им минава бързо  Hug

А Ника къде е, почна работа ли?

# 126
  • София

Да се оплача, че и ние вече сме в отбора на болните. Цяла нощ се борих с температура от 39 градуса. Педиатърката е втора смяна, та следобед ще видим какво ще каже. Предполагам вирус, че няма други симптоми, но очаквам да прерастне и при нас в ангина, че отказва да се храни.

А добър ден, 1:1 с нашия старт. Гледай да го засилваш, че като видях развоя при Калина, стискам палци при вас да не се стигне дотук  Praynig

Много ви благодаря, момичета, за честитките и поздравленията тук и във фейса. Не знам дали отговорих на всички ви, но сърдечно ви благодаря  Hug
По ясленските въпроси: да, първите две години в ДЗ е ад поднебесен, както казва Мяу. В бациларника на яслата - нито кой знае колко могат да проветрят, нито ги извеждат достатъчно навън... и ефекта не закъснява!

Далче, дано и при вас да закрепите младежОт, че не си е работа така.  Hug
Никаааа, моля те, отчети се, че ви мислим и теб и Максо, че и Бо, да не му прехвърлите нещо.  Hug

Хубав ден ви желая, аз се чудя как да набутам на Калина смектата, че както минава на диетично хранене, лекуваме и появилото се снощи разстройство... та сега спи и я наливат със система. Цяло чудо е, че не си е изскубала абоката, явно са мноЛ здраво закрепени тия работи. Crazy Хубав ден на всички ви и бързо оздравяване на болничките.  Hug

# 127
Честит рожден ден, Слънчице! Нека дните ти са слънчеви и ясни, нощите- светли, звездни и топли, да грее слънце над дома ви, сърцата ви да преливат от радост, да е здраве и любов за теб и любимите ти същества!   bouquet  bouquet  bouquet

# 128
  • някъде тук
Честит Рожден Ден ,Слънчи! Бъди жива и здрава!  bouquet

Бързо да оздравяват всички болни Praynig Hug

И Жорката миналата седмица се опита да се разболее ама май пресякохме навреме настинката.Започна да кашля  и шмърка ,но не вдигна Т ,та минахме само с Проспан ,Ериус и капки за нос. То с това променливо време май ще е така ,а пък и нашия не се спира по цял ден иска да е все навън  не  мога да го прибера вечер до 20.00 ч ,умора няма това дете ,ей Simple Smile

# 129
Честит Рожден Ден,Слънчи.Бъди здрава и много щастлива.  bouquet
Бързо оздравяване на всички болнички.
Моето момче продължава да му хърка носа яко,та утре мисля да го водя при личната.
Ника пиши как върви работата?

# 130
  • Бургас
Слънчи,честит рожден ден ! Бъди много здрава, щастлива и обичана ! И бързо оздравяване на Калинка ! Радвам се, че вече е по-добре !  Hug Hug

Обожавам да чета, последно се запалих по Сидни Шелдън. Сега нямам време ,оф корс... ама тайно си мечтая за един четец като на Юхчето или Ла вида ЛокаSunglasses

Таньорче
, разкошна е малката Ния ! И ти и Алето и тортата сте страхотна картинка !  Hug

Стискам палци за бързо оздравяване на всички дечица !!!  Hug

# 131

А добър ден, 1:1 с нашия старт. Гледай да го засилваш, че като видях развоя при Калина, стискам палци при вас да не се стигне дотук  Praynig

Дано  Praynig Лекарката каза вирус, засега без някакви видими усложнения. Почнахме Изопринозин. Този път взех на сироп, че предния път с хапчетата не се справих с даването. Само не разбрах що е такава цифра този сироп, но дано даде резултата и минем само с него. Даде ни е Лактофлор, че от както е с температура се опитва и разстройство като че ли да го тръшне. Та така, моля се до три дни да премине, че иначе ще трябва антибиотик да почваме.
Хайде отчетох се Simple Smile

# 132
  • София
Съни  Hug
Все едно опоисваш стартовото състояние на Калина, притесних се за вас. Отчитай се да не ви мислим, а дано Изопринозина помгне  Praynig

# 133
Направо ми е мъка да чета за толкова болни дечица... Sad Желая на всички бързо и по-леко да минават болестите!  Hug
Момичета, благодаря ви за милите думи за тортето на Ния.  Hug
Следя ви, но все не остава време да драсна. Не, че имам и какво да споделя толкова, де. Днес бяхме на ДК- на 5 месеца Ния е 7,300кг и 61/63 см (забравих картончето при доки, пък не чух добре колко я измери)- +700 гр. и +2/4 см за 1 месец. Добре си върви Кифличка, такива бутчета е отпрала. Почти еднакво се движи с кака си по мерки с малка разлика в полза на Аля. Биха й последните 2 шота Инфанрикс и Синфлорикс. Довечера чакам да вдигне Т, че бе е пропускала досега. Напоследък чест устисква по 4 часа между храненията, но нощем си се буди 2 пъти.
Аля е добре- много палава, мамина умница, хубавица, певица.  Laughing Така да ме радват милите моменти на двете гушкащи се сестрички! Всичко бих дала за тая гледка! Очите ми се пълнят всеки път.  Heart Eyes Hug Обмислям да пусна Аля на градина на лято, но още не мога да се реша- много ми е мъчно. Направо не мога да си представя как ми протича денят без нея... С памперса сме на никъде- ака и пиша на поразия, крие се, даже бяга и ме гони да не я преобувам. Примирила съм се вече и съм се оставила на самотек.
И да ви споделя вчера сутринта в 7:30 как се изстрелях от леглото да нагледам дали Аля спи в нейното- сънувах, че е изчезнала, беше кратък сън, но толкова истински, че после цял ден ми беше едно такова чоглаво и все следях Алекса къде скита из градината. Направо о изживях като реално и беше ужасно. Недай Боже никому!  Praynig
Ей това всичкото го написах с 1 ръка, докато кърмя.  Mr. Green Нийчето все така не ми слиза от ръцете и трябва все да ходим. Иначе вече не е такава ревла- много се смее, даже и с глас, особено на кака си, отскоро посяга, обръща се по корем и по гръбче. Сега вече й омръзна пред компа и трябва да ставаме, че се размрънка цвъкелчето малко.  Mr. Green Прегръщам ви!  Hug

# 134
  • София
Слънчи, жива и здрава да си!

Общи условия

Активация на акаунт