Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Слънчи, честит рожден ден! Здрава да си, винаги усмихната и позитивна!   bouquet Радвам се че калинчита вече е по-добре и стискам палци по-бързо да се махнете от "почивната станция".

Съни, бързо оправяне и на вас!

Аз днес яко съм се сговнила, но ще ми мине.....

# 136
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Слънчи, Далче,Съни76 как са децата днес?  Hug

# 137
ДУ,дами  Hug
Faline мерси за кафенцето и кроасанчето!
Слънчи честит рожден ден с малко закъснение!Бъди здрава,щастлива,много обичана и успяла във всичко с което се захванеш!  bouquetМного съжалявам,че сте в болница!Дано скоро сте вкъщи и всичко е зад гърба ви!Целувки и за мама и за малкия бонбон!
Далче дано АБ-то си свърши работата и да оздравеете бързичко Hug
Съни76 бързичко оздравяване и на вас желая!
Танче браво на кукличката Ния-все така хубаво да наддава!Целувки и за нея и за щуранката Али!
Сияна ми е същия шемет,не се спира въобще,все дивее и пее и вика Simple Smile
Много ми е криво,че не я виждам всеки ден,не мога да свикна с това.Ето сега три дни само до яслата ще я водя,а като се прибера тя отдавна ще е заспала.Започна да търси повече баща си Confused
Иначе сме добре(доколкото е възможно де,тъй като не знаем мъж ми каква заплата ще вземе другия месец-ще му я намалят,ама с колко ще разберем като я вземе) ooooh! Днес съм втора смяна и съм решила да вадя летните дрехи и да прибера зимните.Сияна почти я стъкнах за лятото,само сандалки трябва да и взема,но ще е края на другия месец.
С голямо закъснение да честитя рд-то на Иренка!Сиянка тортата е много сладка Heart Eyes
Обичам ви момичета и много ми липсвате  Hug

# 138
  • София
Добро утро!

Да се отчетем вкратце: Калина е по-добре (пу -пу!), взе да включва терминацията на макс, става и трудно удържима в стаята. Хубавото е, че споменават вълшебната думичка за четвъртък, та стискайте ни палци.  Praynig
Търси контакти с други дечица в болницата, но ... и сестри и лекари се карат. Ясно е, че са деца, но пък и има дечица с всякакви инфекции и не е добре да си ги менкат. Още е с разстройство, но количествените му измерения са нищо притеснително според мен. Дано днеска отървем системата, че терминация и система в комбинация е равносилно на мама пред истерия...
Съни, Ника, Далче как са дечицата?  Hug
Пухче, съжлявам за стеклите се обстоятелства около мъжа ти. Дано пък за него размислят и неговата решат да не пипат  Praynig
Бръм, мина ли ти?  Hug
Танче, браво на Ния за чудните мерки и теглилки!   bouquet
Още веднъж - благодаря ви за милите пожелания, момичета! Оправихте деня ми, макар и при неприятните обстоятелства, при които сме. Знаете, че много ви обичам, всичките  Hug

# 139
Добро утро!
Благодаря за закуската и за това, че ни мислите. Тази нощ изкарахме спокойно без температури. Пу.пу, дано да ни се  е разминало. Даже снощи вечеря, а тази сутрин закуси добре, което за мен също е добър знак. Ще давам и днес Изопринозина, а за утре се чудя дали да давам ако днес всичко е наред.
Сега се чудя на къде а го извеждам, че все пак да не е където има деца.
Как са другите болни? Слънчи, Далче?
Пухче, гадно е така с работата на смени. Дано скоро се появи по-добра възможност.
Бръм, погал.
Хубав ден на всички!

А Слънчи се е отчела докато пиша, дано утре да ви пускат, стискаме палци. Радвам се че Калина вече е добре.

# 140
  • София
Съни, изопринозина се пие по схема, така че не спирай нищо на своя глава  Hug Той си е сериозно лекарство, както не веднъж е писано в темата, та се консултирай с педиатърката преди да правиш каквото и да било. Ха дано ви е разминало!  Praynig

# 141
  • Най-зеленият остров
Добро утро момичета
Деси мерси за закуската   bouquet
Много се радвам да прочета, че болните оздравяват. Слънче стискам палци утре да пишеш от вас  Hug.
Ние сме добре, Ния расте, дивее и хубавее  Heart Eyes. Голям разбойник е, направо е взела страха на кака си. Като не стане на нейното и я хапе, което ме притеснява, че като тръгне на ясла да не хапе и другите деца. От къде се е научила да хапе идея си нямам, и обяснявам и дори шамарчета е получавала но....
Никоооо, пиши как е на работа.
Лек ден, ние отиваме на разходка  Hug Hug Hug

# 142
Добро утро,
днес е първият ден на Марти на градина,не плака като го оставих,но утре очаквам,че ще се дърпа и реве Rolling Eyes
Едната учителка много си го хареса,преди около месец ни беше спряла на улицата(не се познавахме) докато се прибирахме да пита къде ще записвам детето на градина и да го дам при нея,затова са надявам че ще се чувства добре!Малко ми е притеснено,защото са само 2-3дечица на 2 годинки,другите са предучилищна,с големите ще са до 24 май,така процедират тук,а и в другите градини в града също Rolling EyesСупер шматка съм,забравих да си запиша телефона на учителката,имам само на тази,която е втора смяна,като стане 10часа ще и се обадя на нея, да искам  номера на другата ooooh!Още от днес ще го оставя цял ден,макар че се бях настроила по обяд да си го взема,но госпожата каза,че според нея така ще е по-добре,иначе всеки ден ще очаква,че ще го взема след като обядва Rolling EyesОпределено и аз съм на същото мнение,но си мислех,че само в частните градини ги оставят цял ден още в начало,но явно има напредък Crazy
Слънчи,Васе,Съни бързо оздравяване на дечицата Hug
Танче,браво на Ния,добре наддава,според мен не е лошо да пуснеш Аля на градина,добре ще и се отрази и покрай другите деца и памперса ще свали набързо!
Пухи,много кофти,че не виждаш Сиянка,дано поне не намалят много заплатата на мъжа ти Hug
Трябва да се взема в ръце и да прочета някой и друг учебник да опресня знанията(мале,то дали е останало нещо в чутурата му),сега нямам оправдание с Марти,че не ми стига времето,имам някакви планове за работа,че и за една магистратурка,но да видим Wink

# 143
  • До Балкана
ДД!
Благодаря ви, че питате за малкото магаре! Ей, на втория прием на АБ и му просветна на това дете! Поне успя да спи без да се души! Нищо че мрънка и рита като магаре!  Mr. Green
Танче, браво на Ния и на теб за търпението!  Hug
Марги, успех на Марти в ясленските занимания. Дано те изненада и да не се дърпа изобщо! И аз съм се замислила за втора магистратура, скоро ще узрее момента, усещам!
Слънче, Кали как е?
Петя, браво че се повлиява Боби бързичко! Praynig
Ех, Никич, ама и на мен ми е много любопитно вече! И най-вече как са мУНчетата?
Мяуче, къде се изгуби и ти, как са принцесите?
Пухе, дано ви се наредят нещата семейно - и запалати, и работно време, пък дай Боже по една хубава нова работа, а?
Хубав ден, момичета!

# 144
Здравейте,дами!
Изпуснах ви края...Мойто хлапе пак направи броно спазъм миналата седмица и от днес отново е на ясла.Побърка ме докато си беше в къщи-от беля на беля.
Заела съм се с едни работи,та стискайте палци да се случат,че...
Хубав ви ден и до после!

# 145
Айде всички да се оправят вече!!!И другия месец да ходят 22дни на градина Laughing

Бобиш, спазмите се повлияват много добре от морските изпарения.Водете го дребното на моренце, но пък трябва да го разхождаш преди изгрев слънце, защото йодните пари са ефективни тогава.И все пак ги израстват!Някъде към 6-годишни Crazy

Хубав ден на всички Hug

# 146
  • София
ДД! Grinning

Момичета, не съм ви чела назад, а и не знам кога ще ви прочета... Прекарахме три от най-кошмарните дни през живота ни, дано всичко да е останало зад нас.
От утре съм на обучение на новата ралта, така че ептен ще ме хване липсата.
Дано всички сте здрави, това е най-важното!  Hug

Пф, започнах да ви чета... Слънчо, честит рожден ден! Съжалявам, че сте стигнали до болница, дано вече Калинчита да е по-добре!
Тъй, и у нас върлува същото, като в неравната битка падна Максето, снощи по спешност търчахме до ОБ, защото 3 дни поддържаше над 39, почнахме Аугоментин, ама никакво подобрени и детето клюмкаше както си стоеше... абе кофти работа. Та не сме за болница, поразшириха му лечението и от тази нощ видимо се подобри, поне вече няма Т и е стандартно кисел /щото беше ужасно кисел и ревлив/. Пак така иначе - проблема е сопол и гърло, това било стандартното усложнение при сегашния грип ме увериха от болницата.  Peace
Борис пък е опериран, заради което почти умрях от притеснение. На мен па нещо ми стана на очите и вчера ме изследваха с лазер да не би случайно да ми се е отлепила ретината на едното... абе не е за разправяне... В края на краищата всичко е добре, когато свършва добре, и всички ще ни бъде, ся остава да открият на мен кво ми е и да оправя фокуса   smile3557 smile3557, че си ходя като пияна.  Laughing

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 13:41 от Ника

# 147
  • Burgas
Ника  Hug да не се повтаря!

Сега прочето, мале Ника голям ужас....как са сега децата?

# 148
Ники,  Hug Hug Hug ! Дано всичко се оправи!   Praynig Praynig Praynig
От какво е опериран Бо? Дано проблемът с очите ти не е сериозен!

# 149
Слънчо, честит рожден ден с малко закъснение! Дано се оправяте бързо и болестите да са зад гърба ви! Hug

Ника, то като нещо е зле, че като се струпа всичко наведнъж... аман от болести значи! Оздрававявайте всички, а ти се дръж мъжки, че и нова работа ти предстои... Hug

Малвинка, успех на яслата! Бърза адаптация и дано все така с желание да ходи!

За много болнички прочетох, и ние да не се цепим от колектива - Марти от днес е с хрема, а пък аз от няколко дни се боря с една настинка и не минава и не минава. Мисля сериозно вече да посетя хомеопат и да започна се лекувам, че тази зима такова боледуване ми се насъбра, колкото през целия ми живот до сега не съм боледувала. От бременността насам - тотален срив на имунната ми система.

Общи условия

Активация на акаунт