Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Леле Ника  Hug звездите ми го говореха да ти стискам палци, да знаеш, на своя глава стисках!  Hug
Бързо да се оправяте, дано ти остане време да споделиш ако искаш, от какво е опериран Бо...
Бързо да се оправяте всички!  Praynig

# 151
  • Бургас
Ника, стискам палци за бързо подобрение на всички ви и болестите да ви се махат от главата !  Hug Hug

# 152
Ника, стоя и гледам като теле дисплея вече няколко минути препрочитайки поста ти. Дано лошото е зад гърба ви и от днес всички да оздравяват у вас. Прегръщам ви.
Слънчи, радвам се че Калинка е вече по-добре и стискам палци в четвъртък да пишеш от в къщи.
Малвинка, лека адаптация в яслата.

# 153
  • София
Бо претърпя лека урологична операция, защото получи усложнения вследствие на хронична инфекция, с която не успяхме да се справим. Страшното беше, че беше с пълна + спинална упойка, а на фона на всичките му алергии, треперехме да не му се случи нещо именно от упойките. На всичкото отгоре дребното се тръшна грипозно вкъщи, а тоз големия трябваше да е супер-здрав за операцията и явно всичката гад имуномодулираща, дето му се дава месеци наред си каза своето, защото остана напълно здрав, а всички останали се натръшкахме покрай Максето. Mr. Green
Слава Богу, момчето ми е истински мъж, излезна от упойката като пич, адекватен и свеж, размърда се и нямаше сила на земята, която да го накара да лежи повече.  Laughing Та се самоизписахме набързо 2-3 часа след операцията, за ужас на всички в болницата, тръгна си на собствен ход с нови играчки в ръце, абе въобще е железен, признала съм го.  Crazy Вкъщи вече си търчеше и все едно нищо не беше преживял, тва децата верно много бързо се възстановяват.  Peace  

На Максето изглежда премина пиковия момент на болестта, спи в момента и не го чувам да кашля. И разстройство има винаги щом има Т, та беше един малък разкош просто тия дне.  Mr. Green

На мен ретините ми са в отлично състояние, за пореден път се чудеха как е възможно това при толкова високо късогледство. Май-май започвам да си обяснявам защо не мога да се фокусирам - едната зеница ми е по-голяма от другата, ама защо ми се получи така, не знам.  Rolling Eyes Причерня ми в неделя на обяд без причина и видях светкавици, от тогава съм в туй състояние.  Rolling Eyes
Офталмоложката ми направи огромен жест да ме приеме по спешност в извънработно време, прати ме и на прочутия лазер /където се записва за седмици напред, но пак ме взеха по спешност, благодарение на настояването на офталмоложката/ за всеки случай и двете не установиха никакви аномалии /освен обичайните при късогледство/, нито диоптера ми е увеличен. Това за зениците го открих едва тая сутрин и ако до няколко дни не ми се уеднаквят, ще тормозя пак офталмоложката.

Айде сполай ви, че трудно ви чета!  Joy Кьоравото отива да готви.  Joy Поне имам оправдание, че не ми се получават манджите.  Joy hahaha Пък и Бо ме пита и ме ръчка постоянно: Какво се мотаеш, казах, че искам Маккуин!  Mr. Green
 Божкей, вече и туй свято място - компа, ми бива отнето.  Twisted Evil

Hug Hug Hug
Всички болни да оздравяват веднагически! Слънчо, да не ви повтаря никога повече!  Hug
Прочетох по диагонал, че Марти Малвински тръгва на ясла - лека адаптация му пожелавам!  Heart Eyes

# 154
  • София
Абе ей, Ника, как може с такава лекота и почти небрежно да говориш за перипетиите около вас, дето ако аз, примерно, бях преживяла, щях да се гътна в несвяст? Crazy Да ти имам разкоша, който описваш!  Mr. Green  Stop Оправяйте се бързо и ти, и дребните поред на номерата, че и всички други болни в темата. Стопли се малко и болестите се развихриха пак.  ooooh!

# 155
  • До Балкана
Оле, оле, Ника, какви ги наредихте, бе душички златни! Брех, то си е доказано, тръгне ли да се изсипва нещо, трудно се спира, но вярвам всичко е зад гърба ви! Остава да ококориш очите и да нагласиш фокуса! Браво на Бобчето - това дете е бойна единица! Нека заздравее операцията бързо и да сте се справили с усложнението трайно! И Максето да сборва вируси и грипове, да се вдига на крака и той бързо! Да не би състоянието ти да е свързано с грижите, които си имала? Дано отшуми бързо!!! Гушкаме ви всички! Hug Praynig  Heart Eyes

Оф, след всичко, което прочетох от Ника, много моля всичкото неналично да идва на отчет - особено Мяуче и Сашкова!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 156
Привет момичета.
Ника ужасно е това което сте преживяли радвам се че вече нещата се стабилизират. Hug
Знаех си аз че нещо се е случило да не пишеш толкова време. Rolling Eyes
Танче браво на Нийчето все така да расте детето.Ох за градините и аз съм на твоето мнение и на мен странно ми се види как така няма да е мен цял ден,но и на това ще му дойде времето,няма все да са до нас я. bowuuПък и на тях ще им е по-добре сред другите дечица,друг е въпроса че Дани ще го вземат чак на 3 години и 6 месеца-т.е.септември догодина,но вече не се тревожа-каквото е такова,само да са ни живи и здрави дечицата.
Малвина бързо адаптиране на Марти. Hug
Ние днес ходихме при личната и каза че нямало нужда от посявка,изписа ни Ксилометазолин(само това чудо не бяхме слагали),дано да помогне.
Абе момичета да ви питам слагате ли още бодита(имам впредвид потник вече) и пускате ли децата вече по къси ръкавчета? newsm78
Оф аз ставам да готвя,че като стане малчо хукваме навън.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 22:06 от kamban4o

# 157
  • offshore & overseas
Никич, егасимуси кошмара! Confused
Ма май вече е минал - ей тва е най-убуто, на човек да му олекне след някое такова голямо изпитание. Hug
Борко е голяма ралта, пич и половина! Нека бъде здрав и всички играчки, за които е мечтал, да ги получи (на мига Twisted Evil)! И цяло лято весели и безгрижни игри безспир.
Браво, че с очите ти всичко е наред! Grinning
Хайде, най-лошото мина, ся предвиждам за вас спокйни и радостни моменти!
Слънч, с теб се обяснихме поскайпскому. Mr. Green
Абре, хора, туй казах и на Слънчи вчера, чета за тоя Augmentin и не вярвам на очите си - явно масова са развили резистентност към него дечурлята... А уж толкова го хвалят (антидьотка ли е не ми го хвали, но кат се наложи, нали трябва да има на кво да разчитаме).
Както и да е, на мене ми се спи, та 2 не виждам, а нямам никво оправдание, освен че Люс се събуди нощеска и мнол трудно заспа. Аз пък си правех криви планове без кръчмаря да я чакам да заспи и да чИта, ама... заспах преди нея... явно. Joy
И тъй, още час-час и нещо до забърсване на децата от ДГ, а аз още съм усреди големия хаос. Да видим ше успея ли нещо изобщо да свърша. Crazy

# 158
Мале,Ника,направо кошмар сте преживяли,важното е че е зад гърба ви Hug
Взех Марти в 4  без нещо,като чул звънеца се поразревал,но тръгнал с неговата какичка(веднага си харесал една кака Мими и цял ден бил лепнат за нея Wink,сутринта поплакал,но това не му поречило да си изяде закуската,след това и обяда,спал около час,сменили му бодито,че бил потен, доволна съм Peace
Дано утре да няма проблем,като знае къде отива Rolling Eyes

# 159
Слънчи, честит ти рожден ден (кой сколасал навреме - сколасал)!  bouquet
Желая ти само да са ти здрави децата - нищо друго не ти е действително потребно. Hug

НикичHug
И аз като Юхчи да се изумя на непринудеността, с която разказваш подобни неща.... Shocked
На теб желая да си все такъв железобетонен елемент (макар да подозирам, че т'ва ти качество няма сила на Земята, 'дето да го пречупи). hahaha

# 160
Аз само да кажа, че не съм се оправила. ще ми трябва малко време да се оправя. Заради наивността си получаих голям удар, но ще го преживея..

Ника, кефиш ме че приемаш нещата по този начин. Трябва всички да сме като теб, поне аз мнго искам, но от време на време оптимизма ми сдава багажа..

# 161
  • някъде тук
Ника,верно кошмар сте преживели,прегръдки и всички да се оправяте бързо Hug Hug Hug

# 162
Бръмби мила, какво те тормози? Можем ли да помогнем някак? Гуш.
Ника, свалям ти шапка за начина по който се справяш с гадостите.
Малвинка, дано да отидете и утре с желание на градинка.
Камбанчо, дано се оправи носленцето на Дани от тез капки. Аз хич не ги обичам, че са бая лютиви.
Бобиш стискам ти палци.
Танче, девойките са ти разкошни, а ти си прекрасна мама. Възхищавам ти се, кога успяваш и торти да правиш!

# 163
  • York
Умопомрачителни страхотии.

# 164
  • София
Добро утро Simple Smile
Моммичета, стискайте палци да са ни в норма изследванията и да ни пуснат да си ходим  Praynig

Пък като съм влязла да туря и едно кафенце...

Хайде, доскоро! И хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт