Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • До Балкана
ДД!
Хайде Слънче, стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 166
Добро утро!
Слънчи,стискам палци до посиняване Hug
Ех,днес Марти си порева като го оставих в градината,но предполагам,че след като тръгнах кака Мими и госпожата са го успокоили Rolling Eyes

# 167
  • София
Добро утро! Hug

Напоследък  нямам никакво време за форума, реших да намина набързо и какво да про4ета  ooooh!

Ника  Направо кошмар, добре че приемаш нещата така мъжки и дано вече е останало в миналото! Hug Hug

Слънчи
и вие се оправяйте бързо! Стискам палци вси4код а е наред Hug Hug

Бръм Каквото и да те мъчи, бързо да минава  Hug Hug Hug

Аз съм добре, коремчето ми разсте, ве4е съм в 6ти месец средата календарен. Ще ходим на сватба в неделя и голям проблем с дрехите, но ще скалъпя нещо. Ще си имаме момче, името не сме го уточнили още.
Марти е добре, дивее, вчера излязохме след дъжда и локвите му бяха първи приятели, аз виках като луда след него , 4е се намокри и една жена цъкаше с език и ме помисли за луда сигурно.. ама аз много се ядосах, накрая го оставих да си цапа , 4е си викам верно съм като луда  Stop Crazy горкото дете! И общо взето това около нас Simple Smile

Всички болни да оздравят и ако имам време ще се върна още малко назад да Ви попро4ета! Hug Hug

# 168
 Sunglasses

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 22:53 от Любезна

# 169
  • София
Слънч', стискам палци да ви натирят вкъщи днес!  Hug

Бръмби,   action032

Сашкова, викаш ясно е вече, че Марти ще има братче, а? Айде, третото ще е момиче. smile3539  hahaha

Изказване на майка ми, след раждането на брат ми: "Ще раждам до момиче!"   ideauu

# 170
  • Burgas
Здравей те и от мен!

Слънчи стискам палци  Hug

Мале Любезна как само на вода...нищо ли не е хапвал  Shocked и на мен ми изглежда голямо мъчение, но пък щом има резултати и то хубави и сега захранвали се?

# 171
  • София
Ох, аз се втрещих, но забравих да коментирам.  doh Любезна, твоя мъж жив ли е? Какъв е тоя нечовешки режим!  smile3544 Леко захранване му пожелавам, да не си докара някоя беля.  Peace

# 172
малей майко, какви новини, какво чудо.
то да не знае човек от къде да започне.
най-готиното е, че Калинка слънчезарска ще си ходи у дома.
Ника, четях и не вярвах на ушите си, какви неща са ви са случили  Shocked добре, че не си на диета повече, представи си ти се беше паднал воден ден Wink майтап!  hahaha от сега нататък всичко по-вода да ви се нарежда и в работата и в дома и никакви болести до догодина.  Stop
Танче, гледам ги твоите хубавици във ФБ и много им се радвам. златни пиленца си имаш, разказвай ни за Аля, повече!
ние сме ОК, слава Богу, нищо интересно покрай нас, след една кавга с мъжа в понеделник, ся сме в любовен период, отрази ни се добре сдърпването Wink Амели много порасна, направо изведнъж и сега започна да говори на гръцки доста. почти й е изравнен езиковия запас с този на български и малко не се кефя, ама то нормално сега, какво да искам от детето. мием зъбите, но тя упорито гълта сапунката от пастата. вашите дребчовци така ли правят? показвам й как да плюе, но само на звук го докарва. според вас, какво е решението?
ох, отивам да готвя, сполай ви на всички  Hug

# 173
Любезна, браво на мъжа ти! #Crazy Направо се е измъчил, но заради резултата си заслужава. Ти като си се върнала направо не си могла да го познаеш?! Crazy Сега ще го промотирам на моя мъж, че и той има нужда от сваляне и прочистване, но не ми се вярва да направи такова геройство. Иначе остави остслабването, това е здраво прочистване на организма от токсини и т.н., но си е тежно и малко хора устискват да го правят, свалям му шапка на твоя.

# 174
f

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 11:28 от Любезна

# 175
Ммм семена можеш да вземеш от Кауфланд, Бриколаж и т.н. не е казано агро-магазин. В Билата не знам дали има...

# 176
  • Плевен
Мале, страшни работи прочетох. Ника, браво и на теб, и на децата, и на мъжа ти! Ние сме добре, цедя се и давам кърмата в шише и така всички са доволни. Бабите се натискат да взимат Тино непрекъснато и аз се чувствам виновна, че го давам. Виновна се чувствам и за това, че вече не е единствен. Дали ще ме намрази? Оф, вие какви проблеми си имате, а аз явно депресията ме тръска...Стискам палци на всички, които имат нужда. Обичам ви!

# 177
Леле, Ника,  Hug Дано вече всичко да е зад гърба ви. Възхищавам се и аз за пореден път на начина, по който успяваш да приемаш нещата. Обърни си достатъчно внимание на очите и дано като е поотминал стреса бързо да се нормализират нещата и с твоето зрение.

Моят малчо е вече здрав, но ще продължавам Изопринозина още няколко дни, че лекарката е писала на рецептата минимум 5 дни да го давам. Вече дивее и щурее с пълна сила. Радвам се че, този път успя да пребори вируса без усложнения.

Слънчи, как са изследванията ви? Чакаме вече включване от домашни условия.

Любезна, браво на мъжа ти. Семена и аз съм виждала в големите вериги.

Мери, не се чувствай виновна. Тино е имал 2 години твоето внимание на 100%. Радина винаге ще дели внимание с него. Погледни от тази гледна точка. Просто сега временно тя ще има нужда повече от теб. Сега пък Тино има възможност да играе повече с баща си и да си измислют занимания по мъжки.

# 178
  • София
Здравейте от вкъщи!  Grinning

Прибрахме се, изписаха ни. Калинчита е по-добре, все още ще пие антибиотик, но важното е, че вече сме вкъщи.

Имам 100 задачи, та ви оставям, мерси за палцестиса  Hug

# 179
 Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 22:55 от Любезна

Общи условия

Активация на акаунт