Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 276
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Стели, честит рожден ден!  bouquet
Здраве и късмет ти желая.
Дай нови снимки на децата. Praynig

# 496
  • Burgas
Честит рожден ден на Стар!

Стискам палци бързо да се оправя Диманка и да ги изписват от болницата  Praynig

# 497
  • София
Честит рожден ден, Стар! Жива и здрава бъди!

# 498
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Star, да си най-вече здрава и много щастлива!!!

# 499
честит рожден ден и от мен, стар! все така красива, мила и добра Simple Smile много здраве, любов и семейно щастие.
бела, прегръдки! много страшно звучи, дано НИКОГА повече не се повтаря и дано по-скоро се успокоите.
много ме ядосва Амели напоследък, даже я плеснах днес, а си бях обещала никога да не го правя  Tired дано е само моментно и пак да си мине във фаза послушно момиченце.
ла вида, чакам и аз с интерес резултати от класиранията на дъщерята, да не забравиш да споделиш!

# 500
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
ла вида, чакам и аз с интерес резултати от класиранията на дъщерята, да не забравиш да споделиш!

Joy  Joy  Joy
Няма, няма ... Или ще лудея от щастие, или Ше рИва Simple Smile

# 501
  • offshore & overseas
Стели, честито!! И наздраве (ся си сипах некъв пършив совиньон бланк от аржентинско)! Бъди здрава и все така прекрасна! Hug Тъй кат те чета, явно сме набори. Twisted Evil

Ла видке, тръпнем и ние за твоето Кате, не се съмнявай ни най-малко, какви лели сме иначе?! Heart Eyes Вечен спомен ми остава майка ми, която прекарваше часове наред с тефтерите пред списъците първо за гимназиите, после за университетите... А после ми четеше имена и балове и плетеше сложни схеми Wink

Диманка ще бъде добре - няма кво да стискам, дано Десито е спокойна и да са ги настанили добре, както и да им обръщат повечко внимание - какво друго му трябва на човек? Hug

Бела, наистина вие най-кошмарно сте го изживели, но мина, слава Богу, скоро всичко ще си дойде на мястото и дано да успеете да забравите и да се отърсите от стреса бързо!! Първоначалното инфо беше, че епицентъра е бил до Мещица, едно село, където баща ми имаше нива навремето (га бехме млади Crazy) и сме ходили там да садим ягоди, картофи... да окопаваме дръвчета и да берем плодовете, ъф корц, ех, славни времена! Party

Иначе право отбелязва Юхучева, мнол ми е странно и на мене, как при такъв висок магнитуд няма сериозни разрушения и жертви - в Стражица и Попово беше погром при по-слаби показатели доколкото помня. Може би наистина е комплексно - по-стабилно строителство, по-плитко огнище... Честно казано след първия ден вече не следя въпроса толкова изкъсо.... Embarassed

Друго-другооо, Никич, благодаря ти за споделеното! Аз знаех, че е с ларингит (то започна предната нощ и я спрях от градина), даже забелязах кашлица още 1-2 дни по-рано, която беше доста странна - все едно, че нещо ѝ дращи на гърлото, но не и лай, не и като давене от сАполЕ. Тя всъщност много рядко кашляше, но все пак прецених, че естеството на кашлицата е като за ларингит.

Ти ергенуваш ли вече? Оня ден зърнахме в БПС майка ти (явно) с двамата сладурковци, ама докато се усетя, че са те - отминаха. А нямаше и да се загледам, ако тя не каза на две г-жи, които я поздравиха, че това са твоите деца, а пък брат ти има момиче и момче. Mr. Green

Както и да е, сега пък Калина го кара - вече свикнах, че ще се въртят, но още не мога да се примиря, пусто. Crossing Arms

Хайде, лека ни нощ и спокойна, без скандали, без ексцесии и природни бедствия!! Hug

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 20:38 от Мяуче

# 502
Стели, да си жива и здрава! Все така прекрасна жена и майка и само усмивки да има на лицето ти!  Heart Eyes Hug
Бела, не е истина просто...Така както си го написала, все едно аз съм го преживяла  Confused. Да не се повтаря. При нас се усети силничко въпреки, че сме на първи етаж.
Стискам палци на хубава Диманка да се оправя бързо. Откъде пък тази пневмония... Sad
Ла Вида, тръпна и аз за твоето детенце! Дано я приемат, където искате  Praynig. Ще следя за новини от вас.

Ние сме добре. Рая обаче продължава с кожния проблем. Вече 3 пъти ходим при дерматолога, а последния път и кортикостероиди й предписа, защото нямаше вече накъде. Мазах 7 дни, утре пак ще му звъня. Има огромен напредък, вече не е суха кожата, но още и се зачервява кожата на места и понякога сълзят зачервяванията... Направо ми омръзна. Дано скоро всичко отшуми. Иначе е толкова кротичка и добричка - смее се страхотно с глас, вечно е с усмивка на устата и следи всяко движение на батко си  Heart Eyes.
Йони го записахме на ясла и септември тръгва живот и здраве. Хич не искам, ама няма начин. Най-късно февруари се връщам на работа и поне само Рая ще трябва да я мисля. Най-вероятно майка ми ще я гледа, ако още е без работа, ако не - не знам  Mr. Green.
Той много говори вече и толкова се старае да казва думите правилно, макар да му е трудничко  Laughing. Има си и моментите на лигавщина, но като цяло е послушен и не ни създава проблеми.
Някой може ли да ми даде добър отзив от личен опит за някакви витамини, имуностимуланти или подобни, които да започна да давам отсега, за да го подсиля поне малко за яслата? Ясно ми е, че ще е някакъв ужас от вируси и т.н., ама ако все пак мога да направя нещо за него и поне по-леко да ги изкарва... Rolling Eyes.

# 503
Честит Рожден ден, Стела!!Бъди все така красива жена и прекрасна майка!

Рали, каквото и да му дадеш няма да има никаква полза!Неговата имунна система ще се изгради благодарение на градината!!Иначе според бълг. педиатричен съюз, единственият имуностимулант с доказано действие е Изопринозина!Но пък той не се дава тука така, трябва да има причина за ползването му.Все пак  си е лекарствен продукт и вреди на черния дроб.
Когато Калоян тръгна на градина си навих на акъла, че тези боледувания са нормални  неща и , че трябва да мине през тях!Вече пети месец е на ясла и почти всяка седмица е със сополи, но благодаря на Бога, че си остава само с тях.

Исках още неща на напиша, но очите ми се затварят вече.Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 504
  • София

Две не виждам, а толкова ралта имам да свърша...  smile3507

# 505
Здравейте   bouquet
Напоследък не се вясвам много,но действието е много динамично  Crazy Днес искам да Ви сервирам една скромна виртуална почерпка за здравето на моето пораснало слънчице  Heart Eyes Пожелавам си да расте здрава и щастлива, другото в движение  Crazy

# 506
Благодаря за хубавите пожелания  Hug ! Страхотни сте  Heart Eyes  ! Дано се сбъднат !

Любезна, да ти е жива и здрава щерката ! Много да ви радва и много поводи за гордост да ти дава !

Коте
, след като останах без фотоапарат, фотосите на децата са кът, но ще потърся и ще пусна снимки !

Рали,  дано се повлияе вече тоя дерматит!

Четох съсредоточено коментарите ви за четенето и любовта към книгата ... Имам едни опасения , Рая към коя група ще спадне, ама да видим. Списъкът с препоръчителна литература за лятото е от 12 книги, тя само като го погледне и позеленява  Joy

# 507
  • До Балкана
Ех, сега успях да се върна назад и да се осведомя.
Стар, на патеричка, честит рожден ден! Да си много здрава, обичана, все така усмихната и късмет да се сипе от всякъде!   bouquet
Любезна, честит празник на Дина и тук! newsm59
Мяуче, дано Люска не ви прави повече такива изпълнения нито по празници, нито по делници.  Hug
Ла Вида, сигурна съм, че ще се справи Катюшка и чакам с нетърпение резултатите.
Любовта към четенето, мога да споделя, че никак не ми е възпитавана. Майка ми е прочела точно 2 книги в живота си, баща ми (лека му пръст), сигурно с 4 повече. Никога не са ме натискали да уча, аз обичах да уча, но ме тормозеха със задължителния списък от училище. Харесвах повечето книги, но не ги четях когато ми кажат, а когато ми се искаше. Обичам да чета и ако имаше как, бих давала по половин заплата месечно за книги. Брат ми от друга страна, го тормозеха и за ученето, и за книгите - нито му се учеше, нито му се четеше. И до сега го гавря, че е чел една единствена книга "Дилинджър" около 7-8 пъти - толкова пъти, колкото е премествал леглото си, за да си изчисти зад него и я е намирал паднала там! hahaha
Ама, ей го, оня ден завърши семестриално академията в Свищов и съм сигурна, че ще се реализира 100 пъти по-добре от мен. Няма да се отчайвате, това че децата не са влюбени в четенето според мен не е мерило за бъдещия им успех!  Peace
Диманка е по-добре, Деси ви благодари за подкрепата и праща поздрави! След 4 дена ще ги изпишат! Важното е хубавицата да е здрава! Heart Eyes
Рали, милата Рая, дано бързо отшуми това кожно неразположение! Дано поне не я сърби и не и нарушава спокойствието. Браво на послушните деца и особено на Йони, който вече е грижовен батко, защото от Рая все пак се очаква да си е бебе.  Heart Eyes С голямо удоволствие ви гледам снимките във фейса. Както и на Танчето и двете принцеси.
Ника, страшна си ей, няма тън-мън; рече и отсече! Браво! Hug
Спорна седмица от мен!

# 508
  • Burgas
Здравей те!
Не спира да вали и при нас  Tired каката утре отиват на екскурзия, дано спре тоя дъжд  Praynig

Любезна да ти е жива и здрава щерката, много щастие и безгрижно детство!

# 509
  • Плевен
star, честит ти рожден ден със закъснение. Да си жива и здрава и всичко най-хубаво.
Не съм ви чела внимателно. Едното реве от колики, другото реве за майка си...Не издържам вече. Дано скоро се променят нещата, че наистина нещата са страшни. Умирам за сън. Айде, че пак получих повиквателна...

Общи условия

Активация на акаунт