Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Слънчи, не смея да кажа че съм излязла от разрушителното си поле щото додет се усмихна и се озъбвам за нещо Laughing Телефона обаче ми го оправиха признавайки ми гаранцията, поради това че почиват в неделя и не са догледали като са ми писали гаранцията  Mr. Green ама трябваше да се саморазправя с тукашните служителки на Глобул. Преслав днес го водих на контролен преглед да го видим ще ли пие АБ или не. Оказа се че за сега няма да се пие, това дете толкова мрази градината, че имам чувството че се разболява само като си помисли че ще ходи там #Crazy newsm78
Танче, Мери и аз ще си налузвам джапанките, ама май ще шпоря към Карлуково вече Laughing
Стели, защо домувахте в болница? Hug
Деска нали има народна мъдрост "Страх лозе пази" та и аз така. Ти слагаш чорапки, аз от два дни въведох спането в спално чувалче. Цяла зима спа без, еми в последно време е все отвит, и както го бях прибрала на есен така го извадих и ще не ще е торбалиран вечер та да има сън, че ни омръзна с баща му да даваме дежурства по завиване Crazy
 Ей ся като се наспят с тейко му го мятам в колата и изчезваме на селски туризъм, ако щете ми хващайте вяра но там забравям че имам дете, цял ден е по купчините с пясък, омазан като прасенце, но доволен и щастлив. Отивам да кача някоя снимка  Heart Eyes

# 616
# 617
  • offshore & overseas
А капучино, лате или поне мляко с нес? М? М?

# 618
  • София
А капучино, лате или поне мляко с нес? М? М?
Туй добре ли е?  Crazy

Аз си взимам от това, дето Котето е сервирала иии изчезвам.

# 619
Докторката да не се измъква с метлата! има отчет да дава!  Naughty

# 620
  • София

Докторката да не се измъква с метлата! има отчет да дава!  Naughty
Ами то беше една малка драма - няколко дена вкъщи драйфахме на почивки, та се наложи да отида смъртно изморена, гладна и със страдащ стомах.  Crazy Даже кафе не посмях да пия.  Mr. Green Но пък самата защита мина както очаквах, даже по-леко.  Flutter Всичко е добре щом завършва добре.  Peace

# 621
Добро Утро   Hug !

# 622
Божеееееее! За пръв път откакто се е родила Ния заспива в креватчето си. Е, не сама, естествено, аз я люшках и пеех, но за нея това си е голямо постижение. Simple Smile

Добро утро и от нас!   Crazy

Стели,  Hug . Прочетох някъде, че сте "почивали" в болница със Стас. Съжалявам! Дано вече всичко е наред!
Благодаря на всички ви за милите думи за потомството.  Blush
Слънчи, "гостенката" е тук 3 месеца цели, после може да постои повечко у швейцарско да помогне с по-голяма сума за сбъдването на мечтата ни да си имаме дом. Ама още нищо не се знае, де. Иначе донесе дрешки за децата, парфюми, някой-друг шоколад- не се оплаквам.
Ние вчера бяхме във Варна на снимки- добре мина почти до края сесията, но на финала на Ния й се доспа, та семейният фотос не ще да излезе итав.  Mr. Green Иначе си изкарахме много приятно, както винаги- на любимо място с любими хора.  Grinning
Сега ще отбележим РД-то на свекър ми. Хубав ден!
Hug

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 14:58 от Таньорчето

# 623
Скрит текст:
А, забравих да споделя интересен разговор между мен и свекървата:

ТЯ: Ти тоя път нещо задържа, не можа да отслабнеш  бързо.
АЗ: Ами, с две деца нямам време за танци. Но, между другото, съм свалила 6 кг, откакто си заминала.
ТЯ: Да, ама НЕ ТИ ЛИЧАТ.   #Cussing out #2gunfire
АЗ: Ами, и ти тоя път грам не си мръднала надолу. (Обикновено отслабва доста в Цюрих, че не й допада много храната там.)

Ей тъй си говорим ние.
Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 14:56 от Таньорчето

# 624
Хей-хо!

За пръв път откакто се е родила Ния заспива в креватчето си. Е, не сама, естествено, аз я люшках и пеех
С пеенето - хубаво, ама как успя да я люшкаш в креватчето? Laughing
Освен, ако не е люлка, де... newsm78
За разговорите със свекървата думи нямам. Twisted Evil

# 625
Коте, легло-люлка е, дето може да се застопорява. Simple Smile

# 626
  • Burgas
Ха здравей те и от мен!
Ивето събота и неделя спа по 1 час на обяд и не мога нещо да се включа.

Танче чакаме снимки от фотосесията  Hug

Юхи  Hug

# 627
# 628
  • Най-зеленият остров
Юхууууу, мерси за закуската - точно по мой вкус.
Днес Ния направи сефтето на яслата. Звъннах в 10 часа и ме успокоиха, че всичко е добре и няма смисъл да си я вземам. След това имахме работа с каката и не усетих кога мина времето до обяд. Сега вече чакам с нетърпение да стане 16:00 часа и да си я взимам.

# 629
Момичета,почерпете се се за здравето на 36- годишния ми мъж и малкото ни християнче

Мина с малко перипетии,Сияна беше с 39 градуса Т-ра,но детето се държа геройски и не гъкна по време на цялото кръщене!Ще ви разправям тия дни.
Ето и кръстената Сияна

Общи условия

Активация на акаунт