Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 056
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Айде пляс и аз тука  Crazy

Пф...много драма в наШта къща ей, бях се спаружила яко. Бебето врътна една пневмонийка и един бронхиолит. Отнесе общо два антибиотика. Александра и тя преболедува 2-3 пъти и те така те ooooh! Нооо към този момент всички са здрави и дано се задържим малко по-дълго така, че не си е работа иначе Naughty Александра не ходи на ясла и мисля да не ходи до септември. Водим я при жената дето я гледаше преди да я приемат на ясла. Там е готин двор с батут, бебешки басейн, по цял ден миткосва боса и гола, та парите си заслужават  Crazy

Правим некви отчаяни опити да си намерим и купим виличка около София, да ходим там с децата, че не си е работа само в града...по този повод ако има някой читав юрист да метне един поглед на едни документи за вила която харесахме (на 35км от София) може да пусне координати на лични.

Утре живот и здраве аз, една моя приятелка и Виктория ще се затътрим до Варна за седмица. Александра и баща и остават да се гледат сами Whistling Малко ми е спек, че с тия бронхиолити дето ми върти...ама док каза да вървим...с инхалатора и вентолина и физиологичния р-р под мишница  Mr. Green

Много поводи изпуснах...докторка имамеееее, на ла вида дъщяря и се справила с изпититееее, на Танюша "гости" и се изсипалиии, Стар по болнициии...и кво ли още не, ама аз като не ми е на тамън нещо и загубвам звук и картина, та ще ме прощавате Embarassed

# 631
  • София

Теди, даже си много в час за положението, в което си (2 бебета, които боледуват едно през друго  Crazy ). Оправяйте се и бягайте по планини и морета.  Hug Не мога да помогна с документите, за съжаление.

Пух, много е сладка Сиянка, ама наистина.  Heart Eyes Хич не личи да е болничка по снимките.  Hug А мъжа ти да е жив и здрав!  Peace

Махам памперса на Диди тия дни. Никаква подкрепа от мъжа ми, спорна подкрепа от яслата ("Сложихме ѝ памперс след обедния сън, да не би да се напикае..."  Rolling Eyes ). Успех засега почти няма.  Mr. Green Ако е с мен през деня се оправям без инциденти (или с 1), защото ѝ познавам ритъма на ходене по нужда.  Crazy Абе засега не се вижда светлина в тунела почти, но борбата продължава.  smile3540

п.с. Ся гледам, че имаме рожденичка. Мери, честит рожден ден! Да си жива и здрава!  Hug

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 09:05 от Юхуу

# 632
  • До Балкана
ДУ!
Юху и ние сме на същата вълна. От неделя го мъча, но сигнали за успех - никакви. От утре тръгва на ясла и там пък съвсем няма да се получат нещата.. newsm78
Пухе, Сиянка е чудесна бяла феерия и наистина не личи по снимките да е болна - браво на детето, че се е държало геройски.
Теди, само така - болест да не ви застига вече! Hug Приятна прекарване на морето и да имате успех с покупката на виличката!
Танче, много "тактични" разговори се водят във вашата къща, бе! Няма да се даваш, а така!
Hug
Оо, Мери, честит рожден ден, здраве, любов, късмет и хармония ти пожелавам!  bouquet newsm67
Отплавам... smile3548

# 633
  • София
Юху и ние сме на същата вълна. От неделя го мъча, но сигнали за успех - никакви. От утре тръгва на ясла и там пък съвсем няма да се получат нещата.. newsm78
Ох, тя Диди се кефи много, че е по гащи, мъчението е изцяло за мен.  Crazy Тя иначе с охота сяда на гърне при сигнал от мен (и споменаването на ключовата фраза "Нали си голяма вече?", която действа почти винаги  Mr. Green ). Когато свърши работата в гърнето е много горда, та единственото кофти е сигнализирането преди да стане работата. Ама ще станат нещата, няма къде да върви.  Rolling Eyes

Иначе скоро забелязах, че Диди има 2 бенки. Съвсем миниатюрни са и изглеждат ок. Забравих да питам педиатъра, но не ми се струва притеснително.  Rolling Eyes

# 634
  • До Балкана
Ами, Бо си казва когато всичко е свършило, иначе обожава това, че е по гащи и има свободен достъп до "съкровището" в тях  Mr. Green ! Но не си казва изобщо. Сяда на гърнето, когато той реши и категорично отказва да ака в него. И при нас действа фразата за "голямото момче". В събота даже категорично отказа да му сложа памперс като излизахме и си ходи по гащи само.
А за бенките - миналия ден като го подстригах забелязах, че има 2 мноого мънички! Grinning

# 635
  • София
И Диди е доволна, че е по гащи. Даже вечер е много разочарована като слагам памперс.  Mr. Green Казва си чинно след като е свършила работата, ако аз съм пропуснала събитието (ако правя нещо друго), ме гони и ми показва.  hahaha

Абе ще се научат дребните. Малко объркани сигнали ще получат за цялата схема - едно важи вкъщи, друго - в яслата, трето - навън. Те ще схванат, няма къде да ходят, но ние дали ще оцелеем междувременно...  Joy

# 636
  • Burgas
Успех на всички с махането на памперса, ние уж сме го махнали през деня само за нощния сън го слагаме, но понякога и там не е пишано, но има и случаи през деня да се напикава, ама така ще е докато се научат напълно.

Мери честит рожден ден!

Теди дано вече се успокоят нещата при вас с тея болести!

Хриси Сиянка голяма красавица Hug

# 637
  • Плевен
Черпя ви за рождения си ден виртуално. Благодаря ви за пожеланията. Да ви се връщат Simple Smile

# 638
Мерка, честито и тук! Здрави нерви ти желая, много любов и подкрепа от мъжо и послушни деца.  Mr. Green   bouquet
Далче, хич не си оставям аз магарето в калта.  Mr. Green Ние и двете сме устати, ама аз май малко повече.  Mr. Green
Иринка, успех с пампата! И ние от 2 дни наново се отучваме. Вчера имахме 2 напишвания чак към вечерта. Направо умирам от яд на Алиния инат. На 1г. и 5 месеца от раз го свалихме, казваше си редовно, а сега се прави на луда- напикава се и ми вика: "Мамо, дай ми нови бикинки!"  #Cussing out Фразата с "голямото момиче" не винаги действа, защото Аля е голяма, само когато й изнася.  Laughing Често казва, че била малка, била бебе, за да може да получи играчките на Ния или пък да постигне нещо друго.
Тедка, ай стига болни у ваш'та къща вече! Хубаво да си починеш (доколкото е възможно с бебе) на Варната!  Hug
Хрис, много нежно християнче Сиянче!  Heart Eyes

# 639
Здравейте,
Мери,Честит Рожден Ден!Бъди много здрава и обичана!
Ще се научат дребнете къде се пишка,увират им вече главиците Mr. GreenМарти от две седмици е без памперс,когато се напишка почти винаги е нарочно,питала съм го няколко пъти,но не е искал да седне на гърнето и хоп в гащите,много рядко защото се е заплеснал в игра.Нощния памперс почти винаги е сух,значи има надежда,а аз си мислех ,че ще е много трудно CrazyТака че е въпрос на време Диди и Бо да започнат да казват преди това Simple Smile
Честито християнче,Пухи Heart Eyes

Не знам за вас,ама вече много се натоварвам от моите и мъжовите роднини.Все нещастни,най вече от безпаричието,това че мъжът ми и родителите ми са силно казано финансово стабилни,но не са банка,защото някой не може да си направи сметката или го мързи да работи TiredВсе повече започва да ми харесва западния модел,децата си хващат пътя далеч от родата и всеки сам да се спасява Rolling Eyes

# 640
Благодаря ви за милите думи за Сисето!Наистина детето се оказа голям герой!
Сега да ви разправям за нашите премеждия-в петък отивам да вземам Сияна от яслата,тя цялата в сАполи.Няма никакви  други признаци на разболяване,та и взех осцилото и прополки и се надявах да се разминем само с това.В събота сутринта свекърите дойдоха.Тя си играе,смее се,кажи речи нищо и няма.По обяд я пинах,цялата гори.Мерим Т-39 градуса!Звъня на педката-телефона изключен,звъня на нашия лекар,не вдига.Дадох и нурофен,смъкни за час -два до 37.4 и пак се качва.През това време мъжа ми отиде да вземе тортата,а аз започнах да меся питката.Звъни ми той и ми казва,че тортата е с объркано име-вместо Сияна пишело Дияна и му казали,че не може да се оправи,ако сме искали така да я вземем и да си оправим Д-то на С или да се откажем.Аз подивях,казах му да ме изчака в магазина.Викнах си такси,казаха ми 6 минути.Аз се ядосвам,че бързам да ида да се разправям.По едно време дойде човека качвам се и му казвам къде да кара.Той ми вика-а те на тия тортите им са хубави,но са скъпички.Викам ти остави това и му разправям.Той се ядоса и ми вика спокойно аз ще сляза с теб(нито го познавам,нито нищо и си мисля,че този е някакъв сеирджия).Влизаме в магазина и той си вади документите-Община Казанлък Защита на потребителите Grinning Щях да падна ви казвам!Скарахме се яката с девойчето(която се държа изключително аругантно),тя продължаваше да твърди,че нищо не може да направи,но след като човека започна да и иска документи за всичко,изведнъж казаха,че нещата ще се оправят и че сутринта ще имаме торта с надпис Сияна!Значи можело....
Прибирам се детето пак с Т.Отидох в аптеката,познавам жената и тя ми даде сироп суметролим.Решихме,че няма да отлагаме кръщенето.Започнах да се чудя кой ще гледа Сияна от понеделник,защото е ясно,че няма да е на ясла.Нито свекъра,нито свекърва ми предлагат да останат два -три дни.В неделя сутринта дойдоха майка ми и кръстниците-майка ми и тя не можела,ще и се разваляла стоката.За  масата всички дойдоха за гледане-един няма!
Ядосаха ме много,казах им че повече няма да ги моля.Ще се оправяме сами.Сега съм болнични,на работа не ми се зарадваха много,ама какво да направя.
Иначе самото кръщене мина много добре!На Сисето много и хареса,сега все иска пак да ходим дядо поп да я къпел и да сме обикаляли Simple Smile
Извинявайте за дългия ферман, но исках да споделя Hug
Мери честит рожден ден!Близнаците са ми любимата зодия(след водолей разбира се  Mr. Green )
Теди да оздравявате бързо и скоро болести да няма във вашата къща!
Успех на всички които се борят с пампито!Сияна е без такова от доста време,вече от два месеца дори не слагаме на обедния сън.Добре е и за нея и за нас Simple Smile

# 641
  • София

Пух, страшна одисея е било това кръщене.  Crazy Как е днес Сиянка?

# 642
  • София
Ха добър ви ден!

Мерка, честито на патерица! Жива и здрава и много щастлива!   bouquet
Пухи, бързо да оздравява Сисето, прекрасна е!  Heart Eyes
Тедсън... душко много  Hug Бързо да се закрепя фамилията здравословно, че не си е работа така. А успех с вилата, няма нищо по-хубаво от ограден двор, където да пуснеш Александра да търчи, а след нея и Вики. И хубаво моренце!  Hug
Юхче, Далче - успех със свалянето на пампата! При нас започваме от днес, та бройте и Калина в отбора. Госпожата в градината е много отдадена на каузата, предупредих сутринта, че е по гащи, та беше посрещната с бурни ръкопляскания, че вечер е голямо момиче. Разчитам, че до седмица - две ще можем да се похвалим с резултат!
Хубав ден ви желая и много усмивки, толкоз - 5 мин можах да открадна, имам работа за целия китайски, индийски и братския съветски народи!
Хубав ден!   bouquet

# 643
Привет момичета.ПУХИЧ да ви е честито малкото християнче.Как е днес Сиянка?МЕРИ честит рожден ден,бъди много щастлива.Успех на всички заели се с махането на памперса,от няколко дни и ние сме в този отбор,само за спането слагам!Е имаме и мокри гащи,но имаме и доста попадения в гърнето.Чао момичета и прохладен ден

# 644
Леле, какви премеждия!  Crazy Да е честита християнката все пак, това е по-важно. Честит РД и на Мери! Чета ви но нещо нямам настроение за писанье, а и във ФБ не пропускам да се отбележа по важните въпроси..

Танче, кефиш ме как си говорите със свекича , на високо равнище.. Twisted Evil Ама не мога да разбера какво не ти харесва тя, домакиня си, ей кви торти правиш, две внучета като писани яйца си родила, синът и и него предполагАМ ГО ГЛАДАШ КАТО цар.. какво иска не знам та ти дири дефекти. Дебела си била, ми прясно родила си, каква да си?!

Общи условия

Активация на акаунт