Пф...много драма в наШта къща ей, бях се спаружила яко. Бебето врътна една пневмонийка и един бронхиолит. Отнесе общо два антибиотика. Александра и тя преболедува 2-3 пъти и те така те
Нооо към този момент всички са здрави и дано се задържим малко по-дълго така, че не си е работа иначе
Александра не ходи на ясла и мисля да не ходи до септември. Водим я при жената дето я гледаше преди да я приемат на ясла. Там е готин двор с батут, бебешки басейн, по цял ден миткосва боса и гола, та парите си заслужават
Правим некви отчаяни опити да си намерим и купим виличка около София, да ходим там с децата, че не си е работа само в града...по този повод ако има някой читав юрист да метне един поглед на едни документи за вила която харесахме (на 35км от София) може да пусне координати на лични.
Утре живот и здраве аз, една моя приятелка и Виктория ще се затътрим до Варна за седмица. Александра и баща и остават да се гледат сами
Малко ми е спек, че с тия бронхиолити дето ми върти...ама док каза да вървим...с инхалатора и вентолина и физиологичния р-р под мишница Много поводи изпуснах...докторка имамеееее, на ла вида дъщяря и се справила с изпититееее, на Танюша "гости" и се изсипалиии, Стар по болнициии...и кво ли още не, ама аз като не ми е на тамън нещо и загубвам звук и картина, та ще ме прощавате

Не мога да помогна с документите, за съжаление.
Хич не личи да е болничка по снимките. 

Фразата с "голямото момиче" не винаги действа, защото Аля е голяма, само когато й изнася.
Все повече започва да ми харесва западния модел,децата си хващат пътя далеч от родата и всеки сам да се спасява