Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 053
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
танче, гледах едни снимки във ФБ, Аля голяма красавица  Heart Eyes и много ми хареса тоалетчето, скоето я беше облякла-прекрасна малка дама.
Теди, ако говориш за сивия панталон и блузата с цветето, поздрави Юхчева иринка за вкуса.  Simple Smile Разкошен сет, и на мен ми стана любим.  Heart Eyes Благодаря ти!  Hug

# 661
Здравейте! Hug
Прибрахме се от разходка,топличко е,но подухва и ветрец,та е страхотно.Сияна е по-добре,да не чуе дявола,даже поспахме тази нощ!
Още веднъж много благодаря хубавите думи за християнка-Сиянка Simple Smile
Мяу доки каза,че добре сме го започнали сиропа,та си довършихме схемата.
Танче рекни и две- три думи на свеки,та да си научи мястото!какво те е заяла за тези кг-ми.Много си си добре даже!Прекрасна си и външно и вътрешно Hug
Аз така ги очесах и майка ми и свекърва ми на кръщенето,че ще им държи влага дълго.Знам,че не им е приятно една с друга,но нали се бяхме събрали заради детето.Едната каже едно,другата сто и едно.Така се развиках и им казах,че това им е последното събиране.Какъвто и празник да има Сияна,няма да ги събера повече NaughtyИначе нито едната не можа да остане тази седмица да я гледа,а по телефона много я обичат #Cussing out
Ника честито приемане в градината.Но как от есента ще тръгвате,на мен в нашата ясла ми казаха,че приема на 2010 набор за градина ще е другия септември  Thinking

# 662
  • София
Здравейте

И аз съм на вълна "махане на памперс". Днес излизахме по гащи за пръв път и без инциденти. Режима ни е като на Диди. Стиска по 4-5 часа. Днес се опита да ми пробута памперс да му сложа. Предполагам, че му се е акало и може да има запек по тази причина. Казва си само след като е свършил голямата работа. Сваля памперса, носи ми го със съкровището с него и ми казва ''ако".

Пухи, честита християнка. Много е сладка Сиси Heart Eyes

Танче, ама не и се даваш на свекървата Twisted Evil Само така! Килограмите ще ги свалиш (кой го казва Embarassed) ..колко му е Laughing

Включвам се в палцестиса за Люс и Халюшата. бързо да минава и без други жертви

Ника, дано не е нещо сериозно. На мен са ми излизали разни мастни топчета. Даже за едно се наложи интервенция. Да споделиш, стискам палци всичко да е наред

# 663
Добра вечер, дами!
Включвам се по нощите, ама няма кога иначе.
Утре сутрин съм на мероприятие- клубът по народни танци, в който играя, организира национален събор всяка година и ще ходя да гледам за час-два между кърменията. За мен това си е цяло събитие и голямо разнообразие- можете да ме разберете предполагам.  Sunglasses
Радвам се да мярна постовете на Ника и Слънчи- липсвате, душици.  Hug
Ники, честито ви "градинарче" и дано при дерматолога всичко мине добре!  Praynig
Мяу, дано бързо преминава това чудо и да подмине Халята!  Hug Praynig

Но нищо де, да се надяваме, че скоро на чужда земя тя ще успее да си живее щастлив и подреден живот!  Mr. Green
Слънчо, това много ми АресА.  Mr. Green
Явно повечето ни тресат памперсови драми тия дни. Аля засега се справя чудесно, пък да видим.
И, за лека нощ, да споделя, че снимките от фото сесията ни са готови и ще ги кача в албумчето.
Сладки сънища!

# 664
Хммм, нещо не се получава. Вече няколко пъти опитвам и от 20 се качват само 2 определени снимки, не знам защо така. Sad

# 665
  • Плевен
Добро утро. Аз съм сама с двете деца и те още спят. Направо си е цяло събитие. По принцип почивните дни Тино го взимат бабите му, ама такова разглезване, че ми писна. Няма никакви признаци на махане на памперс у нас. Казва, че му се ака, но ако сваля пампера - не иска да ака...и така докато му го сложа...
Абе, Танче, Рали, вие денем сами ли сте с децата? Не съм се сещала да ви питам...Тино ходи на ясла, та на мен денем не ми е такъв зор. Рали, доволна ли си от леглото на два етажа? Ох, още нещо щях да пиша, ама Радина се събуди...Лек ден на всички.

# 666
  • София

Танче, страхотни снимки сте направили.  Heart Eyes Приятно изкарване днес, естествено, че разбираме какво събитие е.  Hug

Мери, спокойно, ще му дойде времето и на Тино за махане на памперса.  Peace

# 667
  • София
Добро утро!
Танче, разбирам те какво културно масово събитие е за теб - толкова рядко излизах от къщи, а и рядко разговарях с хора, които сами могат да остроят сложно изречение...
Юхче, благодаря за кафенцето, имам нужда!   bouquet
Мерка, макар да не питаш мен, аз ще си кажа.  Mr. Green Ами да, аз оставах сама с двете деца. Тогава Калина беше точно проходила, а Софи, макар и на 6 и половина си беше доволно непослушна и своеволна. ПодлудЕх, така че ми е съвсем бедна фантазията как се чувстваш с двете, едното бебе с колики, а другото - 2 годишен хлапак, дет си мисли че знае и може всичко и се тръшка за каквото се сети. Много  Hug
Снимки не съм гледала, нямам време, но след малко се надявам да мога да се вместя в малкото, което ми се отвори сега. Имам да надзиравам четене на 2 глави от Патиланци при каката, да проследявам състоянието на отходните нужди на Калина - за вчера само едни напикани гащи  bowuu и да ходя на пазар, да пера и да готвя с каката по една детска готварска книга  Crazy
Обаче не мога да не се похваля. Калина печели едната от двете награди за изискано поведение в градината на 1 група. Аз мислех, че раздават на всички  Embarassed, но съвсем не е така. Истината е, че нейната награда си е съвсем заслужена, защото изнесе 3 тържества на гръба си с изяви, а за да бъде присъдена тази награда, е необходимо да има пълно мнозинство от учителките, които да гласуват за приъждането й. Поводите ми за гордост се засилват още повече, тъй като тя беше в група с дечица 2009 набор, а на тяхната възраст 1 година е много време за усвояване на нови знания и умения.
Моля, не си мислете, че съм майка, побъркала се от амбиции да отглежда лидери, но все пак съм много горда с постижението й!  Sunglasses
Хубав ден ви желая и много усмивки и поводи за радост днес!   bouquet

# 668
Хей-хо!
Танче, видях чудни снимки. Heart Eyes
Какво стана с професионалните? newsm78
Слънчо, за гордост си е, ами! bowuu
Радвай се на постиженията на децата - те са за това. Mr. Green

# 669
  • Burgas
Здравей те!

Днес открихме сезона на плажа, беше мн приятно, Ивайла се държа мн добре и за награда полуи сладолед Simple Smile

Танче много сте хубави на снимките Hug

Котето е права, трябва да се радваме с всяко постижение на децата си и да се гордеем с тях.

# 670
Благодарим ви!  Hug
Определено в снимка.бг не мога да кача снимките. Ето линк във ФБ:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3840677409706.164345.10 … oto_album_comment .
Цял предиобед гледахме надиграването- добре ми дойде разнообразието. Simple Smile

# 671
Танче,линка не се отваря Sad

Как сте в тези жеги?При нас нищо ново,Аля е все така крива,яко се бие с децата и вече незнам какво да я правя...Не се класира и на това класиране за ДГ и ужасЪт е пълен!!!
Има да и излизат още цели 4 зъба,дано като излязат кротне малко че е голяма хулиганка Sad(
От 1 седмица е без памперс,мога да кажа че се справя изненадащо добре,честно казано очаквах голяма драма...Ама през ноща си пиква по 1 път та несмея да и го махна още....
В понеделник беше с 39.5Т но слава Богу беше еднодневен вирус който както изненадващо дойде така и си замина  Whistling
Ами това от нас,по добре да не пиша повече че и без това само се опалквам.... Wink

# 672
  • Най-зеленият остров
Танче, страхотни сте и четиримата. Ти изглеждаш супер / това да го прочете свекърва ти Simple Smile/.
Да си похваля дятето  Embarassed, от почти два месеца и половина сме махнали дневния памперс на Ния / спи с такъв/ и днес за първи път каза, че има пиш  Party Party Party. Отиде, взе си гърнето и самичка си седна. Порасна ми дететоооооооооооо .
Утре и ние може да се разпишем на плажа.
Слънчо, браво на Калинка малинка. Ния е много далече от такива изяяви.

# 673
  • offshore & overseas
Танюша, невероятни сте!! Пак ще се върна да гледам, защото в момента съм на тъгъдък, но това, което досега видях, ме очарова! Малките сестрички са прелестни, а фотосесията наистина е събитие, как може да си помислиш, че някой от нас би го омаловажил.

И на мен ми се ще да идем при Надя или при Калина, но докато моите добият вид на изглед, ще опукаме всички стотинки, които в момента съм скътала, а и баща им вместо да се зарадва, може да ми се разсърди, знам ли го Crazy...

Аз все пропускам да кажа относно отслабването, че ти си наистина във върховна форма, независимо че не си си върнала предишните кг. Малко криво се изказах, но имах предвид, че можеш да си влезеш пак в старата кожа, без кой знае какви усилия, стига да пожелаеш, просто се издразних на свек*рва ти и на всички ония „доброжелатели“ Crossing Arms.

Хайде, сполай ви, аз изчезвам по живо по здраво, надявам се!

# 674
Момичета, Аля от сутринта ми е с висока Т. В 9:15 беше 38,6 и дадох Нурофен 5 мл. Свали я, но в 12ч. вече беше 39,3. Към 12:30 дадох Хексалгин 10 капки, тя се задави и повърна (почти винаги така прави след лекарство), дадох наново Хексалгин. Гризат ме, обаче, "шарени" съмнения покрай вашите разкази за шарки през последните месеци. Замислих се заради 3-4 единични пъпчици, които има Аля по тялото си- не са червени, твърдички са. Мислех, че са едни пъпки, дето си й излизат всяко лято от потта, ходили сме за тях и на дерматолог, но нещо ми щукна и се вкарах във филма. Нямам никакъв опит с шарките и нямам идея какво е това чудо, дето ми мъчи детенце. Sad

Мяу, Кате
Hug !

Общи условия

Активация на акаунт