Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 056
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Бръм, аз ще отслабна, ама тя много по-слаба няма да стане.  Mr. Green Когато стане по-слаба от мен, тогава да ми прави изречения.  Laughing Абе, много народ си мисли, че вече няма да сваля, ама аз напук на всички ще се вталя като понамалим и приключим с кърменето, пък тогава ще видя какво ще приказват.  #2gunfire
Аля 4-ти ден е без памперс. Дори и снощи спа по бикинки без аварии.  Grinning Само първия ден се напиша и оттогава казва чинно за всичко или понякога аз й напомням. Дано да не е нещо временно!  Praynig  Стискам палци на Диди и другите приучващи се без пампа дечица!

# 646
  • Варна
Таньорче изобщо не се впечатлявай от такива неща, ще свалиш как няма да свалиш! Аз като родих Павли вместо да смъкна, качих още 13 кг! Но като приключих с кърменето се захванах сериозно с това и ей на за 10 месеца 30 кг! Събирам се в дрехите си от преди да забременея с Ирена! Simple Smile

Пухи и аз да кажа че адашката е голяма красавица! Heart Eyes

За памперса и при нас опита е без успешен, обяснявам му, разбира ме, казва че ще пишка и ака в гърнето и като дойде ред, слага една коза на гърнето да пишка, а той се крие в някой ъгъл и като някой кученце препикава!  ooooh!

Приети сме на ясла и от 11 октомври ще тръгва Павли, ходих на родителска среща миналата седмица, яслената стая беше много хубава, чистичка, хубаво боядисана и сестрите изглеждат светни, та ще го видим звяра, дано се адаптира бързичко! То е ясно ще е има драми, ама да видим!

# 647
  • Burgas
Ивето и тя 3 сутрини подред се събужда със сух памперс и се чудя дали сега не е момента да го махна  newsm78

# 648
  • offshore & overseas
Ивето и тя 3 сутрини подред се събужда със сух памперс и се чудя дали сега не е момента да го махна  newsm78
Ако следваш правилото, нощен се маха след 3 седмици сухота (навремето, когато чух това, изпаднах в пълно отчаяние - бях още еднодетна майка, и при това неопитна, сега знам, че има резон и също така, че времето е наше).
Според мен, недей бърза, щом като търпи памперса, но пък ако смяташ, че рискът не е голям, дерзай.
Моите и двете не позволяваха да им се слага. Ако случайно реша да ги издебна и да го сложа през нощта, К. го сваляше, а Людмила се буди и почва да рита, при което слагането става ъпцур. Laughing

# 649
  • София
Здравейте Simple Smile

По памперсовия въпросТ: за вчера равносметката е 8 чифта напикани гащи.  Crazy Да видим... Госпожата казва, че се справяла много добре, ама вкъщи нещо... не очаквах такова припикаване Crossing Arms.
Таньоркеее, да ме види мен свекърва ти, сигурно ще се самоубие лично. Пък ти си си слаба, така де, не бих сваляла ако изглеждам като теб, не те четкам, но съм реалист човек... Чудя се защо вместо всички да сте весели и щастливи и да се радвате на Аля и Ния, тя се чуди къде да те захапе. Но нищо де, да се надяваме, че скоро на чужда земя тя ще успее да си живее щастлив и подреден живот!  Mr. Green
Мяу, на мен ми изглежда като абсолютна химера това  ooooh! Как 3 седмици бре, аз няма да го доживея този ден  Crazy
ХУбава вечер, ние пак имам събрание на входа.  Crazy

# 650
  • offshore & overseas
Слънч, и аз първоначално изпаднах в шок и ужас Shocked, но едва когато го доживях с К. (след поне година напикаване всяка Божа нощ!), бях сигурна, че мъките ми са свършили (само в това отношение, за жалоС Twisted Evil).

# 651
  • София
Божееее, как го правят тия хора! В ДГ не се е напикала нито веднъж днес, за сметка на това - от 18,30 досега, под мой надзор се напика 3 пъти и се наака в гащите веднъж. Thinking Явно нашата госпожа има по-добър мотиватор от моя...  Embarassed

Мяу, явно моите по-бавничко се развиват, на Софи свалихме нощния памп по твоето правило преди 6 месеца, беше успешно на 7 и половина (години). Ако същия ужас трябва да изживея и с Калина, верно трябва да си тегля куршума...  Stop

Т'ва събрание май бая ще се попротичи и то...

# 652
  • София
ДВ!  Hug

Пухич, честито ви прекрасно християнче!
Мерка, да си жива и здрава!
Юхи, честита ти титла, упешна реализация ти пожелавам!

bouquet

Бързо оздравяване на всички болни!  Praynig Hug

Ние сме добре, два дни уж бях почивка... не съм подгънала крак.  Mr. Green Чистене, готвене, палачинки, торти, домашни пици и ей такива красоти.   Crazy Утре пристига свеки, че нашите пътуват и няма кой да гледа чавенцата събота и неделя, та затуй съм подготвила храна за цяла рота.  Crazy
Записах час на Боби за дерматолог, който практикува в болница, че ако се налага нещо по-специфично няма да стане в поликлиника. В сряда ще го водя да се види тия топчета какви са, че ще се побъркаме вече покрай туй дете.
Максето го приеха в градината до нас, и с голяма мъка ще се разделяме със старата ясла на есен, защото наистина сме адски доволни от всичко там. Но препускането из два квартала ни дойде нанагорно, а и сега основно нашите се товарят с взимането на децата и ако са без кола направо не ги виждам.
По памперсовия въпрос и аз смятам, че му е време на моя човек, и от следващите ми почивни дни мисля да почваме. В градината си ходи на гърне без проблемие, да видим вкъщи как ще е.  Thinking

Приятна ви вечер!  Hug

# 653
  • offshore & overseas
Първо, все пропускам да честитя на Пухи прекрасното малко християнче! Нека бъде благословена и Бог да осветява пътя ѝ и да бъде винаги сияйна като името си!

Вие наистина големи премеждия! Ама как тъй Суметролим без рецепта, то това не е ли един вид бисептол, дето едно време са ни тъпкали майките ни с идеята, че все пак не е АБ...  Crazy

Туй с роднините, които не искат да помагат, нямам думи... айде свекърите иди-дойди, ама майка ти... Confused Моите родители в момента ацки много ми помагат. Е, винаги може и повече, но ако не бяха те, не знам какво щях да правя в тая крейзи ситуация. Heart Eyes

Никич, честито приемане в по-близката ДГ. Аз покрай патилата на Ради, го зърнах младежа там на едно от челните места. Ще си отдъхнеш, честно казано, друго си е ДГ да ти е под ръка, или поне да са заедно дваминцата.

Слънчи, честно казано и аз не искам да си спомням какво ми беше с К. Tired

Танюшке, мнол се смях на свекърва ти. Laughing Тая жена явно си няма ралта като дойде тука, ами първо тръгва да злобее по твой адрес. А и другите да не бъдат толкова сигурни, разбира се, че скоро пак ще си мацка номер 1!!!

Ся, да не забрава да съ пофала, Людка е с диагноза скарлатина + коксаки вирус (започна от викенда, но я диагностицираха едва във вторник, просто така се стекоха нещата, че я заведох чак след като се изрина, което се случи в понеделник на обяд).

Имам некои резерви относно диагнозата скарлатина, защото кара по леката процедура и няма нит ален език, нит триъгълник на Филатов (по лицето въобще нищо няма), но... нали поставят диагнози без секрет и без каквит и да било изследвания, та... ще си се лекуваме на сляпо с пеницилин.

Спрях и Калина от ДГ (мене ако питате, щеше да си ходи, ама... Mr. Green) и ся треперя дали и кога и тя шъ пламне. И си викам, аре по-бързо да става ясно, защото ми писна да заливам апартамента с белина по хиляда пъти на ден, с надеждата уж да ни отмине тая чаша. Пък да видим... Praynig

Хайде, сполай ви, че аз искам да ги разпределям вече по леглата и... да бачкам, да чета, да гледам ТВ, въобще да се отдам на живот. Twisted Evil

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 21:11 от Мяуче

# 654
  • Burgas
На Моника много бързо й свалих памперса, както дневния, така и нощния, като спря да се напикава на обедния сън беше на около 1г и 8м и след 2-3 дни и нощния беше сух и след 3-4 дни го махнах, веднъж-два се напика и това беше, но с това малкото е по трудно, ще я видя сложих й пак памперс да видим как ще се събуди.

# 655
  • София

Пф, Танче, хич не обръщай внимание на гостенката. Роднини, роднини, ама понякога е толкова трудно да ги уважаваш и да ги взимаш насериозно.  Outta Joint Според мен изглеждаш перфектно, а ако смяташ, че имаш някое кило в повече, най-лесно е смъкването, особено отсега нататък. Ей сега Нийчето ще тръгне да се придвижва и сигурно ще се вталиш набързо.  smile3560

Ника, радвам се да прочета, че сте добре. Ще стискам палци всичко с Боби да е наред.  Peace То тъкмо ще свикнете да водите двамата в една детска градина и ще стане време Боби да тръгва на училище и ааайде, пак премеждия.  Crazy Как е работата? Звучиш доста заета, ама добре, че има рода наоколо да помага.  Peace

Мяуче, изливай белината, ние треперим с теб Калина да не прихване!  Hug

Диди в яслата 4 дена не се е напикавала, не са ми давали мокри дрехи (но пък единия ден ѝ бяха сложили памперс следобед Tired). Но то пък колко му е - аз им я водя сутрин, след като се е изпишкала. Следващото пишкане е около обед, а понякога може направо следобед да е. Тоест трябва да се напънат да хванат само едно пишкане. След закуската следобед я взимам. Явно се чувства добре по гащи, не се е стреснала - да пишка през 15 минути примерно и да ѝ е странно.  Mr. Green

Ако я дебна и я слагам често на гърне, няма фалове (тя всъщност пишка почти по график - рядко и в почти определени часове, та дебненето не е чааак толкова голяма философИя  Crazy ). Но ако не я карам да сяда, тя не си казва и съответно се напикава (от което ѝ става тъпо - веднага иска да я мия и преобличам).  Crazy Тоест знае какво се прави в гърнето и се кефи като уцелЯ момента и я сложа. И ся ко? Дебнене до откат (само и само да няма фалове) или да я оставя тя да се сети, че трябва да си казва (аз естествено ѝ го казвам по 1948390843 пъти на ден, де)?  Thinking

Ние бяхме сами с Диди почти цялата седмица (няма такъв рахат - само едно дете  Crazy ), а утре мъж ми пристига с делегация - свекърите.  Tired

# 656
  • Burgas
На яслата ги слагат долу-горе на час и половина да пишкат(тези деца които в момента се учат или от скоро научените,иначе другите когато си кажат) но задължително преди да излязат навън и преди и след сън всички деца на гърнетата.

Юхи това от сутринта чак следобяд мн дълго време не е хубаво така за бъбреците, поне на 2 часа я слагай според мен трябва да си я слагаш, не да чакаш сама да се сети, след като се научи тя ще си казва, но в началото като се заиграят и забравят и в началото ако и е неприятно после ще спре да й пука, че се е напикала.

# 657
  • София
Е аз нямам предвид по 7-8 часа да стиска, а по 4-5 мааакс. Според педиатъра е ок. Трябвало да се гледа цвета на урината и количеството. Но като цяло няма норми кой знае какви, както и при възрастните. Thinking Просто сутрин пишка доста като количество, после или по обед или малко след това (и ако е сложен памперс заради следобедния сън - в него се върши работата). Следобед и привечер си пишка на 2 часа, пак прилично количество. Между другото аз съм по същия начин - сутрин и по обед пия най-много течности, но следобед ходя до тоалетна по-често (ще ме извините за споделената твърде лична информация  Mr. Green ).

А това да не ѝ пука, че се е напикала, ми е много трудно да повярвам да се случи. Тя докато рисува и докато се храни през 10 секунди иска да я почиствам, а като се напишка просто не търпи - съблича се, реве и ме дърпа да я мия.  hahaha

# 658
привет-мривет и от мен! Simple Smile

цяла сутрин пека торти   chef днес свеки има РД и понеже свършва в 15:30 ч работа ще мине от тук, за да й подарим подаръка /пЕрфУм на Армани  Crazy/ и реших да направя една 'Павлова'. покрай нея, понеже се прави само от белтъци реших да оползотворя и жълтъците, та направих Баварски крем и така, вече съм уморена! добре, че довечера сме на рестораН и няма да готвя повече, тя и затова свеки ще намине, че в заведението да раздаваме подаръци не върви.
с гордост искам да споделя, че Амели пишка само в гърнето. за справка на аник да кажа, че моето дете също пишка чак по обяд след сутришното ходене до тоалетна или дори понякога следобед по мноооого. дори като сме навън си чака да се приберем в къщи и първата й работа да е седне на гърнето като се приберем. както е казала Юхуу, гледа се количеството и цвета на урината, която трябва да е светла. Амели например вече година е без вечерен памперс, просто като се изпишка вечерта, 'държи' до сутринта. това ми показва, че няма защо да се притеснявам за задържането през деня.
ние отскро махнахме преградата на леглото и сега става едно гонене като дойде време за сън. тази свобода не й се отразява добре. снощи даже беше паднала от леглото, без да се събуди. разстоянието м/у леглото й и земята е незначително, а и съм и сложила възглавниците от обиколника и нищо явно не е усетила.
ника, хубаво да си прекарате с гостите и доки да ви каже, че нищо притеснително не се случва с Бо.
същото май и за д-р Юхчева се отнася с нейните гости Wink
танче, гледах едни снимки във ФБ, Аля голяма красавица  Heart Eyes и много ми хареса тоалетчето, скоето я беше облякла-прекрасна малка дама.
Мяу, душко, дерзай. дано си замине таз скарлатина бързо и не вземе други жертви.

исках още да пиша, ама гладно е дребното, та...... сполай ви Wink

# 659
  • Burgas
Моето пък пишка по на често и това от сутрин до следобед ми се стори много, то зависи пак колко течности поема. От сутринта до обяд Ивайла поне веднъж пикае и преди да я сложа за обедния сън задължително.

Общи условия

Активация на акаунт