Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 044
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ох, и Ния е с 38,1! Sad #Cussing out

# 676
  • Burgas
Ох, Танче гадна работа, дано не е нищо сериозно и се размине леко  Praynig

# 677
  • София
Танче  Hug Така започна и проече гнойната ангина на Калина. Виж им гърлата и дирекшън към педиатърката. Варицелната пъпка е голяма, с връхче и бистра течност вътре. Напомня лещено зърно. Обикновено имаме обрив по главичката и коремчето, но е възможно да протече и атипично, само с 1 пъпка, например. Дано бързо се оправят прекрасните кукли.
Ние пак се разбихме тоя уикенд, много работа свършихме поне. Сега ме чака натоварена седмица, да видим.
Хубава седмица ви желая и много усмивки!
П.П. Ради, стискам палци септември да успеете.  Peace

# 678
  • Плевен
и на Тино така протече гнойната ангина...Хубаво им огледай гърлата, че неговите налепи бяха много навътре. За първи път пи антибиотик  Cry

# 679
Танюшка, дано прекрасните девойки са по-добре вече.
Друго нищо не мога да коментирам щото яко слънчасах днес на село... Пепе е с гъст зелен сопол, който съм кръстила "градински сопол". По случай това днес му надух една лодка, напълних я с топла вода и го оставих да се къпе колкото си ще. Утре ще го оставя у нас да видя ще ли се появи друг болестотворен симптом.
Лека нощ

# 680
Ох, голямо наказание е това да си гледаш болни децата! Sad От сутринта в 6:30 сме в нескончаем филм на ужасите. Аля изобщо не сваля Т под 38, а на 2-рия час след лекарство вече е с над 39. От Панадол-а повръща ужасяващо на 3 пъти, само Нурофен склонява да пие. Отнесе и една свещичка Ефералган. Оцетените чорапки що-годе ги търпи с много мрънкане. Цял ден плаче, хленчи и не дава никой да я докосва, освен мен. Не е яла от обяд. И Ния с 300 зора свали 38,5 3 часа след като пи Нурофен. И на нея обух оцетени чорапки. Цял ден хленчи милото пиле. Изобщо не е за разказване нашата... Sad Утре сме при доки. Тя каза, че имало 3 вируса с Т и пъпки, надали е шарка. Повече пъпки не са излизали, единици са, без течност, твърди. Дано нощта е сравнително спокойна и да не се мъчат дечицата!

# 681
  • offshore & overseas
Танюшо, как мина нощта при вас? Това, което описваш, ми намирисва на шарка, вЕрно - ама шестата, която е доста безобидна, розеола се именува, ако искаш, дай сърч в нета.

Люда ми я изкара кажи-речи по това време (на 6 месеца беше), бяхме на море и я държах нон-стоп под чОшмата. Три дена беше тоя ужас. Калина не помня да я е карала, но тя хваща деца до 3 г. само, а когато Л. я пипна, К. беше на 3 и половина вече.

Не бързайте към д-ра, защото повечето педиатри не са запознати с нея, ще мине от самосебе си!

Скрит текст:
Аре, да се запиша и аз с две снимки-линк, та да не забравят, онез, които не  улазят във ФБ, където драматично се завърнах и обмислям кога и как отново да се запилея.

И да ви се оплача, заФанах Гинко Билоба-та, тъй като напоследък редувам гаф след гаф, поради разсеяност и забраванщина. Ей го, в четвъртъка да зема да забраЯ да се подпиша в БТ. И да си спомня чак в петък вечер!! А хем съм си го записала в джиесема - ма то кой ти гледа, братче!

Гинкото може да помогне и малко за мигрената, която ме посещава на всеки 1-2 седмици и стои цели три дни, неканената гостенка (днес ми е третия ден, напрал кат МЦ стана вече по редовност).

#Cussing out #2gunfire

Ей, сбабичосвам се, то е ясно, ще се мажа по-обилно с крем, та поне видимите следи да намалеят... а акъла ми... той може и безвъзвратно да си е отишъл...

По-късно днес ще дам отчет за нашите премеждия, не че някой се интересува, но трябва да го имам за справка, за бъдещите поколения. Mr. Green

Хич не ми се рАботи, а имам да върша неща колкото за целия китайски, индийски и руски народ (+народите от бившите републики). Ама и двете девойкини са дОма и... бясни, та....

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 08:01 от Мяуче

# 682
ДУ!
Танче как сте?Сияна така беше миналата седмица,като вдигна Т с нищо не можехме да я свалим!Давам и нурофен,защото от панадола се подрисква.Като изпие лекарството час-два смъкне до 37.6 и после пак нагоре до 39 градуса.Гърлото и беше зачервено,кашляше като магаре ooooh!
Днес я заведох в яслата и чак се притеснявам колко дни ще издържи този път ConfusedМилото от Великден насам все е болно!
Мяу големи красавици са и Кали и Люската! Heart Eyes Баща им ако няма пушка да си купува,че има няма 10-тина години и ще му потрябва Simple Smile
Мий да ви минава бързо градинския сАпол! Hug

# 683
Здр.момичета.Вчера открихме сезона на плажа-Дани отначало плака,но после много му хареса,дори го вкарахме с лодка в морето,днес пък беше в басейна на двора:)ТАНЧЕ чудни са ви снимките,всички изглеждате страхотно,неприятно е само,че сега куклите са болнички.Дано бързо да оздравяват.РАДИ стискам палци да приема Аля.И ние не сме приети,но сме решили да дадем Дани в частна ясла(понеже намерихме за 350 лв) и да се връщам на работа.Лек ден:)

# 684
  • Burgas
И аз съм за Гинко билоба  ooooh! днес ходих да нося едни документи и след час разбирам,че едните съм ги пропуснала, а проверих документите поне 5 пъти  ooooh!
О т това седене вкъщи още не мога да се концентрирам....

# 685
  • Най-зеленият остров
Здравейте.
Да купуваме на едро от тази Гинко билоба. В събота бяхме кръстници и поне два пъти проверих торбичката с приготвените неща. Уж всичко беше наред, но съм си забравила кръщелното Свидетелство. Та беше търчане до нас, закъснения за ритуала....
Днес Ния много плака сутринта, когато я водех на ясла. Миналата седмица явно не беше разбрала какво става и проблеми никакви, а днес от сутринта още когато се събуди и каза че няма да ходи на градинка. Тръгнахме с хиляда уговорки и като видя сградата на градина и като се разрева - не мога да я успокоя.
Танче, много  Hug Hug Hug. бързичко да им минава на малките кукли.
Момичета стиснете по едно палче моля, че една много близка приятелка днес влиза в болница и утре и правят операция. Знам, че правим чудеса с палцестискане.

# 686
Такаа! Нощта беше спокойна до 5:30, когато Ния покачи Т. Днес бяхме при доки- някакъв вирус с афти и висока Т, може би е тоя, дето Мяу го описва. Пъпките не са от него, от топлото и от потта са. От май месец в града са плъзнали 3 такива мутирали вирусчета. Аля днес е по-добре, но Ния е с афти по гърлото, по устните. Аля не яде цял един ден, а Ния 6 часа пропусна хранене. Малката и на обяд вдигна Т, а Аля не е вдигала от снощи- пу-пу. Много криво Нийче, беее! Милото ми коте! Sad

# 687
Ох Танче, мъка ми става като те чета. Дано бързо им мине на децата. Гуш.
Мойто зверче е добре, сутринта се сополевеше, сега нищо му няма?
За Гинко съм и аз, ама незнам и то ще ли ми помогне!

# 688
  • Burgas
Ох, Ивето и тя с температура  Tired водих я на лекарката, каза, че сигурно е вирус, но за сега няма други симптоми, т.к в градината има и варицела, така че ще я наблюдавам утре да видим дали ще се появи и друго, дано вече не вдига температура  Praynig

# 689
'баси болестите!  Sad Аник, Мии, дано бързо минава и при вас тоя бич!  Hug Стига вече олни деца в темата- забранявам!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт