Пролетта ни завладява , принцопада продължава ! Клюки - 38

• 18 046
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро! Hug
Днес ще трябва да се разработя яко, че вчера само се настройвах, а се е натрупала работа за целия китайски народ  Crazy.

# 601
Добро утро! Успех, Либ.

# 602

Хепи

Либова, не се преуморявай Mr. Green

# 603
За депресията според мен,на първо място трябва да сме благодарни,за всичко което имаме,като се почне от покрива  и се стигне до здравето.Тази неделя ми се наложи да придружа една приятелка до Пирогов,възпален апендисит и по спешност я приеха,а отделно,като видиш колко много хора още чакат лежат по столовете,прививат се от болка,докарват някои на носилки и тогава се почуствах доста благодарен и щастлив,че съм здрав и т.н. После на второ място съм съгласен,че трябва да се намери нещо което да ни радва,някакви цели,хобита,неща който сме искали да направим,но не сме и т.н. ,а и винаги е доста зареждащо да направиш нещо добро и да покажеш любов Heart Eyes П.С: Просто коментар,не знам дали е правилния  Peace Но и това,че си здрав,пак не е достатъчно,като имаш нещо нормално е да искаш нещо друго,само здраве не стига,за да си щастлив,но и не трябва да забравяме,че можеше и да сме без него.Някой болен какво ли не би дал да е на наше място.И комедиите помагат  Laughing

# 604
Абе Любоффффффф, ти що се излагаш така.
Явно си грамотен, ако ти сам си пишеш постовете, разбира се, а си се проснал тука гол почти по х... в тема на разведени майки. Не вярвам да сме ти много интересни с нашите битови ежедневни проблеми и терзания. Някак си не те виждам да обсъждаш с нас кое БНД не се поинтересувало да види дете си, и кое не си превело издръжката, не си компетентен по въпросите ни просто.  Peace

# 605
Любооввв, ти влюбен ли си в мен? Или поне харесваш ли ме много?

# 606
Не искам да се натрапвам,аз гледам и да не пиша много,а и нямам време,но интересно ми е,права си,че сигурно не съм компетентен колкото вас за тези проблеми,но имаме и някои допирни точки,все пак сме хора Peace ,а и вече зацепих какво значи БНД  Mr. Green само превода не ми е ясен.А и аз имам връзки и винаги съм мислил от женската гледна точка Peace

# 607
Това, че сме хора, не значи, че имаме допирни точки  Peace
Ти да не прескачаш от бряг на бряг  newsm78

# 608
Любооввв, ти влюбен ли си в мен? Или поне харесваш ли ме много?
Любовта идва,когато не може да имаш някой,обясненията в любов са безсмислени,ако харесваш някой трябва да направиш така,че той да те гони Laughing винаги е помагало,но зависи и от човека. Mr. Green

# 609
зависи ти на кой бряг си Laughing

# 610
Нищо не разбрах, а е толкова лесно - да или не Rolling Eyes

# 611

Аз съм на който трябва да съм, щом съм била семейна и имам дете, но ти с това женско мислене, не те знам

# 612

Аз съм на който трябва да съм, щом съм била семейна и имам дете, но ти с това женско мислене, не те знам
Това се отнася до всичко,мисли,както би мислил човека срещу теб,така,ше си крачка пред него,просто се поставяш на негово място,ако кажеш това,как ще се почуства той.

# 613
Така загубваш себе си МОЙ  Peace

# 614
Нищо не разбрах, а е толкова лесно - да или не Rolling Eyes
Както казах по-горе,ако кажа да,нищо няма да се промени,но не-то ще е в пъти по-добро от да-то Mr. Green а и аз не обичам никоя,чакам си майсторката Laughing

Общи условия

Активация на акаунт