Пролетта ни завладява , принцопада продължава ! Клюки - 38

• 18 033
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Не разбрах последно коя го изяде... newsm78 Mr. Green

# 631
  • София
Това се отнася до всичко,мисли,както би мислил човека срещу теб,така,ше си крачка пред него,просто се поставяш на негово място,ако кажеш това,как ще се почуства той.

Никога не можеш да знаеш какво ще каже човека срещу теб щото не си в него просто...Понякога толкова импулсивно се действа, че няма начин да се отгатне...Затова и хич се не хАби  Wink Wink Wink

Колкото до депресията - МОЙ, както вече ти казаха, а да си чувал, че нарушаването на биохимията на мозъка  предизвиква депресията? Нали уж за доФтор учиш..това със серотонина и неговите нива смятам трябва да ти говори нещо или? М? Thinking Thinking Thinking Така, че съветите - глей колко са болни и зле другите просто не работят в случая щото хич те не интересуват в такъв момент другите..Твоето страдание си е достатъчно голямо..за съжаление....

Хепи, мога искрено и лично да ти завидим, че никога не те е затискала г-жа Депресия  Hug Hug

# 632
Пепи , видя , че съм затрупана с работа и флиртуваш с Муцито , М ? Naughty Naughty Naughty

Морги , съчувствам ти , знам че точно от нарушената биохимия на мозъка се получава , важното е да имаш правилно лечение ! Peace

# 633
Каква биохимия, нищо не разбирам Cry

Мило, ако беше влязла в мултито, щеше да разбереш какво имах предвид с муцито Mr. Green

Либ,
ако си кандидатка, може и ти да го хапнеш hahaha

# 634
Какво значи това ? Thinking
Че само в мулти ли ще пишете ?
Аз си оставам тук ! Peace

Мислех , че там е само за по-лични неща , не основно ...

# 635
Милооо там е само за лични неща, не основно. Но там споменах какво ще правя с муцито Peace

# 636
Ами като гледам , тук вече не пишете , пък вчера влезнах в мулти и се уплаших като видях колко сте изписали ! Rolling Eyes
Затова си мисля , че сте там по принцип . Peace
Всеки си решава , аз тук съм си добре ! Grinning

# 637
Не знам какво се цупиш сега newsm78 Ако прочетеш за какво е писано, ще разбереш, че не става за тук Peace

# 638
хепи там наистина е много лично.
Ние сме и тук и там
Ще се радвам и морги да дойде

# 639
Добър вечер дами аз не съм на работа утрееееее  newsm44  взех си ден и ще си правя татуировка  Mr. Green ще се мотая и ще пия кафета по центъра  Mr. Green Mr. Green Mr. Green искам нова прическа и не знам каква , а утре е моментът да я направя  newsm78

# 640
Браво Мери  Hug
Направи каквото ти е кеф  Grinning

# 641
Оооо татуировка, каква ще е?

# 642
ми дайте ми идеи за прическа де  newsm78

# 643
Оооо татуировка, каква ще е?
ще видиш  Mr. Green аз имам де но още ще имам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 644
Епа аз не съм видела нито една Naughty