АВГУСТинчета с палави ръчички, не спират да правят белички.....тема №31

• 55 003
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, горе главите! Денят на Страшния съд е далеч още! Hug Hug Hug Hug

Приятна почивка на заминаващите за някъде! Grinning Ама как го написах само... Joy

Хариелка, мисли позитивно! Нищо няма да се случи на никой от вас! Толкова много любов на едно място Господ няма да иска да затрие! Hug Hug Hug Hug Hug Силни прегръдки от мен!

Същото се отнася и за другите момичета! Природата само ни напомни колко сме жалки и как трябва да се обичаме всеки ден, а не да мислим за незначителни неща като пари, кариера и прочее.

Целувам ви всички и отивам да събуждам по-големите ми мъже, че  с малкия сме станали отдавна и вече ние скучно! Hug Hug Hug Heart Eyes

# 106
Честит празник на буквите! Simple Smile

Леле, слава Богу, че сме далеч! Само се моля като се върнем да няма все още по-силни вторични трусове. Аз по отноение на земетресения до сега винаги съм била късметлийка, защото в живота си съм усещала само веднъж - на работа. Бее мигновено и слабо. При всички други случаи или съм била на дърво (като дете  Grinning ) или в кола или на улицата и не съм усещала.

Лили, дано скоро се успокои! Мисли сега за моренцето! Wink

Сънчо, много неприятно, леле горкото дете, пък и родителите му!  Praynig

Ра Ив, ама вие къде сте? В Гърция ли?

При нас снощи имае такава буря, каквато май не съм виждала! И то точно след като гледахме с мъжо някакъв страен филм "Тъмен остров", който жалко се опитвае да имитира сериала... Но бурята беше точно като от сериала - пороен дъжд, мега гръмотевици над тъмното море, всички дървета и палми се веят...  Crazy Днес пак ни е облачно. От 5 дни имахме 2 хубави и на всичкото отгоре още на първия изгоряхме зверски. От години не ми се беше случвало...  Crazy Та май-по-добре, че няма слънце.  Rolling Eyes Утре си тръгваме и честно казано нямам търпение - не за друго, а за да си видя Андичкаааа... АДСКИ ми е домъчнялоооо!!! Sad  Heart Eyes Иначе си починахме чудесно. Искам да ви кажа, че тези оферти от сайтове за "колективно пазаруване" хич не са за изпускане! За първи път рискувах и бях много притеснена дали всичко с почивката ни ще е наред, но всичко е повече от идеално. 5* хотел на едно наистина райско място - на половин цена! Страшно си заслужава!  Heart Eyes И следващата ни почивка вероятно ще е закупена така и дано все така да имаме късмет!  Praynig

Приятни почивни дни и дано дъждът вече спре!  Hug

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 14:57 от ♥Пандичка♥

# 107
Здравейте момичета!
Чета ви ,но не ми се пише нещо,нямам настроение Confused
Мити го изпратихме днес на бабин дом и сега ни е много скучко,глухо и мъчно с мъжо,ама нищо в събота ще си го преберем.Започна да кашля нещо и леки сополки текнаха,но дано да се оправи до понеделник,че трябва да е на градина.Аз започвам пробно работа и се надявам да остана там,стискайте палци PraynigНовото е,че си имаме две бебета-хамстерчета.Митко е толкова радостен,че постоянно ги храни и бърка да ги гони Heart Eyes много им се радва и е горд,че са негови и трябва да се грижи за тях.
Сънчо,как е детето?Направо ми презля като прочетох,да пази Господ Praynig Praynig Praynig
Хари,милата дано скоро се успокоиш.Аз също съм преживявала преди около 9 год. едно доста силно заметресение и много се бях изплашила.Радвам се че ще ходите на море,няма да си починете,но ще се разнообразите и децата ще са доволни,а това е най-важното Hug
Янче,голяма буря викаш?Нещо Земята ни се е разсърдила,бури заметресения,градушки Confused
Имах и още да пиша ама забравих какво?Хихихихх  newsm78 Като се сетя ще пиша!Хубав ден на всички аз излизам да погледам абитуренти.Чао

# 108
  • София
Слава Богу, добре е, благодаря за положителната енергия, признавам си, че и затова го написах.

Днес вече са го извадили от реанимация и мама си е при него.

Най-безумното в случката е, че аз си представях, че той е стигнал до Пирогов едва ли не с открита коремна рана, а то нищо подобно.
паднал в парка, татко му казала на майка му, тя му казала да ходят към Пирогов, той нещо се съмнявал, но докато се прибирали почнал да повръща. Та Гери ми разправяше как цялата неделя всякакви изследвания са му правили и нищо никъде, всичко било наред.
Та добре, че тя се съгласила да останат за наблюдение, на сутринта в понеделник взел да вдига температура, веднага са реагирали лекарите, пак изследвания и чак тогава се е видяло на апарата, че има пробито черво.

Янче, дано сте си починали, въпреки лошото време.

Софийските мами,
дано ви мине скоро следземетръсния стрес. Аз вечерта, в която имаше в 1 часа един така се разсъних ужасно, че сигурно 3-4 часа висях в тема Земетресение, голям купон. Само изкукали жени се бяхме събрали, коя си пийваше, коя хапваше, коя с фенерче и свирка седеше. И на всичките разбира се мъжете ни къртеха здраво, в стил "не ме занимавай с глупости". Даже и онлайн пъзел редихме, луда работа.

# 109
  • На плажа
Янче прибрахте се вече май,гледах снимки във фейса...мястото изглежда райско,браво за добрия избор.Да кажеш от кой колектив си купи ваучера  Peace

Сънчо ама и такава тема ли имаше...че и сте се били събрали отбор дружина...скъсах се от смях като си представих ситуацията...майки по пижами с вино в ръка  Laughing то на вас не ви е било до смях.
Славенче предвид проблемите ти с Валче и не яденето...доста отдавна се ровя и чета за капките на Бах...влезнали са ми под кожата и ще си поръчам две комбинации,на Ники за тръгване на ясла и за мъжа ми,че все някакви фобии го тресат.
Та погледни,ако искаш...във форума има и тема .
Иначе ето от тук смятам да поръчам готови комбинации.http://aspenbg.com/chestnut-p-67.html

# 110
  • София
Дани, като се стреснах онзи ден и понеже само по канал 3 имаше на фона на нощните им цици съобщение - нов трус, очаквайте подробности и си викам - нема начин у бегемамата туй да не се коментира.
И естествено в клюкарник се натъкнах на такава тема, вече е към 240 страници, ако не се лъжа.
Като не се заключва след 50-та страница и народа пише ли пише...

Мен дзверски ме боли гърлото,днеска направо е нетърпимо, след като ще ходя до поликлиниката да търся дежурен..

Хубава неделя на всички, нещо май замря тази темичка., но пък сигурно заради празниците в същност

# 111
Привет! Даа, върнахме се - на гадното време тук.  Sick И разбира се вече на работа.  Crazy Сестрото пристигнаха с дечковците. Братовчедките са много щастливи.  Heart Eyes Вчера следобед обаче трабваше да се поразделим, че момичетата вече започнаха да се посбиват - от любов.  Joy

Дани, от procent.bg, а офертата е от агенция Travel Planet Center.  Определено пак бих ги ползвала! Peace

Сънчо, ти пък чак в тема за земетресение си висяла. hahaha Joy Това с актуалната инфо за земетресението на фона циците по канал 3 беше уникално!  ooooh! И аз го видях.  Joy

Приятна седмица на всички!  Hug

# 112
  • Sofia
Момичета, купихте ли сандалки на дечицата вече? Какви или какви ще купувате? Аз съм се насочила към Чипо и в събота ще ходим със Софи да мерим и купуваме.

# 113
Хари, какви сандалки, купих шлифер и още блузи с дълъг ръкав, че всичко й е станало малко Rolling Eyes ooooh!. Ако се повторят тези температури може и едно зимно яке да купя Joy.
Майтапа на страна, мисля пак на Примиджи да заложа, трета година ще е с тях и съм супер доволна от всичките им обувки.

# 114
  • Кърджали
Привет, момичета!
Сандалки - и аз съм се насочила към Чипо. Кати ги е носила, доволна съм от тях, да видим. Че при нея не е какво аз искам, а какво ще и стане на крачето. Сигурно другата седмица ще и ги купувам.
на мен ми казаха, че има вероятност Кати и догодина да остане в яслената група. Вчера ми го изтърсиха това. Днес пак поразпитах защо така. Обясниха ми, че по принцип било децата, родени в първото полугодие на годината да ги изписват от яслата и да започват първа група, а тези от второ полугодие да остават в яслената група. Уж така било навсякъде в България, па аз сега разбирам... И според сестрата, това че още не говорила хубаво щяло да и е в минус ако от септември е в първа група. Изброиха ми децата, които би трябвало да останат в яслената група - ок, от една страна това са любимите деца на Кати, но от друга, то излиза че та 4 години ще е първа група, на 6 предучилищна, на 8 - 1 клас. Знам, че много далечч в бъдещето гледам, ама .... Споделям, защото ми стана много странно. Още не било решено това, да видим какво ще измислят до септември.
Снощи с таткото обсъждахме и какво ще правим Кати лятото. В смисъл, яслата си продължават работа без да са сборни групи, съвсем нормални само тези дечица. Татко и вика засега да я пускаме да си ходи и лятото, пък ако решим да ходим на село, някъде нан гости тогава няма да ходи. С идеята, че някак си там ще и е по - интересно, отколкото в къщи...И това не сме го измислили съввсем, ще видим какво ще става...

# 115
  • На плажа
Хари ние одавна сме със сандали,тук при нас не е толкова студено,като изключим тази седмица-макар,че пак беше топло,но дъждовно.
Тази година взех от Англия,едните са ето тези http://www.sportsdirect.com/slazenger-wave-sandals-infants-226112-страхотни,леки за топлото време-излезнаха ми 15лв. с доставката
 а другите са на Теско,пак от Англия за 20лв. само,че са по затворени отпред.Страшно съм доволна от покупките си  Peace

# 116
Александра, няма такова нещо. Ето какво пише в Закона за народната просвета:
Чл. 18. (1) (Изм. - ДВ, бр. 36 от 1998 г.) Детските градини са за деца от 3-годишна
възраст до постъпването им в първи клас.

И в Правилника за прилагане на Закона за народната просвета:
Раздел II
Детски градини
Чл. 26. (1) Детските градини са подготвителни институции в системата на
народната просвета, в които се отглеждат, възпитават и обучават деца от 3-годишна
възраст до постъпването им в I клас.

От септември Кати съвсем спокойно може да бъде в 1-ва група, защото ще има 3 навършени години.

# 117
  • Кърджали

Дю, и аз имах такива спомени, затова и се учудих като ми казаха, че такава била практиката. И , когато поисках повече информация от сестрата защо така, започнаха едни обяснения как била още малка, щяло да и бъде трудно/ще каже човек че на изпити ще се явява/, как нямало голяма разлика между това, с което ги занимават в първа група и при тях в яслената група, как защото не говорила още хубаво щяло да и е сложно, нали стихчета учили не знам си кво и не знам си що. Само леличката, която беше там тогава, се изказа в моя подкрепа, с думите, че малката е много умна и любопитна и ще и е интересно дори, но пък нейното мнение не го зачитат... В крайна сметка казах, че ще изчакам да видим какво ще решат.Ок, от една страна се гласят да оставят в яслата и други дечица, които са най - добрите приятелчета на Кати, та ако се случи това, поне ще е с любими деца, но от друга страна не виждам смисъл от това. След като ми кажат накрая какво е решено, ще се пробвам ако трябва да говоря с директорката и да я убедя да я прехвърли. Не виждам никаква полза в загубата на една година в яслата....Иначе съм супер доволна от персонала и градината като цяло,направо като джакпот от тотото ни е тази градина, мили, любезни, затова и не искам да провеждам спорове и да решим нещата тихомълком и запазвайки добрия тон и отношения.

# 118
Александра, според мен Кати ще дръпне много повече ако бъде в първа група с деца на нейната възраст.  Wink В яслата е нормално децата да не могат да говорят, те са малки, а как Кати ще се научи, ако остане там. В яслата ги учат основно да се хранят и обличат сами.  Laughing Заниманията в яслата и първа група в градината нямат нищо общо. Мисля, че трябва да настояваш да бъде преместена.  Hug

# 119
Честити празник на всички дечица! Да бъдат здрави, усмихнати, щастливи, умни, послушни и не чак толкова! Laughing

Дани, моля те кажи как става пазаруването от Sportsdirect и Asda. Имам някакъв спомен, че само чрез посредник. На сайта на Sportsdirect пише 20 паунда до Бг, което е безумно. А техните детски обувчици не започват ли от 30-ти номер? Нико кой номер носи?  Simple Smile

Хари, на Чипо обувките като цяло са много добри. За съжаление аз лично все не попадам често на тях. Ти къде ги откриваш? Иначе за игра все още й стават сандали от мин.год. -  никаква специална марка, но с кожена, ортопедична подметка. Имаме още едни страхотни на Фишър прайс, но май вече ще са й малки. Thinking  Купих й едни новички, малко мадамски, от H&M, страхотни! Мисля 20тина лв бяха. Ако зависеше от Анди, щеше и да спи с тях!  Heart Eyes Аз съм страшен фен на тази марка и като влезнах в тукашния магазин направо свят ми се зави, особено в детското отделение, което е на цял етаж.  Crazy  Имат и доста летни обувчици, въобще горещо препоръчвам посещение там!.  Peace Иначе освен сандалки, тази година за пръв път й купих и много сладки джапанки, но за сега все още не сме имали повод да ги обуем и да свикне с тях,  че са й малко странни.  Grinning

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 10:31 от ♥Пандичка♥

Общи условия

Активация на акаунт