АВГУСТинчета с палави ръчички, не спират да правят белички.....тема №31

• 55 005
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Каква съм блейка  Embarassed как можах да забравя за празника днес.

Честит празник, деца! Растете здрави, безгрижни и обичани, борете се за мечтите си, за да ги постигнете.

# 121
  • Sofia
Честит празник на нашите малки и големи Слънчица!!! Да са ни живи и здрави и винаги щастливли, друго не искаме!

Пандичка, в Надежда има два магазина за детски стоики, в които знам че предлагат обувки на Чипо. Днес даже ги купих сандалките. Ако се интересуваш по-точно, ще ти обясня къде се намират.  Peace

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 21:53 от Hariela

# 122
Честит празник на вси4ки де4ица!Да са ни живи и здрави

# 123
  • София
Здравейте,
най-напред честит празник на всички дечица!Да са ни живи и здрави,все така красиви и много добрички!

За сандалките аз също купих едни много сладки от H&M!И аз като Янчето съм им голям фен,особено на детските неща.Имат уникални детски дрешки на много нормални цени.Нещо дамската колекция им в нашите магазини не ме грабна.Та нашите сандалки са тези:

За колективното пазаруване също много се бях зарибила зимата.Има страшно изгодни сделки.Например зимата ходихме така на Банско в един уникален хотел.Сега до Турция също ходихме така,въпреки,че там ниската цена беше малко измамна.Купувала съм си оферти за почти всико  Embarassed

За детската градина аз също мисля,че в градинската група ще научи много повече.Не знам дали си спомняте ,когато Никол тръгна на ясла на 1,6 годинки директорката беше объркала нещо и за да не остане Никол без място в яслата я записахме в градинската група.Т.е. тогава тя на годинка и половина беше заедно с деца на 4-5 годинки.Имаше невероятен напредък за по-малко от месец.Почти не говореше ,когато тръгна,а след месец вече правеше сложни изречения.Сама се облужваше и хранеше и т.н.Имах впечатления тогава,че е малко по-назад от връстниците си,но за около месец-два тази разлика изчезна и в някой неща беше дори по-напред.

Ние сега сме на морето,хванахме малко тъпо време,но важното е,че днес Ники за пръв път видя плажа и морето.Не можахме да си тръгнем накрая.Уж нямаше да се мокри в ледената вода,но накрая си тръгна мокра.

Лека и спокойна вечер на всички!

# 124
  • На плажа
Честит празник на нашите слънца,да са ни живи и здрави,пък всичко друго ще се нареди!!!

И аз забравих сутринта да честитя...ама то и време не остава,бързай за работа,че и Вики днес тържество в училище имаше.Не можахме да се почерпим подобаващо,но пък утре ще ги заведем на безброй развлечения във Варна.

Александра и аз ,като Дю съм ЗА 1 група.Даже изобщо не искам да ходи в яслата.Като тръгнат в първа група и стават по самостоятелни,научават се да говорят,да се хранят сами,в тоалетната се оправят сами...изобщо израстват  Peace
Янче аз пазарувам чрез Цветито,надявам се,че си я спомняте от нашата чета е.Тя прави колективни поръчки от къде ли не и излиза много на сметка.Аз от миналата година поръчвам чрез нея.Тази година се престраших  и си поръчах рокля от eBay ,страхотна излезе и за без пари. Peace

Ники носи 26 номер,детската номерация е отбелязане с С пред номера-например С8
Такъв номер му взимам-16 см. е стелката
Ето тези са от Теско http://www.clothingattesco.com/f+f/f+f-closed-toe-sandals/invt/a … -shoes-flip-flops

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 23:11 от Дaни

# 125
  • Кърджали
Благодаря ви за мненията. Всъщност, и аз съм за това, да я прехвърлят в първа група. Още една година в ясла ми се струва пълна загуба на време.Особено при Кати, си мисля, че наличието на по - малки деца, а такива ще са повечето /ако остане в яслата/ много ще и навреди. Гледам я, една седмица почти изкара с по - малките си братовчедчета и придоби една дузина бебешки навици, които сега се чудя как да ги отстраним.Вярно, дреболии, ама ме дразнят, като всяко дете е голям имитатор. Та не виждам с какво ще и помогне наличието на малки деца, повече ще обърка нещата. Засега просто изчаквам, да видим какво ще се реши в крайна сметка. Сестрите много настояват да остане в яслата,ако се реши такова нещо, ще опитам разговор с директорката...
Да, благодарение на яслата научи много неща, облича се горе - долу добре сама /без блузи и потници/, тя и преди си се хранеше сама, доста дръпна с говоренето.

Кати има нова страст - буквите. Веднъж, докато скучаеше, и показах една - две буквички. И от тогава само ходи с лист ии химикал да пишем буквички. Запомнила е нейната и моята буква. Все ми се струва малка за това занимание,затова и не отделям кой знае колко време за такова занимание, ама не мога и да и откажа щом и е интересно. Май така се очертава за рождения и ден като подарък една магнитна дъска с букви.  Брои до 20, вярно след десет на някои числа си пада малко гадаене какво казва   Laughing Що годе е научила няколко песнички. Обожава книжките, в къщи е пълн ос книжки от всякакъв тип...Въобще, много ме радва как със всеки изминал ден научава още нещо и още нещо.

# 126
Момичета, почерпете се за мое здраве, че днес се окръглям - не само в талията!  smile3520  tooth

И хаааайде поразкършете се малко в темата, пак замря!  Rolling Eyes  Hug

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 11:08 от ♥Пандичка♥

# 127
  • На плажа
Трийсетака ли удари Янче  Hug

Да си жива и здрава и тук да ти пожелая винаги да си усмихната и все така готина   bouquet

Ники днес е за втори ден вече официално на градина т.е. от сутринта до обяд,че преди ходеше от 10,30 до 11 ч.

Емииии не мога да го изкарам от къщи,пищи реве и постоянно си маха сандалите.Като легна на леглото и иска да си седи сам в къщи,ние да сме отивали на работа.Накрая се наложи баща му да се върне от работа и той да го закара  ooooh! След малко отивам да го взема.

# 128
Трийсетака ли удари Янче  Hug

Нееее, ти пък!  Naughty  20-така разбира се! fiuuuuuu hahaha Мерси, Дани и успех с адаптацията на Ники!  Hug

# 129
  • На плажа
Благодаря ти,дано да свикне и да спре да плаче.Днес пак е плакал цяла сутрин като магаре  Cry А на всичкото отгоре и не яде изобщо ooooh!

# 130
Ехо ,привет и от нас Hug
Отдавна не съм се разписвала, но това е защото съм затрупана с работа.Много сте писали докато ви изчета( Embarassed малко по диагонал). Писали сте за земетресението .Ние на 15-я етаж доста се залюляхме.Страшно се уплаших аз. Слязохме в колата след това първото.Кубрат си се наспа хубаво там Crossing Arms , а и баща му.Само аз не мигнах доста го мислих, какво ни се случи. Та два дни след това какво ми се случи. Бях ви споделяла, че имам още секрет от гърдите който излиза на капки само ако аз стисна( стискам , защото получавам някакъв дисомфорт и тежест, все едно е настанало време за кърмене). През септември си ходих на мамолог , всичко си беше ок тогава.Но сега като стиснах и от едната гърда ми потече кръв newsm78.И понеже ми се случи в събота имах два дни да чета в нета за това, а и Кубрат нещо се разболя та и в понеделник не успях да стигна до мамолог та се по информирах ooooh! .Понякога така искрено  съжелявам , че живеем в такова информирано време и научаваш всичко хубаво и лошо. Та доста се стреснах докато се прегледам. Praynig за мое щастие черните ми мисли бързо ме напуснаха, докато ме гледаха на ехографа  и секрет ми взеха за изследване всичко беше ок.След това изживяване реших и се записах на йога Hug вече имам цели две посещения.
Най-накрая за нашата кашлица май си намерихме точния док-р. За пореден път на алерголог в 3-та градска.Така добре ни обясни от каво  се получава това, а не като всички да вдига рамене. Сега ще си проведем курс на лечение пък да видим. Отново от седмица се почна с нашата кашлица, пак повръщане на секрет, пак кашляне по цели нощи( без червено гърло).Събужда се кубрат и вика " лоши  поли" и се удря през нослето. Не спи по цели нощи.Всичко в начална позиция се върна. И мъжът ми ме обвини, че е от това, че си купих Ариел, понеже Персила сенситив нищо, ама нищо не ми изпира и ми се тросна" ами хайда за да сме чисти да кашля детето".Бях сигурна , че не е от праха ама с него човек неможе да спори.Лекарката потвърди, че не е от праха.Сега да видим как ще протече лечението Praynig дано се свърши с тази дълга кашлица.
Яна честит рожден ден да си жива и здрава ти и цялото ти семейство , много изпълнени мечти и реализирани творчески планове  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
  • София
Яна, честит рожден ден, да сте всички живи и здрави  Hug

Skypetia, аз пера със Сано, много хубаво изпира, и е детски.

# 132
Привет, момичета!
НЕщо нямам настроение за писане напоследък, а и компютъра прави проблеми и много бавно зарежда...

Пете
, разкажи ми повече за последния ви преглед. Какво каза тази лекарка за Кубрат? От какво може да е алергията? Какво изписа?
Валентин за втори път ми прави алергична кашлица според личната. За сега минава само с Ериос. ама да видим.
Пете, ако искаш ми пиши на лични или във фейса.  Peace

Дани, и аз винаги съм искала да си купя нещо от тия чуждестранни сайтове, но не знам как, а и честно казано ме е страх да не объркам нещо. Жалко, че около мен няма някой, който да поръчва, че да се прикрепя и аз. Поздрави Цветито от мен. Как е тя? Децата слушат ли я?Simple Smile  Hug

Аз пера с Ариел дозички и съм доволна. Peace

Яна, честит рожден ден! Много щастие ти желая!  bouquet

# 133
Янче, честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet! Пожелавам ти много любов, шеметна кариера и най-вече здраве Hug!!!

Дани, ще свикне Нико, но си е мъка за теб. Пожелавам ти по-бързо да се адаптира. Ние есента минахме сравнително лесно, но сега съм се подготвила за голям рев. Белослава от сега ми обяснява , че не иска на градина, а си иска нейните лели от яслата.

Аз имам повод да се похваля. Приеха Белослава в детска градина  Simple Smile! И то не в една , а в четири Shocked, като само в едната градина бях заявила предимство, а в останалите си е класирана по входящ номер. На фона на целия кошмар с детските градини, това направо си е малко чудо. Е, щастлива съм, че както и с яслата , имах възможност да избера градина, която да ми харесва и да съм спокойна къде пускам детето си.

# 134
  • Sofia
Янче, и тук

Общи условия

Активация на акаунт