Аз съм си пак в къщи и упорито си търся работа,че вече се побърквам унас,но защо ли като чуят ,че съм с малко дете и нямам помощ ми казват само"ще ви се обадим"
Иначе Митето е добре.Тук в градината стават едни глупости и днес много се ядосах.Април месец трябваше да се подаде молба децата да се приместят в 1 ва група.Но анархията е пълна и директорката решила по 5,6 деца да мести в горната група и то без да каже на родителите.И докато детето си играе и яде в позната обстановка и на обяд го водят да спи в друга друпа с нови лели,нова учителка и най-стресиращото с деца на 6 години
Митето е много стресиран и само ми реве и ми повтаря,че не иска в горната група,а си иска при малките деца.Днес го успокоих,че няма да го местят докато не празнува рож.ден и не стане на 3 год и той влезе усмихнат.И така поне до 15 септември няма да го местят или поне доката големите деца не се махнат от същата група.Петя,дано ви мине тая кашлица и се успокои детето,а и вие
Все още искаме да видим твой модели!Я да ми обясните,как става това колективно пазарене

Наскоро обсъждахте темата за рожденните дни-хайде пак !Аз съм решила тази година да занеса торта,сок и почерпка за лелите в градината,вкъщи да се почерпим с племенниците,а роженника да го заведем на лунапарк,цирк и колички.Общо взето да си е неговия ден,каквото той си поиска.Вижда ми се безсмислено да каня същите деца от градината и на заведение и пак на ново торти и т.н..Това е за сега плана,но до 2 август има време
Чао

Дано наистина сте улучили правилния доктор и лечение и да се свършва с този кошмар
Дано му мине ...че ми е гадно да го оставям разплакан.

Да се хваля ли, да се оплаквам ли...имаме напредак с гарнето, но пък днес реших да си оправям градината, 4е от сутринта не е валяло и колкото леко да изпръхне тревата и да я окося и тои се наака 2 пъти и си рови в памперса и ми вика, 4е било те4ен шоколад и хил голям и се прави, 4е ще го лапа...да отка4иш
И на мен ми се ходи някадееее. Една прияелка ме вика тази ве4ер на дискотека на Ministry of sound, но като няма кой да ми гледа звер4ето (баща му пак зает), та ще си гледам the voice накрая
Обикалям като гламава по обу4ения (да се надяваме, 4е скоро ще по4на работа), но шефката ми се е побъркала да ме обу4ава и грам свободно време не ми остава да ви нагледам. Минах едни обу4ения - на единият изпит ме скъсха за 1% и супер ме е яд, 4е ще го повтарям, ама не могат да се разберат още какво то4но трябва да повторя и само ги 4акам тука, да ги взривя с някое 100% накрая
За първи път да си сложа фон дьо тен, от който цял ден да не ми лъщи лицето, ама грам и дори да е горещо времето