АВГУСТинчета с палави ръчички, не спират да правят белички.....тема №31

• 55 014
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета!Как сте?
Аз съм си пак в къщи и упорито си търся работа,че вече се побърквам унас,но защо ли като чуят ,че съм с малко дете и нямам помощ ми казват само"ще ви се обадим" Rolling Eyes
Иначе Митето е добре.Тук в градината стават едни глупости и днес много се ядосах.Април месец трябваше да се подаде молба децата да се приместят в 1 ва група.Но анархията е пълна и директорката решила по 5,6 деца да мести в горната група и то без да каже на родителите.И докато детето си играе и яде в позната обстановка и на обяд го водят да спи в друга друпа с нови лели,нова учителка и най-стресиращото с деца на 6 години Shocked Shocked Shocked.Направо на ми се говори. ooooh!Митето е много стресиран и само ми реве и ми повтаря,че не иска в горната група,а си иска при малките деца.Днес го успокоих,че няма да го местят докато не празнува рож.ден и не стане на 3 год и той влезе усмихнат.И така поне до 15 септември няма да го местят или поне доката големите деца не се махнат от същата група.
Петя,дано ви мине тая кашлица и се успокои детето,а и вие HugВсе още искаме да видим твой модели!
Я да ми обясните,как става това колективно пазарене newsm78
Наскоро обсъждахте темата за рожденните дни-хайде пак !Аз съм решила тази година да занеса торта,сок и почерпка за лелите в градината,вкъщи да се почерпим с племенниците,а роженника да го заведем на лунапарк,цирк и колички.Общо взето да си е неговия ден,каквото той си поиска.Вижда ми се безсмислено да каня същите деца от градината и на заведение и пак на ново торти и т.н..Това е за сега плана,но до 2 август има време Laughing А ще си подаряваме ли подаръци?Беше много хубаво миналата година и аз съм ЗА и тази година.Ставам и отивам да питам за една работа в един магазин CrazyЧао  bouquet

# 136
Благодаря ви!  Hug

Шайнче, честитоооо! Наитсина си е повод за радост.  Hug

# 137
  • Sofia
Шайни, наистина си е повод за радост. Честито!   bouquet

Скайпетя, дано наистина сте намерили вашия лекар и да я преборите тази кашлица най-после.  Praynig
Добре че не се е оказал проблем при теб.

Рибке, не знам какво да ти кажа за детската градина. Нали в яслата са до 3г., как така ще местят само тези дечица, които са решили, пък едни по-рано, пък други по-късно... Нашата София отива от септември в 1-ва група на детската градина. Даже днес ще имаме родителска среща, за да ни кажат в коя група ще бъде.
За рождения ден още не съм решила какво ще правим и къде и как ще го празнуваме. Но тя тогава няма да е на ясла, тъй като са сборни групи и няма да я пускам. До края на този месец е на ясла и приключва, излиза във ваканция.
А за размяна на подаръци и аз съм ЗА, ако се организираме.

# 138
  • Кърджали
Тъкмо се чудих дали да спомена пак за подаръците, ама ми се струваше рано. Та бройте и мен ЗА, ако се организираме.А ще се организираме, къде ще ходим, хубава емоция си беше предишните две години.
Skypetia, дано наистина сте намерили точния лекар и се отървете от тази кашлица вече. Изтормози се Кубрат от нея.
За рождения ден още нищо не съм мислила. Тогава може и да е на ясла, в тяхната група са една яслена група, та няма с кой да ги събират та ще си работят нормално. И с баща и решихме, че тъй или иначе в къщи ще и е скучно, все пак в големите жеги ще може да излизаме само късно следобеда, аз не мога да стоя на слънце, прилошава ми и затова повече гледам да се крия в къщи на сянка. А и тя обича да ходи, тая сутрин ме бута да се обличам и да ходим на детска. Та ако е на ясла, ще го празнува с децата там, пък вече след рождения и ден може да я спрем до септември месец за кратка ваканция. Отделно може да направим и едно малко събиране в къщи с приятели.
Рибке, за работата и аз съм така. Вече имам чувството, че освен ако не стане чудо, в близко бъдеще работа няма да мога да започна. не че не искам, ама едно е да искаш, второ е да стане. |И най се "кефя" когато някой почне да ми обяснява че едва ли не от мързел не работя. А за детската - дано успеете да се разберете. Нали и аз сега и аз имам нерви с нашата детска, чакам да видим какво ще стане.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 12:46 от Aлекcандрa

# 139
За подаръците аз съм ЗА - хайде да го направим! Laughing Беше много хубаво миналата година! Още си играем с количката от Шайн и си носим блузката! Hug

КОй беше организатора миналата година? Ако няма против да се заеме пак. Нали се записваше с камера и се пускаха клипчета.  Даже може по отрано да се направи преброяването на групата.Simple Smile

Днес ходих на очен. Окото, в което Валентин бръкна със списанието миналата година, пак ми създава проблеми. На нови капки съм. А и очната ми алергия се обажда.
Абе кой кво прави аз всеки месец съм на лекар и в аптеката... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Валче сутринта с рев влезе в групичката си. Не разбрах защо. Стискаше ме и не искаше да ме пусне. А по принцип не прави така. Ще ходя да го взема първи в 16 часа, дано да не е плакал много. Praynig

Рибке
, аз на твое място голям скандал щях да им сретна на тия в градината. С какво право местят без да кажат на майката? #Cussing out

Целувки на всички! Бъдете здрави! Heart Eyes Hug

# 140
  • Кърджали
Аз си записах на един лист първите мераклии да участват. Така че чакам следващите. И без това по - рядко се пише в темата, затова за около месец вярвам ще е достатъчно време да се види кои са мераклиите.
И Кати още се радва и на играчката от първия рожден ден, а басейна от миналата година само чака хубавото време и ще се надува Simple Smile

# 141
  • На плажа
И аз съм ЗА,и аз съм За   newsm44
Александра пиши ме  и мен  Peace

Рибке при нас тази година се сформира втора "първа "група и там са само наборчетата от 2009год. нищо ,че има такива,които ще навършат 3 през декември.Там свикваме сега,днес е бил по добре,но определено не трябва да го водя аз...с баща си не плаче толкова.Хапнал е малко таратор и хляб наобяд.
Скайпетя много мъчно ми стана,като прочетох как Кубрат обвинява "лошите поли" Sad Дано наистина сте улучили правилния доктор и лечение и да се свършва с този кошмар  Hug
Славенче  и ти изстрада,все по доктори и в аптеката...да се свършва и при теб този ад  Hug
Шайн браво на Бела,дано да не плаче.Аз уцелих 6-ца,когато Викито я местиха в първа група,преместиха наведнъж 10 дечица,все приятелчета и тя се чувстваше просто прекрасно.Та дано да и хареса повече и де на плаче,че е мъка  Hug

# 142
  • В друго измерение
Привет от софийска земя! От 3 дни съм тук и още се възстановявам ...5 години си е доста време. Всички много се радват на децата. Свекърва ми е отпуска и снощи взеха Саванката при тях, много ми е криво, за пръв път съм така без нея, като изкл. когато родих, но то беше само за 12 часа. 10 пъти им звънях да видя как са, чувах детето как се залива от смях, голяма игра падаше. Сега ми се обади свекърва ми, да ми каже, че Саванката се е събудила в 3ч, 'мама-мама', ще ми я доведат, че да не стресираме детето.

Иначе впечатления нямам все още, успях малко да пообиколя Борово вчера с приятелка, но още не съм наясно какво и що. Имам малко работа около апартамента, чистене и т.н., но реших да не се напрягам аз, а направо да си извикам фирма, да ми направи основно почистване, нали уж на почивка съм дошла. Освен това, стресовите нива ми се покачиха драстично, като разбрах, че мин седмица са влизали крадци в нас през нощта и то докато дядо ми е спал. Shocked Shocked Затова днес мисля да се обадя на СОТ.

Пътуването мина ок, доста стресиращо и натоварващо беше, 2 малки деца са си сериозна работа. Нали пътувах с една баба, да ми помага уж, то стана така, че и нея носих на гърба си. Снощи спах за пръв път от 10 до 6, с едно кърмене в 1ч. Сега ще ходя да си вадя документи, че нямам никакви валидни, ще оставя Фелипе на съседката ни, те са супер близки приятели на дядо ми и баба ми, децата са си отгледали заедно, после мен, техните внуци и т.н., сега моите деца.

Много приятно впечатление ми направиха на аерогара София, на паспортен контрол, когато не ме оставиха да чакам на дългите опашки, а ме викнаха най-отпред. Всички супер любезни, усмихнати.

И ние сме приети в градина, мъжът ми се обади, да ми каже, че Саванката е приета в Монтесори градиа, за която бях пуснала документи още преди месеци. От септември, живот и здраве почва.

Хайде, до скоро! Много  Hug

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 07:22 от · Ambitious ·

# 143
  • София
Здравейте всички Simple Smile

Мен много ме мързи тази седмица и съм го ударила през просото дет се вика Simple Smile Края на месеца винаги ми е ужасно натоварен, после една седмица  е много спокойно и аз чатя и браузвам само.

Амбишъс, добре дошла в България Simple Smile Как ти се струва всичко тук? Ще се запознаем ли на живо? Simple Smile

Александра, пиши ме и мен. Аз до сега не съм участвала, но сега ща се включа с удоволствие Simple Smile

Славенче, дано се оправи окото ти вече. Проблемът е, че повечето доктори изписват нещо за да тушират временно проблема, а не го излекуват цялостно. Аз вече тотално се отчаях от традиционната медицина и от здравната ни система и от отношението на докторите. Ох ... няма да се впускам в излияния сега.
Марти вчера и днес също много плаче - ама това е щото аз го водя. Събужда се още в 6.30 с мен и не ме пуска да изляза. Съответно аз го храня и водя на ясла и вчера беше голямо тръшкане - почти насила влезе. Днес се разплака, хвана ме за ръчичка и влезе примирен  Cry Дано му мине ...че ми е гадно да го оставям разплакан.

Рибке, това е възмутително дето са го направили. Хем те самите трябва да знаят, че причиняват излишен стрес на децата. Ама кой да мисли в тая държава. Всеки работи все едно му е последен ден.

Шайн, честит ви прием Simple Smile

Скай Петя, браво за добрия доктор. Само не разбрах каква е причината за тези сополи. Какво са ви обяснили на вас?

Ние (да чукна на дърво ) имаме голямо подобрение със сополите. Нашата хомеопатичка повтори едно от лекарствата и сополите спряха за една нощ. А бяха обилни, лепкави и зелени. Сега му е запушен носа по някога, обаче нищо не му слагам ( той и не дава де). Да видим колко време ще изкара преди да потекат пак.

Да ви се похваля - снощи правих крем Брюле за първи път и взе че се получи доста добре. Марти много ми помага. Правихме и мусака, а за довечера ще правим Целувки с останалите белтъци от Брюлето. Не съм яла от години такива неща Simple Smile Едно време с мама непрекъснато се правеха домашни сладки и торти, то нали нямаше по магазините. Та сега някак ми стана носталгично и приятно като се сетих за Целувките.

Между другото ... ако някой ходи до Турция скоро, нека да ми се обади, че ми трябва нещо от там.

Уикенда ще е горещичко май и сме се организирали за пикник извън София. Ще има и цър-пър Simple Smile

Малко ще поработя сега Simple Smile Хубав ден на всички Simple Smile

# 144
  • Кърджали
Записвам, записвам...
Да ви се оплача.Вчера купихме на Кати сандалки. Едни много хубави в нюанси на кафяво. то всъщност само тези и станаха, проблемна си е тя. И днес реших да ги пробваме като ги поноси малко. И се прибрахме, защото набързо и направиха мазолчета. Е, не е честно... Сега се чудя какво да правя... Не ми изглеждаше да и са наудобни в магазина. Някой знае ли с какво мога да ти третирам, намажа, за да не и правят мазоли?

# 145
Здравейте...
Пишете и мен за подаръците  Hug

# 146
  • София
Ехо, как сте?  wavey

Наминавам само да кажа, че и аз ще се включа отново в размяната на подаръци!   Simple Smile

# 147
  • В друго измерение
Елиа - с теб непременно искам да се запозная. Пиши ми на лични къде точно в София живееш, да видим как може да се уреди. Ти ли ходеше в Хирон на хомеопат? На мен приятелка ми записа часове за понед и вторник да водя децата на интервюта, искам да имам алтернатива докато съм тук, че моята хомеопатка в Канада хич няма да ми е удобна поради часовата разлика. При Колева сме, някакви отзиви?

Александра - не знам какво да направиш за сандалите, къде й направиха мазоли? Ако са кожени, може да ги намокриш и да ги някак натъпчеш с вестници, т.е да се опиташ да ги разшириш.

# 148
Здравейте!
Пишете ме и мен за подаръците!
Амбишъс, добре дошла! Ти не знам, ама аз искам да се срещем с теб  Laughing  Laughing  Laughing
Аз водя Марти в Хирон, при Стоименова, много съм доволна, за Колева нямам отзиви, но като цяло там са прекрасни специалисти!
Ние сме добре, много ми е лятно вече и нямам търпение за моренце...
В държ. детска градина не сме приети, ще търсим варианти, харесала съм си една частна по Монтесори метод, но цената е ужасно висока - 900 лв на месец и ще си я гледам във фейса само...
Амбишъс, колко струва за инфо вашата гради на месец и какво включва?
Поздрави на всички!

# 149
Здравейте мам4етааааа   bouquet
Как сте? 4етох ви пак на бързо, 4е ми изтрещяха нервите с тоя моя хубостник...  ooooh! Тук времето пак се зареди дъждовно и направо не е истина, отка4а все на затворено да го водя, пък макар и на детски центрове  #Crazy Да се хваля ли, да се оплаквам ли...имаме напредак с гарнето, но пък днес реших да си оправям градината, 4е от сутринта не е валяло и колкото леко да изпръхне тревата и да я окося и тои се наака 2 пъти и си рови в памперса и ми вика, 4е било те4ен шоколад и хил голям и се прави, 4е ще го лапа...да отка4иш  ooooh! Не мога да сваря да пълня вани, да бърша, да мия...аман ви казвам, няма такъв бяс, ама то е защото е с потник, а не с боди, за да ми е по-лесно със сядането на гърне. Друг такъв образ да имаме, който си рови и е готов да яде  newsm78 Не съм го насилвала да сяда, сам ми каза преди 3 дена, 4е иска гърнето и така, когато си го поиска или го попитам и пак иска да седне и така я караме, до кога...  Crossing Arms  Thinking И на мен ми се ходи някадееее. Една прияелка ме вика тази ве4ер на дискотека на Ministry of sound, но като няма кой да ми гледа звер4ето (баща му пак зает), та ще си гледам the voice накрая  hahaha  Joy Обикалям като гламава по обу4ения (да се надяваме, 4е скоро ще по4на работа), но шефката ми се е побъркала да ме обу4ава и грам свободно време не ми остава да ви нагледам. Минах едни обу4ения - на единият изпит ме скъсха за 1% и супер ме е яд, 4е ще го повтарям, ама не могат да се разберат още какво то4но трябва да повторя и само ги 4акам тука, да ги взривя с някое 100% накрая  hahaha  Joy  Имаше българка на обу4ението и преписах половината изпит, та затова така стана, домързя ме да го направя сама  Mr. Green Някой ползвал ли е Environ??? На такова обу4ение бях и с такива продукти ще работя, накупила съм си дори и за Макси с неговите сухи кожи, да видим кога ще се престраша да ги опитам, 4е идеята им е преди да се оправи, да се влоши, от което настръхвам. Та ако някой ги е ползвал да ми сподели, моля  Hug Аз за сега само минералният грим пробвах и е страхотен  Party За първи път да си сложа фон дьо тен, от който цял ден да не ми лъщи лицето, ама грам и дори да е горещо времето  Party
Трейси - не знам от кога хапе Дани, но явно има някаква такава "мода" на тая възраст при мом4енцата и то4но на Томи на възрастта с децата го правят. Макси напада зверски току що проходили деца с каквото ти хрумне - блъскане, хапане, удряне... Като видя в детски център такова дете, не мога да го одържа и ходя да предопреждавам майката да ми помага и тя и да има едно наум, 4е е кошмар. На моя приятелка детето едвам го опазваме, а понякога сме 4-5 възрастни  ooooh! Не е само Макси така и друго мом4енце на тази възраст го прави и то ей така от нищото изведнъж по4ват. Спасението - о4ите на 4, друго поне аз не съм открила  Hug
Кобрети, Амбишъс - да си изкарате хубави по4ивки, въпреки 4е и двете малко злополу4но сте ги запо4нали  Hug
Земетресенията - гадни4ко, много. Дано не се повтарят такива неща, 4е много ме е страх  Praynig Нали сме ужким нулева земетръсна зона, ама все пак си имам едно на ум и особено като сега съм сама с малкия бандит, ве4ер и да ми се пийва бири4ка, пак не го правя за всеки слу4ай  Naughty
Александра - сандалките на Макси от миналата година от Бг още му стават, но едва ли ще ги обуе, с това време тук не виждам кога, но аз си вех де, за 5 дена слънце  Mr. Green Дано успея поне още веднъж да ги сложа, 4е са супер готини, а на Макси днес му пристигнаха вотри 4ифт с кецове и така ще я караме, то се е видяло.
Давам ви един сайт за обувки, да си глееееедате  hahaha 4е има страшно много и за всеки в семейството, а когато пуснат нещо на оферта си струва да се поръ4а. Ако няма доставки за бг, знаете към кой да се обърнете  Mr. Green
www.javary.co.uk
и мен ме бройте за подаръците
Дани, Хари - пораснали и хубави де4ица, дано да са и послушни4ки  Hug
За езиците  - и ние сме мармалад  hahaha  Joy Оня ден на моите родители им изнасяхме концерт по телефона  hahaha За първи път като му казах на Макси да изпее песни4ка и като се отприщи това ми ти дете...то не можем да му запушим устата да си 4уем приказката  hahaha  Joy Ама майка ми накрая ми вика да го укротявам, 4е препускала по ре4ника само  hahaha  Joy Заради едната песни4ка в градината за "шоколадовата звезди4ка" ми изяжда ве4е 3-та опаковка на milky way  hahaha  Joy
Амбишъс - браво за приема в Монтесори  Hug Сигурна съм, 4е много ще и хареса на Саванка там  Hug
На вси4ки приети в градини - 4естито  Hug  Аз моя мал4уган ще го пускам поне още един ден на градина и ще са 4 пълни дни и за събота....нямам идея от каде да намеря детегледа4ка, но...и това ще се слу4и  Naughty
Славен4е - да го оправяш това око  Naughty От кога те мъ4и  Hug За не яденето...много сложно. Макси от 2 дена не иска да яде, скъсва ми нервите нарпаво, ама пък ака по 2 пъти на ден, та предполагам има запази от градианта още  Joy Не си е работа това, съ4увствам ти искрено  Hug
Извинявам се, ама тотално забравих ве4е на кой какво беше  Rolling Eyes   bouquet Ще се опитам да надни4ам по-4ести4ко и да не ми е каша следващият път  Mr. Green
Спокойни сънища на вси4ки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт