"Закуската изяж сам...

• 43 527
  • 812
  •   1
Отговори
# 285
Газирано сутринта? Ще пропусна, мерси, сутрин на мен ми трябва топлинка.  Flutter

# 286
  • Варна
Кафето е първо, естествено Simple Smile
После идва ред на мехурчетата.  Flutter

# 287

Виж това е правилно.  Кафето, при мен и с цигара, води до изчистване на праносмилателния тракт, и тогава вече - много ми е леко, чувствам се добре, може да мина към шампанското.

# 288

Виж това е правилно.  Кафето, при мен и с цигара, води до изчистване на праносмилателния тракт, и тогава вече - много ми е леко, чувствам се добре, може да мина към шампанското.
трещи, а как чистиш мехурчетата от шампанското newsm78
то и на мен ми харесва шампанско, ама като вземат да излизат Rolling Eyes

# 289
Ей, не се бях замисляла. Ама аз съм вече стар човек - нали знаеш, на възрастните са позволени някои прояви. 

# 290
Ей, не се бях замисляла. Ама аз съм вече стар човек - нали знаеш, на възрастните са позволени някои прояви. 
ами старо - патило  Laughing
дай съвет на по-младите, де, не се стискай  Laughing

щото не върви дама да почне да се оригва, пък да попръцква - хептен  Stop

# 291
Къде сме пили ние навремето шампанско - на Нова година Советское игристое. Жулехме домашна сливовица.

# 292
е, не, да смърдя на джибри - не  Stop

# 293
Отново по темата. Дидитка, разкажи за закуските по Щатско (ако имаш поглед).
Ами, те са общо взето като английските. Главно яйца с някаква мръвка - бекон, наденички, шунка. За гарнитура се яде и споменатият вече английски боб. Бостън си има своя вариация на боба - готвят го с пушено свинско и го подслаждат с меласа. На мен ми идва прекалено сладко, предпочитам обикновения вариант. Друга популярна гарнитура са едни пържени картофени кюфтета, hashbrowns. Също и corned beef hash, което е ситно накълцано телешко с картофи, печено. И home fries, които са кубчета печен или пържен картоф. Една от най-популярните закуски е т.нар. breakfast sandwich, което не е какъв да е сандвич а конкретно сандвич с яйце, сирене и месо в някакъв вид хляб. Може да се направи в геврек, кроасан, английски мъфин, обикновена филия и т.н. Месото може да е бекон, шунка, наденица и т.н. Вариации много, но формулата е една - яйце, сирене, месо и хляб. Геврек с крема сирене също е популярна закуска, стереотипно еврейска, особено ако има и филе пушена сьомга върху сиренето  Laughing Откъм сладките закуски, тези палачинки са много популярни - с кленов сироп, с плодове, с мед, с масло, с шоколад. Споменатите гофрети също. Абе добре си хапват хората на закуска, спазват поговорката  Laughing

# 294
Tук се размятат някви кроасани а аз тъжно преживям козунак и кисело мляко. Tired

# 295
  • Sofia
Най-вкусната закуска е ,не се оплаквай

# 296
Козунак с кисело мляко е амброзия.

# 297
Добро утро на закусващите момичета. Разтоварихте ли вчера?

Айде вакханлията да продължава. Сьомга върху ръжен хляб. Боже как ми се яде хубав ръжен хляб. Взимайте си, а онези готините каки с ракийките могат сега да си извадят и водките, че много върви с таз закуска.  Mr. Green

Дидитка, много подробен рипорт, мерси. Аз изкарах една седмица в Кренбъри, Ню Джърси обаче такъв дъжд пра през цялото време и от работа и лошо време почти нищо не разбрах от Америка. Само едни буритос си спомням и тези палачинки, които си показала. Живот и здраве догодина ще ходим за по-дълго и по-спокойно. Ще опитам всичките закуски.

Я вижте тук какъв линк намерих. 50 от най-известните закуски в света. Със снимки. Интересно е.

http://designyoutrust.com/2011/10/18/50-of-the-world%E2%80%99s-best-breakfasts/

# 298
Това трябва да се разглежда на почивки, засега стигнах до номер 19 и просто се налага да спра. Общо взето, дотук бих отказала само хавайската. Mr. Green

Не бях чувала за съществуването на Веджемайт.

# 299
caffeine, грях ти на душата, всичко разгледах  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт