"Закуската изяж сам...

• 43 522
  • 812
  •   1
Отговори
# 510

Точно обратното е.Изключително трудно е.Дете, хранено постоянно с вафли, кроасани, палачинки, бисквитки, пици, баници  и прочие "все полезни храни", като възрастен е почти изключено да мине лесно и бързо на месо, плодове, зеленчуци.
Ама вие си вярвайте.....  Mr. Green

дрън-дрън....
от бебе ме е гледала баба ми и вярваш или не- това палачинки, катми, милинки, баници, мекици ги нямаше за нищо. поглъщах огромни количества, защото според нея само добре нахраненото дете с прекрасна храна като изброената е здравословно добре  Mr. Green.

сега на тези години  Mr. Green минавам дори на фотосинтеза когато си пожелая, като също така мога и да се натъпча с вредности/както ще направя тази вечер  Twisted Evil/, и няма изобщо да ми се отрази на фигурата, след три дни съм в изходно положение. до ген е  Peace

какви са тия суплементи? това за ядене или пиене е?

пия вино и уиски. колкото поема Mr. Green. може и мешано с мъже.

# 511
слънчева, я пак прочети....    Laughing

.........Изключително трудно е.Дете, хранено постоянно с вафли, кроасани, палачинки, бисквитки, пици, баници  и прочие "все полезни храни", като възрастен е почти изключено да мине лесно и бързо на месо, плодове, зеленчуци...
Ако кажеш, че сега не обичаш, дори не понасяш палачинки, катми, милинки, баници, мекици, това ще потвърди теорията на Мамасита, че е лесно възрастен човек да мине без проблем от вредни на полезни храни.
Ама аз що останах с впечатление, че ти е изключително трудно да се въздържаш от така наречените вредни храни?     Mr. Green
Което доказва Моята теория, че е трудно отказването от любимите детски храни.   Grinning

# 512
Отказването от любими храни е трудно, защото са любими, а не защото са ти били наложени от малък.  Simple Smile
Вкусът не е нещо, което майката създава изкуствено за децата си. Факт, че две деца хранени от едни и същи родители могат да обичат различни храни.  Peace

# 513
Да си променяш начина на хранене не означава да възненавидиш вредните храни, с които са те тъпкали като малък. Значи да си в състояние с лекота да се лишаваш от тях. Слънчева не е казала, че ѝ е "изключително трудно". Егати извъртането.

Слънчева, за хранителни добавки пита КофеинLaughing

# 514
краси, мога с лекота да погълна една тава милинки, стига да има кой да ми ги направи, ама като бабините  Laughing
но мога и да не погълна, разбираш ли разликата  Wink

и няма значение, че като дете съм тъпкана буквално  Laughing

като при това - дебела няма да стана, едно, че е генетично, второ - защото мога да се контролирам, трето- имам отличен метаболизъм/слава богу Laughing/.

о, боже- хранителни добавки, ЖДНБ  Laughing

прим ойл и кориолус. това взимам. изпитвам ужас да не ме хване някой рак.

пс. мъжете в добавките влизат ли? Laughing

# 515
не ползвам хр. добавки.

Бихте ли ме светнали как да ям на компютъра без да падат трохи върху клавиатурата?

# 516
  • Sofia
Нямаш ли си маса...

# 517
Факт, че две деца хранени от едни и същи родители могат да обичат различни храни.  Peace
И също е факт, че двете деца, гледани по един и същи начин от едни и същи родители, могат да са в двата края на спектъра по отношение на апетита и придирчивостта. Аз ям наред и почти няма храна, която да не обичам. Сестра ми яде  5 неща на кръст,  приготвени по точно определен начин, от които изчопля една десета Simple Smile

Аз възнамерявам тази вечер да си добавя мента със спрайт, за вас не знам  Flutter

# 518
искам да съм сестра ти

какво е мента със спрайт, нещо като безалкохолно мохито ли  Twisted Evil

# 519
Не, няма общо на вкус. Най простия възможен и любим за домашни условия летен коктейл ( 50 гр мента +100 спрайт). Много върви с черен шоколад , особено оня с cocoa nibs ( какаови зърна ли, не знам как точно са го превели на български). Ментата си я мъкна от България, защото при нас има само италианска ( австрийците такова нещо не правят), ама цената й е такава, че може да ми приседне  CloseИ ако някой шоколадов фен още не е опитал новия Линдт с чили и вишни веднага да поправя пропуска.

# 520
ааа, аз помислих за листенца мента  :

# 521
явно нямам  Laughing

# 522
Аз възнамерявам тази вечер да си добавя мента със спрайт, за вас не знам  Flutter

Не разбрах ментата безалкохолна ли newsm78
Моите хлапета обичат да пия прясно мляко с безалкохолна мента. Много е освежаващо през лятото Peace

# 523
Бихте ли ме светнали как да ям на компютъра без да падат трохи върху клавиатурата?

Направи си едно подносче с каиши и си ги окачвай на шията.  Mr. Green

И ако някой шоколадов фен още не е опитал новия Линдт с чили и вишни веднага да поправя пропуска.

Ммммух. Само да го мерна, мой е. Пробвах този, който беше само с чили, но не ми хареса много.

# 524
Вкусът не е нещо, което майката създава изкуствено за децата си.

И аз това твърдя, а и го наблюдавам непрекъснато  Laughing
И да не лишаваш децата си от сладки и вредни неща, не означава, че ги тъпчеш с тях, да е ясно.
Едно от най-противните за мен неща е възрастен човек да оправдава слабата си воля с родителите си. Като чуя "заради тях съм такъв и не мога да не ям това и онова" ми се струва, че грешката на родителите е била в малкото бой, с който са положили неблагодарника, а не в готвенето ( това да не се чете буквално).
Направо ми стана жал как момиченце на 5, което никога не беше яло захар, сладолед и шоколад, омете набързо цяла кутия бисквити, когато му дадоха зелена светлина. Взимаше следващата бисквита преди да е изяло предишната и не дъвчеше добре. Предполагам, че детето на вегана ще постъпи по същия начин ако му дам купа с кюфтета и му кажа да изяде колкото поиска.
пп: мента със спрайт беше хит преди години на Смокиня, когато още не беше завзет от текстилците. Сервираше се в пластмасова чаша за бира.

Общи условия

Активация на акаунт