"Закуската изяж сам...

• 43 525
  • 812
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Милко е естествен, преди време тренирах при него. Той има и голяма генетична предразположеност, да не говорим, че през целия си живот е тренирал (лека атлетика, другото не го помня). Баща му също е спортист, доколкото помня.
Има слаба, грацилна фигура, не е склонен към натрупване на мазнинки, а и това е трудно при ежедневни тренировки.  
Храни се с това, което описва като режим, но за мен това също е залитане в някаква крайност.

# 391
О, при мъжете този "изсушен" вид се постига много лесно, дори без да имаш много мускули. Има си номера, напълно естествени. Дори и аз за около седмица мога да се докарам до състояние borderline zombie, и то без да губя сила, тонус и мускулна маса- просто да изглеждам по-"сушена". После за около ден мога да стана почти бузеста. Интересни способности на тялото...чак е забавно.

Пропускането на закуската е само един от методите.

А Милко обича да се снима гол...

# 392
Под .изкуствен. имах предвид, че този релеф е постигнат с целенасочени тренировки, повторения, тежести и т.н., които целят точно това- релефни и видими мускули. Човек, който се занимава дори активно с нормален спорт- бягане, плуване, волейбол , пък дори и който копае или върши друга физическа работа, т.е. свойствени за човека действия, няма да има такова тяло.
Плувец: http://26.media.tumblr.com/tumblr_m1uo8nfRIY1qddwd1o2_250.jpg
Естествено, професионалните спортисти също имат своите деформации, но мисля се разбира какво исках да кажа. Пък и ми е трудно да намеря снимка на неизвестен човек, която да илюстрира.

Белиндич, ако искаш промяна на цялостния режим и метаболизъм ще е нужно бая време. Макар че ако всичко ти е наред що ти е да разбитваш нещата? Аз когато съм все гладна гледам да пия повече течности- кафе, чай. И да си намирам нещо за разсейване:)

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 13:33 от Рокси

# 393
Влязох да видя какво съм пропуснала тази сутрин в бързината, а то  newsm78  Laughing

# 394
обсъждането мускулите на някой си милко  Laughing

какво тренирате при него, бе, дами  Wink

дайте една снимка на задника му, ама гола.  Wink

# 395
Доколкото знам, Милко не е бодибилдър и залага по-скоро на малко повторения, голяма тежест и естествени движения. Видимите мускули постига не с градене, скулптуриране и помпане, а с нисък процент телесни мазнини. Ако имаш мускули и намалиш мазнините, ще станеш релефен. Иначе колкото и магии да правиш с повторения и ъгли на вдигане, все тая.

Релефът се постига главно с диета и други похвати, но не и с маниакално помпане. И да, може да го постигне човек, който се движи естествено. Аз съм жена и по-трудно мога да стигна много ниско ниво на мазнини, но въпреки това мога да ги горя и ако реша, за дни променям вида си от мек и загладен до жилав и с частично видими мускули, особено по-развитите. Въпрос на адаптация.

Ето един естествен човек, който едва ли тренира "за релеф": http://nla.gov.au/nla.pic-vn4805946-v

В момента си лови закуската.

А на снимката не са ребра- това са външни междуребрени мускули, отговорни главно за дишането. Не се тренират с гири, виждат се само при много нисък процент телесни мазнини.

# 396
  • София
Рокси, ясно. Simple Smile Аз реших, че говориш за химия...
Иначе да, тренира само с тежести, така че работи за конкретни мускулни групи. Не прави повторения, а увеличава тежестта, поне преди.
Слънчева, човекът тренира желаещите за упражнения с тежести.

# 397
обсъждането мускулите на някой си милко  Laughing

какво тренирате при него, бе, дами  Wink

дайте една снимка на задника му, ама гола.  Wink

Калайджиев? оребрен, изсмукан, но трениращ  newsm78

# 398
много му е увиснал, той  Crazy, членът де  Laughing
ама щом си лови закуската, сигурно е затова  Laughing

аз гледам в общ план - това там релефи, дрън-дрън, слабо ме вълнуват. само шкембе да няма и дебел задник. и да не е дълъг и тънък - същинско въже, а от такива - не стават мъже Wink

ох, вилико.... ама не мога се удържа при вида на тез  мустаци  Wink. просто се подмокрям  Laughing.

# 399
Предусещаш как гъделичкат, а  Twisted Evil

# 400
Предусещаш как гъделичкат, а  Twisted Evil
ъхъ Sunglasses
на онова особено чувствително място.

темата стана от закусвалня, в леко сексуална Rolling Eyes

# 401
Да, и аз имах предвид точно това - че ако не си изкарваш парите със спорт е доста трудно да поддържаш такова тяло, изчистено от мазнини и релефно. Тези хора правят само това - това работят. Останалите трябва да вместим спорта в програмата за деня.
Иначе от "деформираните" спортисти аз най-харесвам гребците  Laughing

http://jamieatlas.files.wordpress.com/2008/07/rowernaked.jpg
http://www.towntopics.com/jun0105/sports1.jpg

# 402
Стига вече божествени тела, темата е за закуската, не за канибализма!

# 403
Уйде коня.  hahaha

# 404
  • Бургас
Понякога закусвам, понякога - не. Задължително обаче сутрин на гладно изпивам една чаша вода с разтворена в нея супена лъжица мед. Кафе не пия, не пуша и алкохол също не консумирам.
Иначе си хапвам от всичко колкото ми се иска, много обичам сирена и прясно мляко. Голямо желание имам да пия повече вода и да ям повече плодове, но... не ми се удава. Висока съм 165 см, тежа 45 кг.

Общи условия

Активация на акаунт