Втора бледа черта на теста за бременност?

• 534 390
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 135
rozi4ka тихичко честито и от мен,силно се надявам да си бременна,но втората бледа черта според мен говори сама по себе се за   ylinfant При мен положението беше същото чертичката от първият тест беше бледа,но колкото повече дни минаваха толкова по ярка ставаше newsm47

# 136
Няма нужда от нов тест Simple Smile от това по бременна не може да бъдеш Simple Smile

# 137
Blagodarq vi mnogo za milite dumi!Da dnes ve4e sled 4 dena zakysnenie si napravih vtori test i mi se pokaza vtora dosta nasitena 4erta,vijda se mnogo dobre i sym mnogo 6tastliva Simple Smile))

# 138
здр и от мен преди доста време ми се наложи да си правя тест за бременност поради закъсняващ цикъл и имаше втора бледа черта,но бременност нямаше,това предполагам е на хормонална основа и това ми се е случвало 2 или 3 пъти

# 139
Здравейте и от мен, в петък вечерта си правих тест и излезе втора много бледа линия, днес сутринта си направих още един и резултата беше същият. Дали да се радвам или още е рано?

# 140
  • София

Тихичко честито, след седмица на док  Hug

# 141
Здравейте момичета. Въпросът ми за теста е - има втора черта, но е някакси бяла, не розова, в смисъл че е по-бяла от лентичката /ох как го обясних/. Видях я откакто беше преседял повече от 10м., нз дали е била там отначало. Тестът е клиър. Случвало ли ви се е, и ако да, какво да очаквам? Благодаря предварително   bouquet сори за словореда, но малкия скача по мен и пиша с един пръст  Crazy

# 142
здравейте искам да ви задам един въпрос.надявам се поне в тази тема да получа някакъв адекватен отговор или поне подобни ситуаций.с моя приятел сме заедно от 3 години.пазим се на принципа на прекъснат полов акт.цикъла ми беше на 13.04.по принцип е 28-30 дни.като дни на правене на секс мога да посоча след цикъла 3 последователни дни.от 26-27 започнаха едни киселини един лош дъх,леко гадене от миризми ,парфюми ,слабост ,умора .1 седмица преди предполагаемия цикъл направих тест шуърчек.след 1 минута като показа само контролна линия и го изхвърлил.но незнам дали бяха минали 10 мин и отидох ей така да погледна и се опулих защото имаше бледа втора линия на теста.цял ден се вглеждах но я имаше.последваха 4 отрицателни теста на различни марки.цикъла ми трябваше да е днес на 13.05 но го няма.и акто друг признак мога да посоча нарастнали гърди с уголемени ареоли и тъмно кафеви зърна.незнам какво да мисля.нямам деца ,досега такива неща не са ми се случвали и затова веднага ми направиха впечатление.някой би ли ми дал съвет и подобна ситуация за да не си мисля че може да съм бременна!изпарителната линия ,не би ли трябвало да е сива.?

# 143
Вече ти обяснихме как седят нещата и кога се забременява! Не знам вече как да ти го обясня!

# 144
разбрах вашето мнение, интересува ме някой имал ли е такъв проблем с бледа втора черта ,която аз помислих за изпарителна на 1 тест.смятам че не бах минали 10 минутиза резултат.по принцип изпарителната не е ли сив цвят?така или иначе съм решила да посетя доктор и се интересувам,има ли подобни ситуаций като моята с този тест.и вие като сте толкова компетентна ,какво мислите?

# 145
Бледа втора черта, която дори не знаеш каква е  и 3 отрицателни теста след нея  шансовете за бременост са равни на 0.001%. Отделно ти се обясни, че няма как да си била в овулация на 6,7 и 8 ден от цикъла, така че няма как да си забременяла!
Вече нахалстваш и ще съобщя на модераторите, че пускаш един и същ пост в различни теми!

# 146
  • UK
здравейте искам да ви задам един въпрос.надявам се поне в тази тема да получа някакъв адекватен отговор или поне подобни ситуаций.с моя приятел сме заедно от 3 години.пазим се на принципа на прекъснат полов акт.цикъла ми беше на 13.04.по принцип е 28-30 дни.като дни на правене на секс мога да посоча след цикъла 3 последователни дни.от 26-27 започнаха едни киселини един лош дъх,леко гадене от миризми ,парфюми ,слабост ,умора .1 седмица преди предполагаемия цикъл направих тест шуърчек.след 1 минута като показа само контролна линия и го изхвърлил.но незнам дали бяха минали 10 мин и отидох ей така да погледна и се опулих защото имаше бледа втора линия на теста.цял ден се вглеждах но я имаше.последваха 4 отрицателни теста на различни марки.цикъла ми трябваше да е днес на 13.05 но го няма.и акто друг признак мога да посоча нарастнали гърди с уголемени ареоли и тъмно кафеви зърна.незнам какво да мисля.нямам деца ,досега такива неща не са ми се случвали и затова веднага ми направиха впечатление.някой би ли ми дал съвет и подобна ситуация за да не си мисля че може да съм бременна!изпарителната линия ,не би ли трябвало да е сива.?

Crazy ooooh! ooooh! ooooh!
На Шуърчето си пише, че теста след 10-тата минута вече е невалиден. Пусни си един кръвен тест ЧХГ в лаборатория, той ще даде отговор на терзанията ти. Успех Peace

# 147
здравейте момичета случвало  ли ви сее втората ви линия да е бяла моята е забележима но бяла.

# 148
Да това е изпарителна линия, теста е отрицателен.

# 149
  • UK

По принцип всичките тези симптоми, които си изброила, се появяват в доста по-късен етап от бременността Crazy А някои може и изобщо да не се появят! Внушението много често е измамно. [

b]Трой[/b] много добре ти е обяснила Peace

И изпарителната черта не трябва да е сива Peace

Общи условия

Активация на акаунт