Втора бледа черта на теста за бременност?

• 534 389
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 120
Mimi-браво, тихичко честито и мн мн стиснати палчета от мен имаш Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig и едно здраво и красиво бебче накрая
Пуфи, тихичко честито и на теб Hug Hug Hug Hug Hug

# 121
Благодаря nanina_87_ !Стискам палци и при теб всичко да мине добре и накрая всички да се радваме на красиви и здрави бебенца  1stroller А разбра ли вече пола на бебчо?

# 122
Нашето е момиче, поне така казаха двамата лекари- дано не са се обуркали, че вече на Тя и говоря Simple Smile Ние нямахме претенции- важното е да са живи здрави децата

# 123
Благодаря Ви момичета за подкрепата Simple Smile Мими не е ли раничко за пола на бебчото  Simple Smile Чухте ли сърчицето като ходи сега ?
Аз си реших следващата седмица да отида за да потвърди бременността, понеже на работа май искат да ни съкращават и да ги моля да ме оставят още няколко месеца Simple Smile Божа работа Wink
Хайде още мами да се пресъединяват Simple Smile

# 124
Pufies, взимай бързо документ, че си бременна, за да се застраховаш от съкращение- има мн малко варанти да те съкратят , ако си бременна- мисля само ако си на срочен договор, или пък ако закривата фирмата (не мога да гарантирам де ), но все пак провери

# 125
nanina Мене не искат да ме махат защото не им върша работа ами защото е много тежко положението сега във фирмата... не искам да ги принуждавам да ми плащат като не могат.... Даже аз по принцип замествах майка и трябваше да ме махнат след като тя се върна, но бяха много доволни от мене и ме оставиха, а нея не могат да я уволнят докато детето и не направи 3 години... Не искам да бъдат пак така принудени както в нейната ситуация, да не я искат и да не могат да я съкратят Simple Smile

# 126
e така е ама все пак , провери нещата,защото предполагам,че ще ти трябват паричките.То не съм сигурна, че те плащат нещо.Те майчинството си ти го плаща държавата до колкото аз знам.Но ти си знаеш де, важното е да е добре бебчето

# 127
Точно  най-важното е да е добре бебчето Simple Smile парите никога няма да стигат така че Simple Smile))))

# 128
Момичета кажете как се чувствате - имате ли умора, гадене Simple Smile Имам чувството че само аз съм изключително отпаднала от миналата седмица - като преуморена, вие ми се главата и постоянно ми се спи, дано скоро да мине вече Simple Smile Аз все си мисля че се дължи на това че съм 40 кг и съм слабичка и организма ми има нужда да свикне с предстоящата промяна Simple Smile

# 129
Puifies, аз първите 3 месеца бях ама направо дроб ти казвам, само се чудех как да се домъкна до леглото и да полегна , ане съм от най слабите.Не се притеснявай, абсолютно нормално Simple Smile

# 130
Повтори теста или направи кръвен.

# 131
Оле момичета как сте?Имате ли сутрешно гадене?При мен направо сутрин ми е много лошо и понякога се будя и нощем се гадене Sad

# 132
Здравейте!
Направих си тест 2 дни преди датата на очакваната менструация,CLEAR TEST (лентичка) появи ми се веднага втора бледо розова чертичка,немога да разбера дали съм бременна или не,понеже чертичката се вижда,ама пък е доста бледо розова.Закъснява ми вече 3 дни,имам болезнени гърди и болки в кръста.
Благодаря Ви много!

# 133
Розичка, направи още един шом ти закуснява вече  дни, моят лекар каза, че след 7 дни закъснение е най сигурно,ама според мен имаш основания да се радваш, тихичко честито, направи все пак още един тест , за да си спокойна и след 14 дни закъснение -при доки за да види плодно сакче Praynig Praynig Praynig

# 134
Благодаря много,че ми писа,нанина_87.Ще си направя още един тест и ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт