Втора бледа черта на теста за бременност?

• 534 381
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 105
Не само втори,но и сутринта направих трети ииииииии  EFP Тестовете бяха 3 различни и още не мога да повярвам.Сутринта каза на мъжът ми и той все още не може да повярва Grinning След толкова мъки и отчаяние незнам вече как да реагирам, но със сигурност това е най-хубавият ми подарък за 8 март   bouquet Сълзите ми напират от вълнение и ми се иска да изкрещя на целият свят newsm44 но пък нали казват,че не се казвало 2-3 месеца!

# 106
Мимито- аийде тихичко честито и лека и успешна бременност ти пожелавам с цялото си сърце Hug Hug Hug Hug HugМного се радвам за вас.А относно казването- само и единствено вие си решавате.Важното е бебчето да е живо и здраво, а като гледам ще е и много много обичано Hug Hug Hug

# 107
Благодаря от сърце  Hug И ти желая лека бременност и на теб,здраво и красиво бебенце   ylinfant  А ти кога каза на родители и приятели ?

# 108
  • Северозапада
mimito_lk, тихичко честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност! За казването, ние казахме на най-близките още след първия преглед (7-8 г.с.), въпреки че ме беше страх. Искахме и те да се радват с нас.

# 109
Ми аз казах след 10-тата седмица като видяхме и сърчице и доки като каза, че всичко е наред.Ама ако питаш мен едвам изтърпях, но можеше и още да си мълча иначе мама после разтръби на всички, нишо че я помолихме да не казва мн мн .Абе важното е да са ни живи и здрави дечицата другото няма много значение, както ви е го усетите.Според мен сега колко дни имаш закъснение? Иди на лекар и вижте как е всичко наред ли и като чуете сърчицето според мен вече може, имам предвид за да знаеш и ти ,че си се развива бебчо.Не че няма да имап страхове през цялата бременност де- аз си мислих само в началото, че ще ми е притеснено ама и после имах мисли разни, ама важното е да са живи и здрави и ти да не се напрягаш и натоварваш и да си спокойна и щастлива, така и бебчо ще е добре.Другото е божа работа дето се вика  Hug

# 110
Днес ми е 5 ден от закъснението.Още е съвсем рано и не мисля да казвам,но честно казано незнам колко ще издържа да го пазя в тайна,но мисля че когато отида на преглед и док каже,че вс е наред ще им кажа.Просто защото и те изживяваха всичко с нас и се молеха заедно с нас  Praynig

# 111
Разбирам те напълно Simple Smile Аз отидох на 14-ия ден от закъснението- на мен доки ми каза, че тогава най-добре може да види иначе пулсче се вижда към 6-та 7-ма г.с.

# 112
Ще изчакам и при първият преглед ще ви пиша с инфо  Simple SmileИскренно благодаря за съветите и подкрепата ви,много ценна за мен  newsm51

# 113
А пък ние всички много се радваме за вас Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 114
Здравейте на всички!Искам да ви попитам тъй като вече мина 1 седмица от закъснението ми,рано ли да отида тази седмица на гинеколог? Thinking

# 115
  • Северозапада
На 10-тина дни закъснение би трябвало да се види плодно сакче, но апарата и лекаря трябва да са много добри.

# 116
Изчакай две седмици закъснение и тогава отиди. Преди това само си
хвърляш парите на вятъра ...

# 117
Здравейте момичета Simple Smile И аз тихичко да се похваля с   EFP  : ) Без да ми закъснява знаех че сме успяли този месец Wink на 05,06,07.03 бях много отпаднала и постоянно ми се виеше свят и на 07.03 направих тестче и видях бледата 2 чертичка Simple Smile решила съм чак на 25-26.03 да ходя на лекар за да може да се види и сърчице Simple Smile предната ми бременност много радисти и надежди но приключи мн рано и сега ме е страх да се зарадвам и да споделяме с приятели Simple Smile
mimito_lk аз лично те съветвам да поизчакаш да минат 2-3 седмици след закъсняването Simple Smile при миналата ми бременност нямаше и 3 седмици след закъснение и чухме и сърчице, но апаратурата е добра. Ти си прециняваш Simple Smile

# 118
  • София

Пуфи, аз бих те посъветвала да отидеш малко по-рано. Не че имаш в какво да се съмняваш, но аз отидох 10 дни, за да се уверя, че не е извънматочна и да не се вкарвам във фими  Peace
Успех този път, дано всичко е наред  Hug

# 119
Днес ходих да лекар и ми потвърди бременност,като каза,че вече съм към 5-та седмица!Всичко е нормално,разположило се е в средата на матката и се разбрахме да отида в края на месеца пак.
 Пуфи честито и от мен и стискам палци всичко този път да е добре newsm17 , казах само на най-близките тъй като не се стърпях, пък остналото е божа работа Naughty Имам приятели които си мълчаха 4 месеца и за жалост завърши с аборт, а имам и такива които още като подозираха,че е бременна и си казаха,пък сега си имат прикрасен юнак!Така, че каквото е писано това ще стане,така че само спокойствие и позитивно настроение  bouquet и...повече  EFP

Общи условия

Активация на акаунт