Втора бледа черта на теста за бременност?

• 532 719
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви, стискайте палци всичко да е нормално

# 91
Здравейте момичета,изчетох всичко написано от бъдещите и настоящи мами  Simple Smile и реших и аз да се включа с много тъпи въпроси  Laughing От скоро започнахме с моя мъжо да не се пазим,не съм била бременна досега и признавам си нямам си на идея как се смятат овулации и температури и т.н много съм боса по тези неща.Изминаха 5 дни от първия ни опит( е и онзи ден имаше опит).До сега винаги сме се пазили,моя цикъл изобщо не е редовен имам разлики с по 5 6 дни или по-рано или по-късно.От снощи вечерта имам някаква мн тъпа лека болка доло ниско в стомаха,но не постоянна.Днес си взех един тест ей така от любопитство въпреки че знам че е рано и то много,чакам М чаааак на 10.03 и права си аз теста и излиза контролната линия веднага,обаче след няма и 5мин ми се превижда леко очертание на втората,нооо едваам забележима,чак ходих до прозореца на светло да видя дали наистина виждам или си въобразявам.Според вас по-опитните и информирани възможно ли ви се струва и според вас кога да пробвам с нов тест преди М или да чакам да ми закъснее ако закъснее  Grinning.Много ми се иска тази незабележима чертичка да стане забележима след известно време.Може малко объркано да сам се изразила надявам се д аме разберете,но мн искам да се получат нещата пък,ако се получат веднага направо незнам ще съм на седмото небе.  Поздрави на всички и леко бременеена на бъдещите мами  Hug

# 92
  • Северозапада
mariqhrist, сега не се разочаровай, но не съм чувала за тест, който да отчита бременност 5 дни след зачеване. Дори кръвен се препоръчва да се прави най-малко 7-10 дни след овулация и при инвитро процедури. Това което си видяла вероятно е изпарителна линийка. Може да пробваш нов тест 2-3 дни преди очакваната менструация, но най-добре изчакай закъснение.
Успех и дано ви се получи "от раз".

# 93
mariqhrist, сега не се разочаровай, но не съм чувала за тест, който да отчита бременност 5 дни след зачеване. Дори кръвен се препоръчва да се прави най-малко 7-10 дни след овулация и при инвитро процедури. Това което си видяла вероятно е изпарителна линийка. Може да пробваш нов тест 2-3 дни преди очакваната менструация, но най-добре изчакай закъснение.
Успех и дано ви се получи "от раз".

Благодаря ти ! И аз мисля че е рано,колкото и неинформирана да съм,може би наистина е била някаква чертичка измислена от мен  Laughing Ще чакаме и ще работим по въпроса през това време,пък когато даде Господ.Ще взема вече да започна да се изформирам малко повече  Thinking Пък а дано се похваля в най-скоро време  Praynig

# 94
Здравейте момичета!Да се вместя и аз по темата  Simple Smile От 3 години правим опити за бебче и след много изследвания,прегледи и т.н се оказа,че мъжът ми има варикоцеле.Оперираха го Септември м.г.и сега продължаваме опитите!Толкова време мина,че вече като чели незнам как бих реагирала,когато това Дай Боже стане Praynig
Но въпреки всички преживявания днес си направих тест, тъй като ми закъснява с 4 дни, но втората черта беше бледа,но все пак я имаше newsm78 Сега не смея да се радвам още,но толкова се надявам този път да се е получило!/сега имам болки долу ниско,като пред МЦ и гърдите ми доста са понаедрели/
Вие как мислите  Thinking
Ще пиша след следващият тест  newsm51

# 95
  • Северозапада
Според мен си бременна  Peace Болките като преди менструация са съвсем нормални. Утре пак си направи тест и след седмица при доки да потвърди. Ако можеш да изчакаш до 6-7 г.с. преди да идеш на лекар, най-вероятно направо ще чуеш сърчицето

# 96
Дай Боже да е така Praynig Но си мисля,ако съм бременна не трябва ли  да отида при специалист по репродуктивна медицина предвид това, че сме имали проблем и за да съм спокойна,че всичко е наред?

# 97
Няма значение колко е бледа линията важното е че я има. Изчакай две седмици и отиди на гинеколог. Не ти трябва специалист по репродуктивна медицина.

# 98
  • Северозапада
Не ти трябва специалист по репродуктивна медицина.
И според мен. По-скоро лекар, който има опит с проследяване на бременност.

# 99
mimito-и при мен беше много бледа, а сега чакаме резулата след 2 месеца.Стискам ти палци, всичко да  енаред и след 9 месеца да гушкате едно здраво и красиво бебче Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig
Направи ако искаш още едни тест след 2-3 дни с първа сутрешна урина или си пусни кръвни изледвания, а за доки най-рано поне моят ми каза 14 дни след закъснението, за да се види сакчето. Аз също мисля, че не ти трябва специалист, а обикновен лекар.Естствено , ако той вече те посъветва, може да се насочиш към такъв, стискаме палци и ти пожелавам лека и успешна бременност Praynig Praynig

# 100
Ясно!Още утре сутринта ще направя вторият тест и веднага ще ви информирам с резултати  Hug  Hug  Hug И ако са  EFP ще има повод за почерпка  Grinning

# 101
И за какво да си прави нов тест при условие че вече знае че е +

# 102
  • Северозапада
Защото това ти дава чувство на спокойствие, че първия не е грешен  Peace

# 103
Покаже ли втора черта за каква грешка говорим Wink

# 104
  • Северозапада
То грешка не може да има, но мозъка не може да го възприеме и иска още доказателства  Wink Аз след 3 положителни уринарни теста, направих и кръвен, да не би да съм уцелила дефектна партида    Crazy А и, според мен, каквото и да си пишем ние  mimito_lk със сигурност щеше да си направи втори тест  Peace

Общи условия

Активация на акаунт