Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 632
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 165
 Благодаря Heart Eyes, Mademoiselle Chocolate.

# 166
Zdraveite mili dami! 
Bih iskala da spodelq neshto s vas! 
Zakasnq mi s pochti 8 dena, a po vreme na zakasnenieto reshih da si vzema test za bremennost, koito otchete dve cherti ot koito ednata bleda. Reshih estestveno da go povtorq na drugiq den, otchete syshtoto! Reshih da ne izbarzvam, no na 1-vi leko tragna da mi pricapva, no beshe prekaleno slabo za menstruaciq. Na 2-ri napravih 3-ti test koito otchete otnovo dve cherti ednata pak po bleda. Reshih da otida na ginekolog, koito mi kaza che ne vijda nikakva bremennost v matkata. Obqsnih mu, che veche tri testa otchitat edno i syshto, kakto i da e nikakvo vnimanie ot ginekologa ne poluchih.
Dnes e 3 mai a na men mi sprq slaboto zacapvane. Nz kakvo da si mislq. Gyrdite me bolqt, hapva mi se a kogato zapochna da vkarvam neshto v ustata si zapochva da mi se povdiga. Otpadnalo mi e postoqnno vinagi kogato legna moga da zaspq dokato az ne sam takav chovek. Principno imam problem sys spaneto  !
Vie kakvo bihte kazali zq moq sluchai?

# 167
Здравейте и от мен. Нова съм тук....
но да пристъпя към своите въпроси и    притеснения по-скоро...
От около 1 година с приятеля ми решихме да не се "пазим" . Март месец цикълът ми (който по принцип е доста то4ен на 30 дни) дойде с 10 дневно закъснение,а след това повече не се появи.... Тази сутрин си направих тест и втората чертичка беше бледа...но не твърде....дали всичко е такова каквото изглежда и има ли причина за радост....никак не ми се ще да се залъгваме....но все пак имам притеснение...защото умишлено изчаках повече, за да може тестът да бъде максимално точен и  ясен...а тои не беше толкова ясен колкото би ни се искало.....в момента сме в процеес на търсене на гинеколог(т.к. наскоро сменихме местожителството си) и възможно най-скоро ще посетим такъв,но не се сдържам да чакам и да не попитам и вас....
благодаря ви предварително и се извинявам ако досаждам и въпросите ми са глупави... :/

# 168
Zdraveite mili dami! 
Bih iskala da spodelq neshto s vas! 
Zakasnq mi s pochti 8 dena, a po vreme na zakasnenieto reshih da si vzema test za bremennost, koito otchete dve cherti ot koito ednata bleda. Reshih estestveno da go povtorq na drugiq den, otchete syshtoto! Reshih da ne izbarzvam, no na 1-vi leko tragna da mi pricapva, no beshe prekaleno slabo za menstruaciq. Na 2-ri napravih 3-ti test koito otchete otnovo dve cherti ednata pak po bleda. Reshih da otida na ginekolog, koito mi kaza che ne vijda nikakva bremennost v matkata. Obqsnih mu, che veche tri testa otchitat edno i syshto, kakto i da e nikakvo vnimanie ot ginekologa ne poluchih.
Dnes e 3 mai a na men mi sprq slaboto zacapvane. Nz kakvo da si mislq. Gyrdite me bolqt, hapva mi se a kogato zapochna da vkarvam neshto v ustata si zapochva da mi se povdiga. Otpadnalo mi e postoqnno vinagi kogato legna moga da zaspq dokato az ne sam takav chovek. Principno imam problem sys spaneto  !
Vie kakvo bihte kazali zq moq sluchai?

Щом теста отчита за мен това е бременност,възможно ли е обаче да е много рано и да не е видял гинеколога каквото трябва,потърси 2 ро мнение. Успех!

# 169
zdr mn sam obarkana po princip iskam bebence i napravih si test ednata beshe mn qsna a drygata vijdashe se ama mn bledo dali naistina imam bebe ili si vnushavam?molq pomognete mi

# 170
  • София

Повтори теста за всеки случай. Чертата трябва да започне да се насища  Peace

# 171
shte napravq ama demek moje i da ne sam tova li iskash da kajesh

# 172
  • София

По принцип и много малко вероятно за фалшиво положителен резултат.
Ако искаш да си 100% сигурна си пусни кръвен тест- бета ЧХГ

# 173
Здравейте момичета на 14.08 трябваше да ми дойде но не ми дойде преди това си направих два теста и на двата имаше втора бледа черта но втория го направих един ден след като ми закъсня какво да си мисля ? Simple Smile

# 174
Здравейте момичета на 14.08 трябваше да ми дойде но не ми дойде преди това си направих два теста и на двата имаше втора бледа черта но втория го направих един ден след като ми закъсня какво да си мисля ? Simple Smile
Ще кажа честито,повтори теста отново следващата седмица.

# 175
Благодаряти много дано си права  Simple Smile да има бебе Simple Smile

# 176
Благодаряти много дано си права  Simple Smile да има бебе Simple Smile
За да не се тормозиш излишно си направи кръвен тест и ще разбереш веднага!

# 177
Здраеите, имах закъснение на цикъла 10 дни на 11 направих тест престо появи се бледа втора линия 6 дни по-късно направих отново тест престо и линията беше също толкова бледа колкото при първия тест  има ли повод да се притеснявам  и това означава ли че нещо не е наред?  newsm78

# 178
Здравейте мами  Simple Smile Имам известни притеснения и се надявам някоя от вас да ми помогне! От 3 месеца с мъжа ми правим опити за бебче. Този месец ову ми беше на 14-ти ден( уловихме я с тест) Трябваше да ми дойде на 21, което е 28 ден на цикъла ми. Той е редовен и винаги на 28я ден идва най-много ден по-рано. Така вчера следобяд направих тест, който показа 2ра бледа черта, естествено доста се развълнувах и реших да повторя теста тази сутрин. Уви той излезе отрицателен. Сега съм доста объркана и притеснена. Някоя от вас дали може да даде съвет или личен пример. Ще ви бъда много благодарна!  Hug

# 179
какъв тест си направи?

Общи условия

Активация на акаунт