Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 630
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 180
# 181
утре на първа урина си направи още един пак престо може чертата да е прекалено бледа и да не си я видяла

# 182
Определено вчерашната черта я видях, но днес на теста липса такава....и мога да направя разлика, кой тест кой е...не знам вече какво да си мисля. От друга страна ми се иска да изчакам още 2-3 дни, ако не ми дойде да потретя теста.... но ми е странно първо положителен, после отрицателен... newsm78

# 183
spored men veren e polojitelniq a vtoriq moje da greshi nai dobre sutrinta si napravi oshte edno presto az sushto imah problem s testa purvo mi izleze vtora bleda cherta i sled 6 dni otnovo sushtata i se bqh pritesnilla no dnes si napravih oshte edin test i chertata e pochto kato kontrolnata Wink

# 184
Много благодаря за бързите отговори  Hug Ще ви държа в течение за развитието, дано накрая се окаже,че мъничето вече е факт Simple Smile)) Късмет и на вас Heart Eyes

# 185
Здравейте, мили мами!
Нова съм в сайта и се радвам да стана член от вашето общество Simple Smile
Иии нека си дойдем на думата. Имам следния проблем:
За последно цикълът ми дойде нормално през юни. Попринцип е страшно точен. Миналият месец само веднъж прокървих, чувствах се различно, правих тестове, все с мнооого бледи черти. Ходих на лекар, направих кръвен тест. Оказа се отрицателен. Докторът каза, че често се случва бременността да не се развие и да се изчисти сама. Та била съм малко бременна демек... До тук добре. Обаче цикъл все още нямам, а трябваше да ми дойде миналата седмица покрай петък. Днес правих пак  тест, втората черта едва едва се появи. И сега си стоя и си блъскам главата дали е възможно вече да се радвам на положителен резултат или все още тестът прихваща хормони от предния месец... страшно объркана съм, толкова много искаме бебче с половинката и така силно се надявам да е така, но след разочарованието миналия месец ме е страх от още едно такова... Някоя от вас преживявала ли е подобно нещо? Ще съм благодарна на всякакъв споделен личен опит или съвет!

# 186
SS666, аз нещо не разбрах - след като си прави кръвен тест миналия месец имаше ли кървене изобщо? Щото така, както си го написала, оставам с впечатление, че последният ти нормален цикъл е бил през юни, през юли си прокървила веднъж и оттогава нямаш цикъл, така ли?
Аз не бих седяла да си блъскам главата, бих си направила веднага още един кръвен и ако е отрицателен - беж на лекар, който да ме прегледа обстойно с вагинален ехограф.
Успех и да кажеш какво е станало.

# 187
Здравейте, мили мами!
Нова съм в сайта и се радвам да стана член от вашето общество Simple Smile
Иии нека си дойдем на думата. Имам следния проблем:
За последно цикълът ми дойде нормално през юни. Попринцип е страшно точен. Миналият месец само веднъж прокървих, чувствах се различно, правих тестове, все с мнооого бледи черти. Ходих на лекар, направих кръвен тест. Оказа се отрицателен. Докторът каза, че често се случва бременността да не се развие и да се изчисти сама. Та била съм малко бременна демек... До тук добре. Обаче цикъл все още нямам, а трябваше да ми дойде миналата седмица покрай петък. Днес правих пак  тест, втората черта едва едва се появи. И сега си стоя и си блъскам главата дали е възможно вече да се радвам на положителен резултат или все още тестът прихваща хормони от предния месец... страшно объркана съм, толкова много искаме бебче с половинката и така силно се надявам да е така, но след разочарованието миналия месец ме е страх от още едно такова... Някоя от вас преживявала ли е подобно нещо? Ще съм благодарна на всякакъв споделен личен опит или съвет!
Моето мнение е също да потърсиш лекарска помощ,смени гинеколога си и виж какво се случва,аз ти желая да се случва най хубавото!

# 188
Всъщност кървенето беше преди кръвния, буквално еднократно малко количество и толкова. Четох, че било нормално при забременяване, в този момент яйцеклетката се захващала за стената. Точно с ехограф ме гледа първо и каза, че всичко си ми е наред, а стената не е дебела както при бременност и затова ме прати на кръвен тест. Това беше миналия месец на 30- прегледите имам предвид. И от тогава- нищо.

# 189
Това еднократно кървене... Според мен просто не си се изчистила и бременността си стои, без да се развива. Бягай спешно при лекар и май по-добре да е друг  Peace

# 190
Пропуснах да спомена, че в събота ме беше ухапало кучето и правих тест, който беше отрицателен. И сега положителния се появява след няколко дни. Та заради отрицателния си мислех, че съм се изчистила вече...

# 191
Здравейте вчера си направих пореден тест защото ми закъснява, отначало нямаше 2 ра черта след 5 мин се видя но многооо светла ,днес реших да повторя теста със сутрешната урина,загледах се нямаше черта и след 5 мин пак се появи отново много бледа чертичка  сега съм още по объркана ,теста беше clear choise   Cry Cry Cry

# 192
Здравейте вчера си направих пореден тест защото ми закъснява, отначало нямаше 2 ра черта след 5 мин се видя но многооо светла ,днес реших да повторя теста със сутрешната урина,загледах се нямаше черта и след 5 мин пак се появи отново много бледа чертичка  сега съм още по объркана ,теста беше clear choise   Cry Cry Cry

Мисля че на тази марка тест резултата се отчита до 10 мин. така че тихичко честито направи след 48 ч. друг тест а ако нямаш търпение пусни кръвен така ще разсееш съмненията.А за 2 черта помни: има ли я колкото и да е бледа бременност има.Честито хайде скоро да се похвалиш стискам палци!  Peace

# 193
  • Северозапада
На кутиите с тестове си пише след колко време да се отчете резултата. Обикновено е след 5-10 минути. Ако концентрацията на ЧХГ в урината е все още много ниска, е нормално чертата да не излезе на секундата.

# 194
Много се надявам да е положителен но реших и тук да попитам да не би да не от самата марка някаква изпарителна черта, утре ще ходя на доктор може и да е рано но поне да се успокоя благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт