Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 238
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 3 045
Www0109, хубава чертичка! Честито!
Vikiii1993, аз виждам бледа. Дано да се насища. Аз бих си направила кръвен тест за спокойствие. Hug

# 3 046
  • София
Според мен тая чертичка е от Прегнила, дано не съм права. Престо са адски чувствителни тестове, на мен са ми показвали чертичка при резултат на кръвния 1,1. Отиди на кръвен.

# 3 047
Днес ходих на лекар.. Оказа се че съм бременна, но имам остър или хроничен
 вагинит... предписа ми Иделин вагинално 10 дни...
И каза че ако не се оздравея от това трябва да преминем към антибиотично лечение ,което ще навпеди на плода....
Общо взето съм шах и мат и само се моля всичко да е наред, защото не искам да губя първото си бебче.... 😢😢😢😢

# 3 048
  • Sofia
Първо - честито.
Второ - и да се наложи антибиотично лечение , нищо няма да му стане на бебето. Нямам думи за лекарите 😖 Скоро приятелка забременя, отишла в Токуда на първи преглед. Казали и че е бременна, но понеже сакчето било в средата на матката, а не в периферията и и някак било криво, можело и нищо да не излезе от тази бременност ... тогава беше в 5 г.с, сега е в 9 г.с ( ембрион и пулсации)

# 3 049
  • София
Ужас, какви гадни лекари, как имат наглостта да предупреждават пациентите си за възможни рискове и усложнения!? Или сигурно трябва само цветя и рози да бълват... няма угодия.

# 3 050
  • Sofia
Ужас, какви гадни лекари, как имат наглостта да предупреждават пациентите си за възможни рискове и усложнения!? Или сигурно трябва само цветя и рози да бълват... няма угодия.
Ами така е..имала възпаление и вече антибиотици, увреждане на плода..разбира се, че това се казва на жена, която е бременна за първи път. Тя ще е първата, която лекува бактерии и гъбички, защото всички други забременяваме стерилно чисти отдолу. Айде моля ти се..след някой друг месец ще започне да и се внушава, че няма как да роди нормално и секциото е неизбежно. Години наред слушам простотията на българските лекари и специално гинеколози.

# 3 051
Първо ме гледаше тъпо и ми зададе въпроса  ,, и кво желано ли е,, .. ,, ти на колко години си ,,
Казвам ,, на 23 съм, разбира се че е чакано и желано ,,
Все пак едно дете изисква много грижи и енергия..... и смятам че 23 е чудесна възраст за това....
И в крайна сметка се оказва че този вагинит си е нещо нормално което си случва на всяка жена

# 3 052
  • Sofia
Първо ме гледаше тъпо и ми зададе въпроса  ,, и кво желано ли е,, .. ,, ти на колко години си ,,
Казвам ,, на 23 съм, разбира се че е чакано и желано ,,
Все пак едно дете изисква много грижи и енергия..... и смятам че 23 е чудесна възраст за това....
И в крайна сметка се оказва че този вагинит си е нещо нормално което си случва на всяка жена
Спокойно, с второто ми дете като забременях имах такива гъбички, че едвам си сядах на дупето 😯 има глобули достатъчно, които третират локално и нищо няма да се случи на бебето. Само бъди спокойна и мисли положително.

# 3 053
Здравейте. На 13.10 ми поставиха Прегнил 5000 ,на 13,14-15.10 правихме опити, като на 14 усетих овулацията. Днес се падат 13 дни от Прегнил и си направих тест лейди сутринта с първата урина и имаше едва забележима бледа четричка .Преди малко наравих Престо но не с първа урина и има пак много бледа четричка, но повече се вижда. Дали има шанс да съм бременна и теста да е достоверен.
https://---shortener8712-gveDkq

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 13:02 от vikiii1993

# 3 054
Не знам точно колко време отнема да се изчистиш от Прегнила, не съм запозната, но ми се струва, че чертичката ти се насища. На миналия ти Престо беше по-бледа. Пусни си ЧХГ.

# 3 055
  • София
Здравейте. На 13.10 ми поставиха Прегнил 5000 ,на 13,14-15.10 правихме опити, като на 14 усетих овулацията. Днес се падат 13 дни от Прегнил и си направих тест лейди сутринта с първата урина и имаше едва забележима бледа четричка .Преди малко наравих Престо но не с първа урина и има пак много бледа четричка, но повече се вижда. Дали има шанс да съм бременна и теста да е достоверен.
https://---shortener8712-gveDkq

Иди дай едни 20 лв за кръвен и се кротни.
Като пускаш всеки ден теми и пишеш във всички подобни теми  от форума, няма да станеш повече или по-малко бременна!

# 3 056
  • София
Това с Прегнила е Теди, не се връзвайте. Поне не измисли някоя различна история.

# 3 057
  • Варна
Боже, дори аз я научих тази Теди, въпреки че много много не влизам по тези теми. Вярно, историите са абсолютно идентични всеки път. И щом дори не си направи труда да отрече работата е ясна. Това е човек с диагноза вече...

# 3 058
  • На остров
Споделете каква е тази Теди   и какви са нейните истории:)

# 3 059
  • Varna
Тедито е да,вчера питаше и в една група във фейса . Няма умора...

Общи условия

Активация на акаунт