Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 226
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Варна
Ами през месец-два цъфва с нов акаунт и с история 1:1 с настоящата. Аз с това я помня, а мисля, че с първия си акаунт има доста бисери в Искам бебе, но по-запознатите да кажат, там наблюденията ми са съвсем инцидентни.

# 3 061
Дано чертичката не е от Прегнила! Че да спре с тези въпроси “станало ли е / не е ли станало?”

# 3 062
  • Бургас
По-скоро дано е от Прегнила, че някъде там има някой младеж дето си няма идея, че прави бебе.

# 3 063
Solace не бях се сетила за тази важна подробност Simple Smile

# 3 064
  • Varna
Той младежа не е един и същи..Тя от всяко свое гадже иска бебе, ама се съмнявам те да знаят..

# 3 065
  • Варна
Тя цялата история е съмнително дали изобщо се случва. През няколко месеца нови гаджета, прегнили и едни и същи тестове и чуденки? Нямаше ли някакво съмнение, че тестовете, които публикува са взети от интернет? Не знам, запознатите с творчеството и да кажат, на мен ми се губи малко, не съм я следила в детайли.

# 3 066
Здравейте, мили момичета! Отдавна чета из форума, та реших и аз да се пристраша и да споделя с вас! От няколко месеца сме на тема бебеправене и този месец ми закъснява. На третия ден си направих тест believe pro, който е за ранна проверка на него се вижда съвсем лека втора чертичка, преди два дни си направих тест отново и резултата беше отрицателен, в момента съм с 8 дни закъснение и почвам да се обърквам малко. Утре съм на лекар, за да видим какво става.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 11:55 от Nelly_123

# 3 067
Здравейте момичета, Теди и аз я познавам от преди три години когато бебеправихме първото ни дете, направо щях да падна като прочетах, че пак е тук!
По въпроса, имам закъснение вече 6 дни по принцип не сме в период на бебеправене, но се усъмни, направих тест сутринта и има съвсем лека дори не забележима черта, може и да ми се предвижда, ще кача снимка, ако може и вашето мнение. http://prikachi.com/images.php?images/781/9426781L.jpg

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 08:46 от mariqivanova89

# 3 068
И на мен ми се вижда,че има нещо. Simple Smile

# 3 069
Възможно ли е да ми се повръща от фолиевата киселина ?

# 3 070
  • София
Не, повръща ви се от бременноста-нали имахте положителен тест, очаквано е.Дано бързо и леко ви размине периода с гаденето.

# 3 071
  • На остров
Мария и но е бледа доста бледа. Повтори теста да видим дали ще се насити.

# 3 072
Благодаря, момичета повтори теста и няма втора черта. Явно е някъде другаде проблема.

# 3 073
Ооо Тедито се е вънала!!

Сигурно не си е тръгвала никога, но аз не съм влизала ... И аз я познавам от около 4-5г.

Тогава беше много активна...

По това което прави и говори е ясно че е човек със сериозни психологични проблеми.

Поне от 4г е абсолютно обсебена от темата бременност. Посещава всички теми свързана с темата, а още преди години видяхме, че качва тестове на момичета от други форуми и  сайтове . Дори беше качила снимка от някакав румънски сайт. Все пак това си е ровене и търсене.

В ФБ провила и може да я видите с качени снимки на поредния приятел през месец.

Явно просто не е добре момичето. Жал ми е малко за нея, въпреки че е много досадна с глупости е си.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 12:14 от Eli..........

# 3 074
Въпреки втората бледа черта на два ранни теста. Бебче няма 😢 . Пожелавам късмет на всички бебеправещи и дано скоро видим така желаната втора чертичка🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт