Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 406
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И аз мисля, че е отрицателен

# 706
И аз мисля, че е отрицателен
и аз така предположих,но исках и вашето мнение,защото ми беше странно,до сега не ми се е случвало..благодаря ви много за бързите отговори

# 707
http://prikachi.com/images.php?images/529/8662529W.jpg
Brayda,дано четеш!Голям смях.Пак имам странен тест.Ако си спомняш имах леко положителен Клиър тест и два категорично отрицателни Престо.Имах и един Шуър чек,който мислех да стои за резерва,но онзи ден го направих,но сложих доста капки.Беше отрицателен.Снощи сънувах положителен тест и сутринта реших да го погледна (не ги хвърлям веднага държа ги в кутийката) и какво да видя-мнооого тънка чертичка.Явно се е появила след като е изсъхнал теста,защото бях сложила много капки.Утре отивам за нов тест.

# 708
  • София
Ако се беше появила във времето за отчитане, щеше да кажа, че е категорично положителен Simple Smile
Задължително направи нов Simple Smile може и кръвен и дани е положителен Simple Smile
Иначе чертичката е точно там и точно такава, каквато трябва да е Simple Smile
Чакам с нетърпение да пишеш какво е станало.
Закъснение имаш ли?

# 709
Един странен въпрос.Понеже утре ще мога да отида за тест по-късно,какво ще стане,ако запазя първата урина в бурканче например и по-късно направя теста с нея?Защото се сетих,че аз и този тест не направих с първа урина. Малко откачен въпрос  newsm78 Embarassed Joy

# 710
  • София
до два часа може да я запазиш, но по-добре е преди теста да се постискаш няколко часа

# 711
Да,благодаря.Имам малка надежда,нали хората казват,че става в месеца,когато не си очаквал и в същото време не го вярвам.Ще пиша!  Hug

# 712
Михаела,това не ми прилича на изпарителна черта  Wink
Ще стискам палци за утре  Hug

# 713
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/529/8662529W.jpg
Brayda,дано четеш!Голям смях.Пак имам странен тест.Ако си спомняш имах леко положителен Клиър тест и два категорично отрицателни Престо.Имах и един Шуър чек,който мислех да стои за резерва,но онзи ден го направих,но сложих доста капки.Беше отрицателен.Снощи сънувах положителен тест и сутринта реших да го погледна (не ги хвърлям веднага държа ги в кутийката) и какво да видя-мнооого тънка чертичка.Явно се е появила след като е изсъхнал теста,защото бях сложила много капки.Утре отивам за нов тест.

Много прилича на моя първи тест - който изглеждаше така: http://oi68.tinypic.com/2agpyja.jpg

Кажи после какво е станало.Стискаме ти палци!  Praynig Praynig Praynig

# 714
http://prikachi.com/images.php?images/73/8667073O.jpg
Новия тест е отрицателен.Този твой първи тест при наличие на бременност ли е?Колко дни след О си го правила?Аз все пак още нямам закъснение.Дано не ми дойде.Имам още един тест,този път ще го направя,ако има закъснение.Благодаря.

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 17:10 от mihaela838

# 715
  • София
Aко онзи тест с къснопоявила се черта беше правилен, трябваше и вчерашния ти тест да е положителен. Ти същия ли направи?

# 716
  • Монтана
Това с тези тестове ту положителен ту отрицателен не е добре. Знам го от личен опит....

# 717
Брайда,да пак Шуър чек направих.На тях най-рядко ми се случва да ми даде изпарителна.Просто такава не бях имала до сега.Както се казва до като не дойде МЦ има надежда.Може да не е успяло да се захване.
Фло,какво имаш предвид,че не е добре.При теб как е било?

# 718
  • София
ами ако първия тест е бил положителен, то всеки следващ трябва по-бързо да се появява черта. Ако не се е захванало или е тръгнало да си отива, пак щеше да е положителен, дори и по-бледо от това. Но за разликата от 1 ден от ++ да стане -- няма как. По-скоро първото е било фалшив резултат или ако е бил положителен, то втория тест е бил нещо некачествен.
При всички случаи ако съм на теб вече да бях отишла на кръвен, за да знам истината, не да се надявам или да мисля сценарии Simple Smile
Ако все пак не искаш да правиш кръвен, повроти пак теста, може да вземеш по-чувствителен от шуър примерно ...
Дано все пак да е положителен и бързо да го разбереш Simple Smile

# 719
Брайда,аз не живея в София,а тук се обаждах и на всякъде казват,че пращат изследванията до София и ще получа отговор във вторник,а до тогава трябва да се знае.Естествено,ако дилемата продължава ще отида за кръвен.Тук е 15лв и не е никакъв проблем.Така или иначе скоро съм на гинеколог,така че и това си е вариант.Много благодаря на всички за отзивчивостта.Надявав се всички скоро да имаме добри новини.Пожелавам ви го от сърце

Общи условия

Активация на акаунт