Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 490
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 690
http://prikachi.com/images.php?images/379/8651379g.jpg
Здравейте,момичета.Ще ми дадете ли мнение за този тест Clear.Сутринта пишках.После изведнъж ме осени,че снощи,като си легнах ми се сгади и реших да си направя тест,демек с втора урина.Знам,че ще кажете да го повторя утре,но искам мнение.Излизат ли такива черти на тия тестове и ако е изпарителна,изчезват ли след време или се насищат,защото тази май се вижда все по-ясно и все пак е бледа.Благодаря.

# 691
  • София
За мен е положителен!
Утре другия тест който направиш ще гопотвърди. Вземи шуър чек

# 692
Леле,brayda,дано!Благодаря.Ти ползвала ли си тези тестове Clear и имала ли си такива черти,които после да се окаже,че не са истински.Аз при такъв тест имах лека изпарителна,но беше някак сива и после стана бяла.Сега е малко по-различна.Истината е че миналия месец правихме стимулация с клостилбегит.А този месец пропуснахме,тъй като се оказа,че ще пътувам по време на очакваната О.Обаче имах чувството,че О доста подрани,може би ефект от клостила.Ние бебеправихме тогава,за всеки случай.Още ми е рано за цикъл,но ако О е била когато предполагам е напълно възможно.Притеснявам се само,че теста може да хваща киста,а не бременност,четох за такива случаи.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 11:12 от mihaela838

# 693
  • София
Теста няма да е положителен ако е киста Simple Smile
Clear дават изпарителни, според мен твоята не е. Но за всеки случай уттрешния тест вземи друг или пусни кръвен

# 694
Чул те господ.Така и ще направя.Пак благодаря.

# 695
Brayda,взех си Presto.Единя го направих сега,другия ще направя утре.Обаче е отрицателен.Явно е била изпарителна черта.Другия месец  Peace

# 696
  • София
Съжалявам Sad

# 697
На мен ми прилича на положителен. Изтарителната е бяла, а твоята е розова. Дано да съм права. Стискам ти палци. Кажи как е следващия тест.

# 698
Два отрицателни престо.А точно те да са отрицателни,като знам колко пъти са ми давали изпарителни.Явно няма бебе.А и престо са 20 чувств.,а Клиъра 25.Така че явно има и лъжливо положителни.Няма проблем.Другия месец продължаваме.

# 699
# 700
розовее,но ми изглежда странен теста,можеш да го повториш

# 701
Добро утро момичета,от 3 дни ми закъснява,като на първия направих тест,който в началото беше отрицателен,но малко преди 10та Мин излезнаха две,бях писала в др тема че е отрицателен,но след това не съм писала защото имах изпит и така теста си стои без да се променя,но неска на мястото си http://prikachi.com/images/732/8656732N.jpg

# 702
Невалиден е.Направи друг.

# 703
  • София
Не е невалиден. Отрицателен е.

# 704
Вярно!Отрицателен.Обърках местата на чертичките  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт