Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 512
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 675
Оо неее, категорично не е цистит. Имала съм го това животно не е това. Просто урината ми е по наситена като цвят и има силна миризма, наред с др симптоми ,които имам при ранна бременност. Вкусът ми също се измени, нл това е нормално, въпросът ми е след като пия дуфастон той допринася ли за различните ми апетити и вкусове или е изцяло на бременността

# 676
Направих 6 теста,престо и шуър!На всичките излиза втора розова черта но час след тестването се виждат ,преди това ги виждах ама екранчето беше розово доста време,та като позасъхне си личат и са си розови!Закъснението е 5 дни при 31 МЦ ,незнам какво да мисля вече....

# 677
  • София
Пусни кръвен или вземи друга марка тест.

# 678
  • Пловдив
Направих 6 теста,престо и шуър!На всичките излиза втора розова черта но час след тестването се виждат ,преди това ги виждах ама екранчето беше розово доста време,та като позасъхне си личат и са си розови!Закъснението е 5 дни при 31 МЦ ,незнам какво да мисля вече....
Пусни кръвен , както с ти каазали или изчакай. Щом стой толкова мокро,   може би слагаш много капки.

# 679
Повечето тестове тип касети ако се намокрят повече се размацват, за това най - добре с капкомера да се капнат 3-4 капки стигат пре достатъчно и най - важното размацвания няма да има Simple Smile

# 680
Хаха Simple Smile Да и аз все си викам данеби пък да е малко и слагам 6 Simple Smile Днес пък един шуър абсолютно отрицателен....разочарова ме!Утре ще отида да си пусна кръвен непременно Simple Smile Благодаря ,момичета Simple Smile Ще пиша да кажа какво е станало Simple Smile

# 681
аз вече спрях дуфастона- няма такава отврат, хем го пих 5 дни, не знам др мами как издържат с месеци, това ме доразби  #Cussing out
та обаждам се аз на АГ-то и той ми обясняава че сега се чака 10 дни и се надяваме да не дойде М, ако не дойде М му звъня пак, ако дойде М чакам да мине и пак му звъня.....
кажете ми що за чудо е това????????  newsm78
а признаците си ги имам

# 682
djekiridiz, гинекологът ти е абсолютно некомпетентен, какво значи ако. Направи кръвен тест за бременност и, ако е положителен, отивай при друг гинеколог, междувременно не спирай дуфастона! С това рязко спиране на дуфастона, дори да си бременна рискуваш нещата да свършат зле, не се прави така.

# 683
АМИ..ЗАЩОТО ТОЗИ ГИНЕКОЛОГ ДОСТА Е ПОМАГАЛ, НО ЯВНО СЕГА ИМЕТО МУ РАБОТИ ЗА НЕГО ИНАЗ СЪМ ЕДНА ОТ ПОТЪРПЕВШИТЕ. НЕ СЪМ СИГУРНА ДАЛИ ИЗОБЩО СИ СПОМНЯ ЗА МЕН, НО КИНСУЛТАЦИЯ ПО ТЕЛЕФОНА...ИСКАХ ДА МЕ ПРЕГЛЕДА ПО -СКОРО ЗА ДА ВИДЯ КАКВО ИЗОБЩО "ВИЖДА" НА ДОПОТОПНИЯ СИ АПАРАТ-ЦИТИРАМ ГО.АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ПИЛА ХОРМОНИ И СЕГА СЕ ЧУВСТВАМ КОРЕННО РАЗЛИЧНО. ЧЕТА В ФОРУМА ЧЕ МАМИТЕ ПИЯТ ОТ ДАТА ДО ДАТА И ТО ВСЕКИ МЕСЕЦ, А НА МЕН МИ ГО ПРЕДПИСА ЗА 5 ДНИ И КАКТО СЪМ ГО ПОЧНАЛА ТАКА ГО И СПРЯХ. ЧАК ПОЛОВИНКАТА МИ СЕ УСЪМНИ ЗАЩОТО ГО ПОЗНАВА ОТ МН ГОДИНИ И СЕ РАЗОЧАРОВА, ЧЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛ...ПАРИТЕ СА ГО ПРОМЕНИЛИ И МЕ Е ПРЕТУПАЛ. Е, СОРИ НО В МЕН НЕ ТРЯБВА ДА ВИЖДА БАНКОМАТ!!!

# 684
Пускаш кръвен тест и сменяш гинеколога, нищо друго но мога да кажа, иначе рискуваш, дори да има бременност, да си докараш недобър развой.

# 685
  • София
Не пиши с главни букви и за пореден път - тук не е тема да си говорим за такива неща. Отвори си своя тема и си споделяй!

# 686
Хормони
Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
Total b-HCG        0.01        mIU/ml     < 5,0mIU/ml      eto ......mrazq gi tiq tewtov3 davat naprazna nadejda..... Sad 

# 687
  • София
cvetenceto_ - жалко  Confused
нов цикъл = нов шанс  Hug

# 688
Така е!Благодаря Ви!Все пак да кажа недейте да си давате парите за тези тестове,пускайте кръвен !! Brayda ,Успех и на теб -дано скоро се случи и твоето чудо!

# 689
VILI_t0 май изобщо не трябваше да ги почвам хирмоните.....и мисля че за 5 дни прием (последно в събота) вече може и да съм се изчистила...
Успех на теб и скоро да се похвалиш с най-хубавото.

Общи условия

Активация на акаунт