Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 479
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 780
Благодаря!Ще продължавам да я следя.

# 781
Здравейте, момичета. Попаднах случайно на тази тема и реших да пиша и ако може да дадете някакво мнение, че мястото не мога да си намеря от нетърпение. Накратко за моя случай - ПМЦ е 19.02. последен полов контакт беше на 3 март, (не) чакам МЦ на 22-ри, т.е. още 8 дена. Обаче аз съм нетърпелива и преди 2 дена правих тест-отрицателен. Обаче запазих теста, днес го погледнах и се вижда една много бледа линия. С телефона не мога да я уловя, но е там вижда се. Дали имам шанс да се е получило.

# 782
  • София
Щом ти е дошло на 19-ти и чакаш на 22-ри, излиза че цикъла ти е на 33 дни.
По прости сметки О ти се пада 33дни - 14ни = 19ден
3-ти март ти е било 13-ти ден.

Ако си бременна случайно, то си имала ранна овулация и тогава цикъла ти трябва/не трябва да дойде по-рано.
Ако ти е редовен цикъла много, то вероятността да си забременяла на 3-ти е малка.

Тази линийка, която виждаш е била изпарителна черта, защото дори и случайно да ти е била ранна овулацията, ти си направила теста на 12-ти март, което е само 8-9дни след секса и е малко вероятно да е верен.
Чертичката предполагам не е розова, щом не можеш да я уловиш с телефона. Следователно го приеми за изпарителна.

Ако предположим, че си забременяла на 3-ти - 4-ти, вече са минали 10-11 дни от тогава и може да повториш теста утре сутрин с първа урина или да пуснеш кръвен. Или естествено да чакаш. Ако ти дойде по-рано от 22-ри, то и О ти е била по-рано, но ако ти дойде на 22-ри, то тогава О ти е била на 19-ти ден и въобще не сте я хванали Simple Smile

# 783
Благодаря за отговора. О не сме засичали. Цикълът не ми е много редовен 29-32 дена варира.
А относно чертичката се вижда точно така, но с моят телефон не мога да направя ясна снимка.

До последно ще се надявам, а пък дано да стане

# 784
  • София
Знам случая на михаела и тя още на другия ден имаше по-категорично положителен тест.
Направи нов тест и всичко ще стане ясно Simple Smile
Тази черта като на михаела според мен всеки телефон ще я снима добре  newsm78 ама знам ли...

# 785
Аз правих сами 1 тест. Чакам да мине малко време, защото все пак нямам закъснение и може да не отчете правилно. В сряда мисля да го повторя. Снимката е само за пример, защото не съм добър фотограф , а телефона не прави добри снимки.

Всъщност какво означава изпарителна линия? Преди първата ми бременност съм имала отрицателни тестове, но такава линия не съм виждала.

# 786
  • София
тази на михаела не е изпарителна.
Изпрарителната линия е отбелязък на мястото, където би трябвало да се появи тестовата линия ако има бременност.
Представлява линийка, която често трудно се вижда с просто око, бяла или сива, но все пак леко се откроява. Почти винаги се появява по-късно от времето, посочено на кутията, но в никакъв случай не е розова!

# 787
Здравей,Хриси.Видях,че си гледала моята снимка.Имай предвид,че длучая ми беше същия.Отрицателен тест,на който след няколко дни излезе тази черта.След това имах два отрицателни Престо,които са уж по-чувствителни.След като продължих да се съмнявам направих нов шуърчек,който показа много по-бледа черта от тази.От там една сага с тестове.В крайна сметка тестовете ми показваха бледи черти дори в деня на очаквания цикъл,но вече бяха достатъчно ярки за да е ясно.Тези бледи изпарителни черти обикновено са бели,сиви или като драснато с игла.На мен преди са ми излизали и не съм им обръщала внимание,но тези си розовееха и за това ме съмняваха.Сега явно съм бременна,но след толкова чудене още не го вярвам и немога да се зарадвам като хората,а стиснах зъби да не отида веднага на лекар и съм за първи път тази сряда.Предлагам ти да не правиш като мен и да се мъчиш и да изгубиш тръпката.Изчакай поне до 29тия ден и направи примерно Престо.Те са два в опаковка и ако пак имаш съмнения на другия ден можеш да направиш втория.Задължително ги прави с първа урина и не им слагай повече от 4,5 капки.Това е от мен.Успех!

# 788
Здравейте.Имам нужда от помощ.Преди два дена си направих тест,който беше без нито една черта,след което стана изведнъж с две,но предполагам е невалиден.Затова взех друга марка и е с две черти едната изключително бледа.По принцип нямам закъснение,утре ми е денят за М.Леарят ми каза,че е много рано за преглед и за това днес взех още един тест,който е с още по бледа втора черта.И вече незнам какво да мисля.

# 789
  • София
Решението при твоя случай е следния:
- пускаш днес или утре един кръвен тест в която и да е лаборатория по което и да е време на деня, не е нужно да е на гладно и на жадно
- като получиш резултата ако е положителен, отиваш след 48ч в същата лаборатория по долу горе същото време и пускаш още един тест (положителните са над 5)

Ако втория резултат е двойно по-висок от първия - всичко е наред за сега
Ако втория е по-нисък от първия или не се е удвоил, то може да има проблем - обсъди го с лекар!

Късмет!

# 790
Здравей,Pupata.
Ако искаш качи снимка.Влез в prikachi.com и после качи снимката тук
Според мен си е бременност.И на мен тестовете ми даваха бледи дори в деня,в който трябваше да ми дойде.Ако не ти се чака направи кръвен тест за бременност в някоя лаборатория и ако е положителен можеш да го повториш след 48часа,за да видиш дали всичко е наред.Ако след 48 часа стойностите,които покаже теста са се удвоили,значи че е ок.
Ако имаш търпение изчакай да ти закъснее 5-6 дни и направи тест отново.Но според мен ще се местиш при нас в темата на ноемврийките.Успех
п.п.не видях,че си писала Брайда  Hug

# 791
Здравейте момичета. Нова съм в групата и ми е малко неудобно но така много го искаме с приятеля ми тази втора чертичка. Имах една бременност но в началото на 3тия месец му спря пулса и трябваше да правим аборт в края на септември.от Началото на януари тази година пробваме но за сега нищо. Направих си тест и излезе - но го разглобих и видях още една розова чертичка. Според вас как ли е тази чертичка?

# 792
  • София
снимай ни го и после снимката качи в сайта prikachi и след това дай линка към нея тук

# 793
снимай ни го и после снимката качи в сайта prikachi и след това дай линка към нея тук
http://prikachi.com/images/104/8709104R.jpg

# 794
  • София
на снимката не се вижда 2-ра черта, но може да е защото снимката е снимана от далеч и под ъгъл.
Ти кога я видя? След 10-тата минута ли? Розова ли е?
Като е затворен не се ли вижда?

Общи условия

Активация на акаунт