Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 308
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 795
Като е затворен не се вижда. Не е на мястото където трябва да е а е по долу. Розова е

# 796
Като е затворен не се вижда. Не е на мястото където трябва да е а е по долу. Розова е
аз я виждам доста добре,но е изместена,според мен си направи нов

# 797
  • София
И аз съм За нов утре! Дано да е категоричен!

# 798
Благодаря момиче ще си направя нов.  Hug

# 799
Днес си направих нов тест и този път показа само една. Явно другия месец пак Sad

# 800
Здравейте, момичета  bouquet
От дълго време Ви чета и най-сетне се престраших да пиша.
На 15.03. правихме инсеминация, док каза след 14дни да си направя тест и ето го резултата
http://prikachi.com/images.php?images/318/8719318B.jpg Според вас има ли 2-ра чертичка или не???

# 801
Здравейте, момичета  bouquet
От дълго време Ви чета и най-сетне се престраших да пиша.
На 15.03. правихме инсеминация, док каза след 14дни да си направя тест и ето го резултата
http://prikachi.com/images.php?images/318/8719318B.jpg Според вас има ли 2-ра чертичка или не???
Теста може да е невалиден  Peace Има черта,но е размазана и определено трябва да го повториш за да си сигурна!Щом са минали 14 дни може още днес да направиш още един,просто 2-3 часа преди теста ограничи приеа на течности и посещенията до ВЦ  Peace Дано вторият е категорично положителен  Hug

# 802
 Cookie reall благодаря за бързият отговор!
Този тест е от вчера и мисля,че го напишках малко повече от колкото трябва, може ли за това да е размазан? newsm78
След колко време да повторя? Така като ви чета след 48часа предполагам?

# 803
Весето и на мен така ми се размазваха,като слагах много капки.Аз мисля,че има черта.То и като позасъхне може и да се види.Тест можеш да направиш когато решиш,дори по-късно днес,но както ти е казала Куки преди теста да не си пишкала поне няколко часа.Успех!
п.п.Три-четири капки стигат за да ти покаже резултат без да ти дава такива съмнителни резултати.Не го обливай Simple Smile

# 804
mihaela838 сутринта пробвах пак но 3 часа преди това бях пишкала и ми показа само 1 чертичка.  Снощи се чух с доки и тя ми каза щом има 2ра чертичка, значи честито. Вече много се обърках  ooooh!Дали съм бременна?
П.С освен това ме болят гърдите от към мишниците и на моменти имам странни свивания в яйчниците.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 10:14 от BeceTooo

# 805
BeceTooo, отивай до лабораторията и пускай един кръвен тест за бременност, след 2-3 часа ще е 100 процента ясно дали си бременна или не, няма защо да чакаш повече. Горепоказаният тест е невалиден. Стискам палци!  bouquet

# 806
Май, май натам отиват нещата, дано да е станало  Praynig
Трябва ли да не съм яла или някакви специални изисквания, защото в момента пия фолиева киселина,аспирин,дуфастон и слагам утрогестан 2х2, някое от тях може ли да даде грешен резултат?

# 807
  • Монтана
Върху този тест не се пишка. В опаковката има пипета. С нея се взима урина от съда в който си пишкала и се капва в малкото прозорче на теста.

# 808
  • София
Лекарствата които пиеш, няма да променят кръвния тест ако направиш такъв. Не е нужно да е на гладно, може да се направи по всяко време!

# 809
Благодаря ви за съветите!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт