Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 465
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Aко е обилно кървенето, то сигурно се чисти организма от ЧХГ.
По принцип при кървене и бременност се изписва прогестерон за задържане, но при теб не се знае имало ли е или не е и дали има смисъл и какво да се задържи. Щом не се е видяло и на ехографа...

Много кофти случка, наистина, но поне е хубаво да проверите с лекаря ти дали прогестерона на 7-ми ден след овулация не ти е нисък случайно и да коригирате това!

Една стойност на ЧХГ не е достатъчна, хубаво е да се проследи през 48ч дали се покачва и с колко, но лекаря ще ти назначи сигурно.

# 511
За съжаление не съм бремена,кръвните изследвания са отрицателни... Sad

# 512
  • София
Жалко, макар че с това кървене и да е имало нещо се е изчистило.
Можеш да попиташ доктора ти за някакви изследвания да направите.

Не се отчайвай, другия път ще стане!   bouquet

# 513
Здравейте момичета ! Имам проблем , вчера си направих тест за бременност и по едно време се появи втората черта и после изчезна и сега я няма . Дори и свекървата ми я видя и после изчезна. Незнам какво да си мисля . Ужас (теста е от евтините и е в срок )

# 514
  • София
Случва се, дори може да не е положителен, а може и да е...
Вземи си шуър чек касета и пробвай пак с първа сутришна урина и то само ако си близо до закъснение или си със закъснение. Преди това не прави тестове, защото може да ти дадат фалшив резултат!

Късмет

# 515
добре ще пробвам пак . Стискайте палци  EFP  1stroller smile3504

# 516
Мерси Брайда..Дай боже  bouquet

# 517
Здравейте мами.Нова съм във форума.Последния ми цикъл беше на 21 септември.Имам редовен цикъл и трябваше вчера да ми дойде.Направих си 2 теста 1 сутринта втория вечерта но и на двата 2 чертичка беше бледа.Тази сутрин пак си направих втората чертичка пак е бледа.Според вас дали съм бременна?

# 518
Здравейте мами.Нова съм във форума.Последния ми цикъл беше на 21 септември.Имам редовен цикъл и трябваше вчера да ми дойде.Направих си 2 теста 1 сутринта втория вечерта но и на двата 2 чертичка беше бледа.Тази сутрин пак си направих втората чертичка пак е бледа.Според вас дали съм бременна?

Да, щом има втора чертичка си бременна!

# 519
Дано много искаме бебе.Но много се обърках и на трите теста все бледи втори чертички.

# 520
Дано много искаме бебе.Но много се обърках и на трите теста все бледи втори чертички.

Направи след два-три дена и ще видиш, че става по-ярка Simple Smile Също така е хубаво с сутрин с първа урина да правиш тестовете...

# 521
Да ще направя след няколко дена пак и ще пиша.Благодаря че се включи.

# 522
  • Пловдив
Здравейте, вече писах в друга тема,която смятах ,че е близка до моята,но май тук е най-подходящо и затова копирам поста си и тук. Последния ми цикъл беше на 20.09. На 20.10. все още нямах М и направих тест Shuar Check , който беше с една черта. На 27.10. все още няма М и си направих тест Престо ,който показа втора черта малко по-бледа от контролната. Притесних се ,защото през този месец направих бъбречна криза и пих два вида антибиотик,като предупредих, че правим опити и е възможно да съм бременна и съобразиха по техните думи АБ. Въпреки това умрях от притеснение, на 29.10. Си направих и другия тест Пре сто,който показа абсолютно същото като първия , втора черта малко по-бледа от контролната. По -късно отидох на лекар, които ме прегледа на ехограф , включително и вагинален и каза,че бременност не вижда. Посъветва ме да изчакам една седмица и ако все още няма М да отида отново. Единственото хубаво в случая е ,че при евентуална бременност АБ няма да са й повлияли. Честно казано съжалявам,че не направих кръвни тестове, а сега трябва да изчакам понеделника. За сега си взех още един ShuarCheck за утре сутрин.
Вече притеснението ми е дали не е извънматочна бременност....

Тази сутрин направих шуърчек-а , резултата е абсолютно същия ,ато при престо-втора малко по-бледа чертичка от контролната.

# 523
Диър, засичала ли си овулация? Може да е била късна овулация и да е рано доктора да види.
Ако е извънматочна бременност знам, че има и болки по-нататък, а и на доктора апарата може да не е много качествен.
Иди на кръвен днес пак ще даде ориентир стойността. На мен при около чхг 600 за първи път са виждали точка, ако е по-нисък много ясно, че няма да види.

# 524
  • Пловдив
За съжаление днес е събота, ще трябва да изчакам понеделник .
Овулация не съм засичала ,но поради бъбречната криза знам ,че трябва да е около 4-6,което е достатъчно време до 28-ми ,за да се види или поне ми се искаше.

Общи условия

Активация на акаунт