Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 471
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 765
Много се радвам за всички хубави новини!!! Леко бременеене мили дами Simple Smile идва 8'ми март дано всички които го желаят да им се случи като за подарък Simple Smile)

# 766
Бях описала дооооста подробно,а ме нахулиха защо съм направила толкова тестове. newsm78д Днес направих последния тест Шуърчек.Вече вярвам,че е истина.Ще пусна снимки и описание при първа възможност. Hug

# 767
  • Монтана
Оф завистта човешка граници няма. И какво от това, че си направила много тестове. Повечето сякаш не правим по 100 теста преди датата на МЦ.

# 768
  • София
Оф завистта човешка граници няма. И какво от това, че си направила много тестове. Повечето сякаш не правим по 100 теста преди датата на МЦ.
+1  Laughing Аз направих 4 Престо, 3 Шуър Чека и 2 кръвни за разкош  Joy Даже мисля да пусна още един кръвен, че ме сърбят ръцете  #Crazy bouquet

# 769
Момичета,пожелавам ви още този месец да ви се случи чудото.И не само защото го заслужавате,а и защото немога без вас и искам да се преместите в ноемврийски мами.С вас си е хубаво!!!!

# 770
  • София
Шана, колко ти е втория кръвен?

# 771
  • София
Шана, колко ти е втория кръвен?
Brayda, вторият кръвен е 62.3 от вчера, точно 48 часа след 18.8. Мисля, че се движи окей, според калкулаторите на 27 часа някъде се удвоява. Ще пусна още едно изследване на 8-ми просто информативно, за да преценя кога да отида на преглед  newsm78

# 772
  • София
Супер е Simple Smile принципно на 10-дневно закъснение се вижда, но пусни.
Отиди на лекар с хубава техника, да не ти изкарат акъла Simple Smile

# 773
  • София
Благодаря ти! Имам час за 11-ти по принцип, ама май ще го сменям за 14-ти, че ако нищо не се види, наистина ще ми изкарат акъла  #Crazy

# 774
  • София
Или на 10-ти пусни още един кръвен и пресметни за кога да запазиш час. Кога трябваше да ти дойде?

# 775
  • София
Или на 10-ти пусни още един кръвен и пресметни за кога да запазиш час. Кога трябваше да ти дойде?
На 4-ти. Аз уж смятах, смятах... какво съм сметнала и аз не знам, но на 11-ти ще съм точно на 7 дни закъснение, ама май ще си изчакам да станат поне 10. И без това ЛФ ми е 12 дни, така че 2 дни закъснение реално са ми 14 дни след О.  Rolling Eyes Thinking

# 776
  • Пловдив
Изчакай колкото издържиш повече ,че наистина само ще те прритеснят Wink

# 777
Брайда,била е изпарителна,вчера ми дойде,моя като се прибра,и като се видяхме му го казах с усмивка,да не го разстройвам,едва се сдържах. ..Такава усмихната бях,а едва си сдържах сълзите,толкова се надявах този месец,не знам как ще чакам да ни одобрят от фонда толкова месеци,помолих лекаря да направим стимулация,дадахме 50 лв за Клостилбегит,Хориомон,Устрогестан и тестове за ову,отделно и 30 лв ни казаха за фоликуметрия,от утре почвам Клостила...Дано този месец е нашия,много се разочяровах изплаках си очите днес  Sad Sad

# 778
Здравейте!Да ви попитам,този месец не следих БТ,но след първия съмнителен тест започнах да я меря.Беше 37-37.1 ,а в деня,в който трябваше да ми дойде Петък стана 37.5 В събота и днес е 37.4 Нали не е много висока?Меря анално.

# 779
Михаела,мисля че е нормално да е малко по-висока при Б и мисля,че е в границите на нормалното. БТ се повишава и при настинка,но ако се вдигне повече от това и се задържи така,посети лекар по-рано  Hug

Общи условия

Активация на акаунт