Втора бледа черта на теста за бременност?

• 530 868
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 855
  • София
ами по моя опит, ако е бил шуърчек може и да не отчете, със сигурност повтори и в деня на цикъла ти, още повече ако не дойде

# 856
  • София
Възможно ли е 2 дни преди цикъл да не отчете правилно?
Нямаме сериозни планове за бебе, но ще се женим лятото и когато дойде- ще е добре дошло.
Трябва да ми дойде в сряда, а направих тест днес - катгорично отрицателен. Последният ми цикъл беше на 25.03.
Освен, че ме боли много кръста и гърдите - друго няма.
Предполагам си е верен теста. Но все пак реших да питам - подранила ли съм с теста?
Аз имах супер бледа черта, която едва се виждаше - 4 дена след закъснението.

# 857
Моята се появи по-късно, не до 5-тата минута. Затова не ми се вярва и не възлагам надежди.

# 858
Виктория,щом си имала втора черта във времето за отчитане,най-вероятно теста е положителен  Peace
Утре сутрин с първа урина ще ти даде категоричен отговор!Успех!

# 859
Много ме боли корема тази сутрин. По всичко изглежда, че ми идва.
А и по-скоро не знам по кое време се появи, тъй като не беше до 5-тата минута. Оставих го и после го погледнах и я видях. Затова предполагам, че би могла да е и някаква изпарителна, а не реална втора, макар и бледа.
Ще видим.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 09:49 от Victoria__

# 860
  • София
не знам какъв е бил теста, но мисля, че и на престо и на шуър пише, че чертата трябва да се появи до 5-тата минута и не по-късно от 10-тата, т.е. не се чака 5мин, а се чака 10мин, особено ако няма закъснение на цикъла.
Ако хормона е много малко, чертата може да се появи и на 7-мата и на 8-мата минута, че и на 10-тата, за това си пише на опаковката - 10мин.

А и също така се случва понякога, черта има още в началото, но е толкова бледа, че не се забелязва лесно. След 10мин теста видимо поизсъхва и чертата се вижда по-лесно.

Днес повтори ли теста?
Ако има положителна черта, то тя всеки ден ще се вижда по-добре и по-добре и ще се появява по-бързо и по-бързо.
Ако днес си повторила с първа урина и пак не е имало черта първите 10мин, то теста е отрицателен.

Ако не си го повторила, наистина не знам какво можем да гадаем повече от това.
Най-сигурно - отиди пусни един кръвен днес, резултата ще е положителен ако има бременност и отрицателен ако няма Simple Smile

Болките при бременност и като наближаващ цикъл са аналогични. Докато няма цикъл, бременност не е изключена, още повече че имаш неясен, клонящ към положителен тест.
Ако чертата, която си видяла е розова, то най-вероятно бременност има.

п.п. случали са се лъжливи розови черти на Шуърчек (писалка и не писалка), за това теста се повтаря или се прави кръвен или и двете Wink

# 861
Brayda,
Не съм повтаряла теста днес. Ще изчакам още два дни, ако не ми дойде до тогава пак ще се тествам. Според мъжа ми - нямало черта малар и бледа  Grinning
Беше розова леко размазана като че ли, не знам как да я кача.
Но според мен е отрицателен, мисля си, че ще ми дойде най-късно утре.
Ще пиша пак като има развитие Hug

# 862
Здравейте да се запиша и аз при вас с трепетно очакване за  #Sniper
Последен цилъш 02.04 ежедневни опити след приключване на цикъла
Трябва да ми дойде м/у 27-29. Но вътрешно много искам да съм бременна.
Имам болки като пред цикъл ниско долу кръста също ме боли.
Гърдитени те са ми много чувствителни.
Не знам как ще дочакам 30 да си направя теста.
Това ще ми е 2 бременност. При първата стана от 3 опит.

# 863
Здравейте.. Имам питане.
Значи, март месец ми закъсня 9 дена правих тест, който беше категорично отрицателен. Дойде ми на 17 март. Попринцим цикълът ми варира м/у 30-33 дни. Трябваше да ми дойде най- късно на 17 или 18 април, НО не дойде. Снощи изведнъж ми прилоша, и реших да направя тест. Тази сутрин направих с първа урина и се появи бледа черта в рамките на 1-2 минути. Не живеем в България не мога да си купя Shure chek (на него му имам доверие). Никога не съм виждала изпарителна черта, но много съм чела из форума, за тикива и сега съм в чуденка дали може да е такава? Ще кача снимка, моля ако някой е имал опит с изпарителни да се изкаже! Благодаря ви предварително!
http://prikachi.com/images.php?images/751/8761751A.jpg

# 864
Здравейте.. Имам питане.
Значи, март месец ми закъсня 9 дена правих тест, който беше категорично отрицателен. Дойде ми на 17 март. Попринцим цикълът ми варира м/у 30-33 дни. Трябваше да ми дойде най- късно на 17 или 18 април, НО не дойде. Снощи изведнъж ми прилоша, и реших да направя тест. Тази сутрин направих с първа урина и се появи бледа черта в рамките на 1-2 минути. Не живеем в България не мога да си купя Shure chek (на него му имам доверие). Никога не съм виждала изпарителна черта, но много съм чела из форума, за тикива и сега съм в чуденка дали може да е такава? Ще кача снимка, моля ако някой е имал опит с изпарителни да се изкаже! Благодаря ви предварително!

Тихичко честито от мен! Не ми прилича на изпарителна, а си е точно правилна чертичка! Безпроблемно бременеене до финал  Hug

# 865
  • София
Здравейте.. Имам питане.
Тази хич не е никаква изпарителна, ами си е истинска черта! Тихичко честито  bouquet

# 866
За мен си е + тест. Успех и всичко да е наред.
Къде по бледи черти видях тук.

# 867
Мая , това ис е бременна чертичка,ясна и хубава.Тихичко честито и безпроблемна до термин!

# 868
Благодаря ви момичета..  bouquet
Изобщо не го ичаквах, дъщеря ми е още много мъничка, незнам как ще се оправим. Това ми е трета бременност - първата неуспешна 7 - 8 ма седмица направих сп.а. Втората за наше голямо щастие е в подписа ми, но имах тежка бременност. До 9 ти месец са мо лежах и така я изкарах. Сега няма начин как да се пазя с малката и не мисля, че ще бъде наред всичко. Нооо все пак Божа работа.. Аз или утре сутрин или вдруги ден ще повторя теста, да видим как ще е чертата. Тук (Дания) няма как да отида на кръвен, първи преглед се прави 13-14 седмица. До тези седмици даже не го броят за бременост. Ще караме на късмет.. Пожелавам успех на всички, които го желаят. След 9 месеца бледите им чертички да се превърнат в малки сладки бебоци!  Hug

# 869
  • София
Пожелавам ти късмет, гледай ако можеш да избегнеш натоварване да го избягваш. Лягай си, когато детето ти спи и почивай и ти! Може този път да е различно, не се стресирай от сега.
Щом няма как да отидеш на лекар преди 13-та седмица, дали можеш да си вземеш ношпа, евентоално ако имаш болки да пиеш?
Дано е успешна Simple Smile
А дечицата с малка разлика са сууупер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт