Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 444
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 960
Brayda, благодаря за отговора.  Hug
Ще стискам палци всичко да е наред!

# 961
  • София
Mikkey - Престо е по-чувствителен от Шуър чек, но за това дава понякога едни сиви втори черти, от които доста жени се бъркат дали е истинска или "изпарителна черта".
Ако вземеш Престо и видиш черта, то за да е истинска трябва да е розова. Сиви и разни бели, едва едва доловими - не ги брой за черти.
На мен лично Престо ми засече бременността 4 дни преди цикъла с мног много много бледа, но розовееща черта, на другия ден направих втория тест в кутията и чертата беше по-силна и розова от първата.

наситеността зависи и от бременността, колкото повече време е минало от овулацията или от закъснението, толкова по-наситена би трябвало да е чертата на теста.
За дните малко преди цикъла или на 1-2 дни закъснение, чертата няма да е толкова наситена, колкото е контролната.

Късмет!

# 962
  • In transit
Блaгодaря ти много Брaйдa!

# 963
Зддравейте настоящи и бъдещи мами Smile

Може би темата не е точно за тук, но наистина искам максимално много мнения по моя казус...

Пиша за първи път тук и съм малко притеснена. Имам детенце на 2 г. и сега съм бременна отново. Направих си тест и е положителен - две хубави еднакви и наситени чертички на шуър чек.. Още не съм ходила на АГ. Имам всички симптоми като се почне от сутрешното гадене и повръщане, през чувствителни и определено нарастнали гърди, апетит, главоболие и т.н. Но днес когато се събудих усетих, че гърдите ми са все така чувствителни и ме болят но сякаш не са така набъбнали. Пропуснах да обясня, че преди време имах бременност, която не се разви ( кухо яйце) и тогава точно така всичко беше ОК но започна да спира да мис е гади, гърдите ми спаднаха и ... резултата бе че ембриона не се разви. Сега ме е страх, че това с гърдите е предвестник на подобна ситуация. Моля, кажете мнение дали е нормално да спадне напрежението и самите гърди а съм около 2 месец бременна? Sad Много се притеснявам, а искам да имам това бебче ... Благодаря!!!

# 964
И аз преживях същата тревога преди 10 дена - симптомите някак намаляха драстично. Но доки каза да не се шашкам и просто да изчакам. Че си има периоди. И наистина няколко дена по-късно ми се върна гаденето. Все така си бях изморена. А гърдите - един ден ме болят повече, друг- по-малко...
Така че не се шашкай! Ако можеш - изчакай да видиш как ще се развие. А ако не - отиди на преглед, за да се успокоиш  Wink

# 965
И аз преживях същата тревога преди 10 дена - симптомите някак намаляха драстично. Но доки каза да не се шашкам и просто да изчакам. Че си има периоди. И наистина няколко дена по-късно ми се върна гаденето. Все така си бях изморена. А гърдите - един ден ме болят повече, друг- по-малко...
Така че не се шашкай! Ако можеш - изчакай да видиш как ще се развие. А ако не - отиди на преглед, за да се успокоиш  Wink

Така е, но все ми се връща онзи спомен как и тогава се надявах тоооолкова много, но така и не чухме сърчице. Все пак си мисля, че тогава е било по-скоро изключение и всичко ще е наред. Просто от тогава ми се насъди, че отскабне ли напрежението в гърдите .... лоша работа.

# 966
LailaMS, пусни ЧХГ кръвен тест за бременност и в зависимост от резултата или втори тест или директно на преглед.

# 967
LailaMS, пусни ЧХГ кръвен тест за бременност и в зависимост от резултата или втори тест или директно на преглед.

Ще се ходи на преглед то това е ясно. Просто искам всичко да е наред. Уморих се от проблемни бремености...

# 968
Толкова се шашкаш и вглеждаш заради провалената бременност. Нормално е да ти остане травма, но не се притеснявай толкова и гледай по-оптимистично. И при моята бременност имаше намаляване на симптомите, после пак се засилваха, на моменти направо липсваха. Спокойно, не може всеки ден всичко да е еднакво. Много успех с бременността.

# 969
Здравейте, момичета. Искам да споделя и аз моите вълнения. Правим опити от 3-4 месеца. Преди няколко дни си направих тест престо и показа отрицателен. Оставила съм го така и на слвдващия ден имаше бледа черта. Откакто правим опити цикълът ми стана 30-32 дни, а преди беше точен 28-29 дни макс. Днес вече е 34 ден и М го няма. Всичко прилича на ПМС- подути и чувствителни гърди, дискомфорт ниско в коремната област, различното е, че друг път съм доста раздразнителна и чувствителна, а сега съм спокойна и уравновесена. Днес направих и един шуър чек (не с първата урина) и не съм сигурна какво виждам. Може би втората черта от престо-то е изпарителна... Надявам се не.

# 970
  • Sofia
Здравейте, момичета. Искам да споделя и аз моите вълнения. Правим опити от 3-4 месеца. Преди няколко дни си направих тест престо и показа отрицателен. Оставила съм го така и на слвдващия ден имаше бледа черта. Откакто правим опити цикълът ми стана 30-32 дни, а преди беше точен 28-29 дни макс. Днес вече е 34 ден и М го няма. Всичко прилича на ПМС- подути и чувствителни гърди, дискомфорт ниско в коремната област, различното е, че друг път съм доста раздразнителна и чувствителна, а сега съм спокойна и уравновесена. Днес направих и един шуър чек (не с първата урина) и не съм сигурна какво виждам. Може би втората черта от престо-то е изпарителна... Надявам се не.
А защо не направиш втори тест?

# 971
За престото - щом се е появила след времето за отчитане, е изпарителна.
За шуър чека - ти не знаеш какво виждаш, ни какво можем да кажем?

# 972
Направих и кръвен тест и наистина се оказа отрицателен. Остава въпроса, защо ми закъснява, след като няма бременост. Да се притеснявам ли, при извънматочна отчита ли на кръвния тест? Последно бях на гинеколог преди 4 месеца и всичко беше 6.

# 973
  • София
извънматочната пак си е бременност и пак се хваща от всички тестове
Закъснява ти, защото всепак се случва, особено с почване на бебеправене и разбъркване на хормоните
Това, че преди 4м си била на лекар, не значи че и сега всичко е същото, всеки цикъл си е сам за себе си.

При редовен цикъл и закъснение повече от 5-7дни без бременност си е време за лекар. При нередовен може да изчака и 10 дни и пак там.
Дано не е нещо сериозно и бързо да ти дойде, късмет Simple Smile

# 974
извънматочната пак си е бременност и пак се хваща от всички тестове
Закъснява ти, защото всепак се случва, особено с почване на бебеправене и разбъркване на хормоните
Това, че преди 4м си била на лекар, не значи че и сега всичко е същото, всеки цикъл си е сам за себе си.

При редовен цикъл и закъснение повече от 5-7дни без бременност си е време за лекар. При нередовен може да изчака и 10 дни и пак там.
Дано не е нещо сериозно и бързо да ти дойде, късмет Simple Smile
Благодаря! Имам час за понеделник...

Общи условия

Активация на акаунт