Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 424
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 475
Мда , но имплантацията не е само един миг , оплодената яйцеклетка се загнездва дълбоко  в ендометриума и е нужно време. Момичето казва , че  е кафеникаво , което значи ,  че е старо и пак би могло да е от състояла се вече имплантация Wink
Не казвам , че е такова , но би могло.Естествено и да маркира МЦ не е изключено, но дано да е другото.
При доста жени(мен вкл. ) има такова имплантационно кървене около датата на МЦ при Б.

Да, при много жени има такова зацапване около датата на менструацията, но то не е имплантационно, а се дължи на други причини. Понякога е безобидно, понякога се дължи на проблем. Това само лекар може да го каже. Да, имплантацията не е един миг, но за да има положителен тест, значи ЧХГ е достигнало определена стойност, която тестът отчита. Тоест, когато има + тест, значи имплантацията е била преди поне 3-4 дни. Затова определено не може зацапването в този период да се припише на имплантацията. Освен това, имплантационното зацапване(което всъщност се среща при много малък процент от жените), е много оскъдно и е еднократно, а не продължава с дни. От там насетне всяко зацапване или кървене е отклонение от нормалното развитие на бременността. Казвам го за да не си помислят потребителките, че е нормално през бременността да има зацапване или кървене.

# 2 476
  • Бургас
Мноооого е добре чхг-то! Simple Smile

# 2 477
  • София
Cherry^Blossom Дано даноооо
Благодаря ти:* Revolving Hearts

# 2 478
Имам нужда от помощ , ще прикача 2 снимки на тест за мен са отрицателни , но мм твърди че виждал чертичка...  

# 2 479
Не виждам чертичка.

# 2 480
  • София
Тм може да има предвид, че вижда една чертичка.

# 2 481
Добър ден, да ви попитам понеже малко се притеснявам понеделник на 30.04 си пуснах чхг беше 284 вчера следобед пак си пуснах и е 569.6 това добре ли е? Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 13:31 от Mihaela Nikolaeva

# 2 482
Тм може да има предвид, че вижда една чертичка.
Е говорим за втората 😉😉😉

# 2 483
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Имам нужда от помощ , ще прикача 2 снимки на тест за мен са отрицателни , но мм твърди че виждал чертичка...  

Не .....не виждам втора черта.

# 2 484
Добър ден, да ви попитам понеже малко се притеснявам понеделник на 30.04 си пуснах чхг беше 284 вчера следобед пак си пуснах и е 569.6 това добре ли е? Благодаря предварително!
чхг трябва да се удвоява на всеки 48 часа, така че според мен всичко е както трябва Simple Smile

# 2 485
  • София

За 48ч се е удвоило, което е ок. Пусни за всеки случай още едно, но гледай да е 48ч след първото в същата лаборатория и ако можеш да е и по същото време. За сега всичко е на ред. Поне лично аз бих направила така. След следващото вече, ако пак се е удвоило или почти удвоило, изчакай 2-3-4 дни и можеш да отидеш на преглед. Късмет.

# 2 486
Здравейте,момичета!Нова съм в групата и въпроса ми може да е глупав и дори коментиран,но се притесних много!След закъснение на цикъла с три дена си направих тест за бременност и показа две чертички от която едната е съвсем леко бледа.Днес посетих гинеколог,гледа ме с вътрешен ехограф и каза че не може да определи бременност,виждало се нещо,но не достатъчно за да се потвърди бременност,и естествено сега се притеснявам супер много.Тази вечер като се прибрах пак си направих тест и пак показа две черти с една по бледа.Притеснявам се,има ли възможност да не съм бременна или да има някакъв проблем? Извинявайте ако е коментиран моят въпрос или го намерите за неуместен.

# 2 487
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Здравейте,момичета!Нова съм в групата и въпроса ми може да е глупав и дори коментиран,но се притесних много!След закъснение на цикъла с три дена си направих тест за бременност и показа две чертички от която едната е съвсем леко бледа.Днес посетих гинеколог,гледа ме с вътрешен ехограф и каза че не може да определи бременност,виждало се нещо,но не достатъчно за да се потвърди бременност,и естествено сега се притеснявам супер много.Тази вечер като се прибрах пак си направих тест и пак показа две черти с една по бледа.Притеснявам се,има ли възможност да не съм бременна или да има някакъв проблем? Извинявайте ако е коментиран моят въпрос или го намерите за неуместен.

Макар и бледа втора черта да има си е бременност.А след двудневно закъснение на ехограф дори и вагинален не може нищо да се види.

# 2 488
Благодаря,за отговора.Притесних се много,да не е нещо тревожно,защото миналата година правих аборт и имаше притеснение,дали ще мога да забременея пак.Лекарят ми каза да пия дуфастон,че ако имало бременност щяло да я задържи с тези хапчета,а ако няма ще ми дойде месечният цикъл и след 15 дена пак на лекар,надявам се тогава да се види хубаво .

# 2 489
Сисинка, на кой ден от закъснението беше на преглед? Хубаво е да се изчака между седмица и 10 дни. Ако си отишла при по малко от 7 дни закъснение е напълно нормално прегледа да няма особено голяма информативна стойност. При някои жени овулацията е по късна, което също оказва влияние. Щом са ти и писали дуфастон, приемай го, пази се повече, не вдигай тежко и така Simple Smile стискам палци всичко да е наред

Общи условия

Активация на акаунт