Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 144
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 3 150
Тестът е положителен. Във вторник е рано за преглед и няма все още да се види нищо. Отложи си часа за след минимум 10 дни закъснение.

# 3 151
    Някой с подобен тест?

# 3 152
Лудичка, това мисля, че е изпарителна черта. Валидната черта трябва да е розова, тази на твоя тест е бяла..

# 3 153
Благодаря ви момичета. Ще ида вторник тъй като,приемам редовно лекарства за астма и ако съм бременна наистина трябва да предвидим лечение безопасно за бебето. Ще ви пиша допълнително за новини надявам се всичко да протече нормално.

# 3 154
Не мога да повярвам, че след повече от 3 години пак съм в същата тема. Имам 3 дневно закъснение и ето този тест, направен преди половин час. Simple Smile Положителен е, нали?!

# 3 155
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Да.

# 3 156
С риск да решите, че се побърквам.
През прозорчето ми се видя нещо и се наложи да го разглобя Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз я виждам доста ясна пред мен, но на снимка май не се получи добре. Все пак се надявам някой да я види.

# 3 157
  • На остров
Лудичка съжалявам аз нищо не виждам, а по принцип се вглеждам и в най малката възможност за въображаема черта. Направи още един тест днес и дано се появи там ! Кой ден ти от преди или след МЦ ?

Миглена има чертичка !

# 3 158
Последно ми дойде на 30.10 от 11ти до 15ти бебеправихме. На 20ти имах ръждиво зацапване. Не знам кога трябва да ми дойде, понякога е на 28-29-30-31 дни, веднъж беше на 33 дни. Реших, че ако това зацапване е било имплантиране, както коментирах с АГ е достатъчно време да има ЧХГ, което теста да засече. Първият тест беше с бялата черта и за това реших да направя още един. Sad Ще се чака явно

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 10:31 от Ludichka88

# 3 159
  • Sofia
Последно ми дойде на 30.10 от 11ти до 15ти бебеправихме. На 20ти имах ръждиво зацапване. Не знам кога трябва да ми дойде, понякога е на 20-29-30-31 дни, веднъж беше на 33 дни. Реших, че ако това зацапване е било имплантиране, както коментирах с АГ е достатъчно време да има ЧХГ, което теста да засече. Първият тест беше с бялата черта и за това реших да направя още един. Sad Ще се чака явно
Аз виждам сянка Simple Smile

# 3 160
Лудичка88,На втория тест виждам много бледа чертичка ,направи друга марка Клиър лента или Престо. И аз така ги разглобявам или ги гледам под фенера на телефона. Не се притеснявай от толкова силно желание какво ли не правим

# 3 161
  • София
Разглобявайте, разглобявайте, че те тия втори чертички се крият пущините 🤣.
Един тест е положителен или отрицателен. Разгобяването няма да го направи повече или по-малко положителен! Осветяването с финерчета, ултравиолетови или други светлини също!
Изчаквайте си закъснението и тогава правете тестове! Ако нямате търпениу няколко дни, как ще чакате 9месеца да се роди?!?!

# 3 162
А тези, които не знаят кога им е дошло закъснението?
С кристална топка ли да опитам, или с боб?
Казвам го с усмивка, не се заяждам Simple Smile

# 3 163
  • На остров
Нандин съгласна съм с теб, аз лично правя от рано тестове за да имам поне малко нещо да се вглеждам и надявам.
Сама знаеш, че когато борбата е дълга и с много перипети човек силно иска да се е случило и да има дори и бледа надежда. За мен тестовете винаги са били нещо позитивно, което да очаквам в тежката борба.

Лудичка как така не знаеш?

# 3 164
Имам нередовен цикъл, идва всеки месец рачлично. Миналият месец ми дойде на 33ти ден, по-предният на 28ми ден, преди това на 30ти...този месец не знам кога да го чакам, не знам кога ми е била О, само едно зацапване 8 дни след бебеправенето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт