Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 248
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Бях в Милано на маникюр и никак не съм доволна ,но за лице не зная....
Аз пък бях на йонна детоксикация - не съм доволна. Момичето идея си нямаше за какво иде реч, аз бях подготвена теоретично по-добре от нея, тя не знаеше кои показания на апарата какво означават...

# 256
Здравейте, бях обещала да споделя впечатления от цялостното почистване на дома по оферта на фирма Дафни. Офертата включваше миене на прозорци, пране на диван и един матрак, подове, прах, купня, баня, тоалетна - всичко. Като цяло - половината неща се направиха. Измиха прозорците добре, две момчета дойдоха и свършиха много бързо, въпреки че закъсняха около час след записания час. След това дойде една жена (явно собственичката, тъй като телефонът й постоянно звънеше и тя прекъсваше работа, за да говори с клиенти). Тя трябваше да свърши останалата част от работата плюс допълнително я помолих да изпере единствения малък килим в къщата, за който ми взе 15 лв допълнително (въпреки, че не пра матрак, тъй като не поисках). Общо взето претупа чистенето на подовете - само там, където не трябваше да мести нищо или да се навежда (например под леглото не минас прахосмукачка, въпреки че е високо и лесно достъпно). Плочките в банята и тоалетната бяха измити до средата, където са тъмни и се вижда повече, нагоре не беше пипнато. Като цяло - за 40 лв е ОК, тъй като дори и само миенето на прозорците щеше да ми струва повече, но не бих платила редовна цена за такова почистване.

# 257
Искам да споделя неприятните си емоции от общуването с персонала на Alen Beauty - "студио за красота" , ул. Патриарх Евтимий 34, хората там са некоректни и груби. Записах си час по телефона в понеделник за петък - говорих с двама души и с козметичката лично. Като отидох, се оказа, че такъв записан час няма, при това ме наругаха, че се държа лошо - а аз само бях разочарована и се опитах да изясня случая. Рецепционистката си имаше лични проблеми и се нахвърли върху мен с думите: Вие знаете ли с кого си имате работа, знаете ли, че децата ми не са добре, а вие... Примирено си записах друг час. След като излязох, получих съобщение на телефона, че всъщност съм си била записала час за деня, в който съм се обадила и не съм дошла да го ползвам... След тези емоции не отидох въобще повече... Цените им са много скъпи и ваучерът не беше евтин - нормално има такива промоции за почистване на лице - 20.00 лв.,  тоест очаквах добра услуга, но явно хората са намерили начин да не го ползваш! Поне така се случи при мен.

# 258
  • София
След като веднъж похвалих Институт Силует, сега да се оплача от тях.
Ходих последно преди три седмици, като на последното ми посещение поисках на място да си запиша час, вместо да се обаждам. Отказаха ми: "Ооо, не мога сега, не мога повече". Усмихнах се, казах, че няма проблем, разбирам прекрасно изморените хора. Обаче след това да не си вдигнат нито един от дадените три телефона в продължение на повече от 10 дни ме подразни много! Днес успях да си запиша час за след 10 дни - първия свободен и удобен за мен. Оплакването ми не е в никакъв случай към служителите там - и те са хора, и им се налага да ни обслужват за по 3 лв. на човек (толкова излиза една тренировка на Power Plate). Но на собственика трябва да му стане ясно какво причинява на клиентите и персонала си.
На мен не ми трябват тренировки през 2-3 седмици, повече от безсмислено е.

# 259
Привет,
отзиви за този салон за почистване на лице:
http://napolovina.com/offer.php?id=1746
Аз съм доволна от козметичката Peace

# 260
Някой да има отзиви за Affinity Vision и по- специално за козметичката ?

# 261
http://grabo.bg/sofia/66-otstapka-za-vip-izmivane-na-lek-avtomob … lius-pitza-0783h9

Много сме доволни! Колата блести, а пиците са чудесни! Сервитьорката им е нелюбезна и некомпетентна, но се търпи ; ))

# 262
Привет,
И аз гласувам с 2 ръце. Супер неудобно ми е, но ще следя за оферти, защото се размазах от кеф, доста ме помасажира по време на процедурата. Не се мотае, работи стегнато и се чуствах много добре, даже не исках да ставам. Ходих точно на тази процедура. Имах доста стискане, но кожата ми не беше подпухнала, нито пък днес е на белези. Въобще- много доволна! Благодаря ви за препоръките   bouquet

# 263
Привет,
И аз гласувам с 2 ръце. Супер неудобно ми е, но ще следя за оферти, защото се размазах от кеф, доста ме помасажира по време на процедурата. Не се мотае, работи стегнато и се чуствах много добре, даже не исках да ставам. Ходих точно на тази процедура. Имах доста стискане, но кожата ми не беше подпухнала, нито пък днес е на белези. Въобще- много доволна! Благодаря ви за препоръките   bouquet

Аз съм посещавала и на редовните цени-почистването е 20 лв;)

# 264
  • Sofia
Някой тук препоръча "Крис Елит" за фотоепилация и аз повярвах.
БЛАГОДАРЯ!   bouquet
Това, на което бях ходила до момента няма нищо общо с това, което прави жената в "Крис Елит"  Peace
Оценка 10/10

може ли да обясниш малко, какво различно прави жената. темата ме интересува, благодаря   bouquet
Без никакви проблеми ме взе няколко дни след срока на ваучера
Часът беше точно спазен, жената работи експедитивно и без моткане
За първи път ми сложиха в този салон очила
За първи път ме намазаха преди процедурата, а след нея - със слънцезащитен крем
Обясни ми любезно всичко, за което питах
Достатъчни бяха само номерата на ваучерите и не се наложи да издирвам принтер, за да ги печатам
 13-14 цъкания на всяка подмишница !!! /при 3 в предишния салон и при положение, че почти нямам косми/
При такова отношение - без колебания бих отишла и без ваучер!

И един въпрос.
За мелбите Рафи необходимо ли е да е разпечатан ваучерът или е достатъчен кодът?

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 01:06 от noshtna_ptica

# 265
  • София близо до Витоша
http://grabo.bg/sofia/66-otstapka-za-vip-izmivane-na-lek-avtomob … lius-pitza-0783h9
 Сервитьорката им е нелюбезна и некомпетентна, но се търпи ; ))

хахахах това ми хареса . Е не може всичко да е на 6 , трябва да има нещо което ще развали удоволствието..

# 266
Някой тук препоръча "Крис Елит" за фотоепилация и аз повярвах.
БЛАГОДАРЯ!   bouquet
Това, на което бях ходила до момента няма нищо общо с това, което прави жената в "Крис Елит"  Peace
Оценка 10/10

може ли да обясниш малко, какво различно прави жената. темата ме интересува, благодаря   bouquet
Без никакви проблеми ме взе няколко дни след срока на ваучера
Часът беше точно спазен, жената работи експедитивно и без моткане
За първи път ми сложиха в този салон очила
За първи път ме намазаха преди процедурата, а след нея - със слънцезащитен крем
Обясни ми любезно всичко, за което питах
Достатъчни бяха само номерата на ваучерите и не се наложи да издирвам принтер, за да ги печатам
 13-14 цъкания на всяка подмишница !!! /при 3 в предишния салон и при положение, че почти нямам косми/
При такова отношение - без колебания бих отишла и без ваучер!

И един въпрос.
За мелбите Рафи необходимо ли е да е разпечатан ваучерът или е достатъчен кодът?

Чудесни отзиви, но сподели като мине време за ефекта, защото това е най-важното все пак Simple Smile Аз лично съм била в такъв салон с прекрасно отношение и никакъв резултат  Rolling Eyes  Дано да не е така в този случай.
Аз за Рафи си бях разпечатала ваучера, а и във въпросите след офертата е отговорено, че го искат на хартия (те бяха казали, че за всякакво безалкохолно може да се смени кафето, но ни предложиха само вода де, но... )

# 267
http://napolovina.com//offer.php?id=1669

Прекрасен екип,детето ми ходи на танци при тях.Вече сме се записали,препоръчвам и на вас.

# 268
  Момичета, да сте купували ваучер по тази оферта и да сте си получили картите?
 http://bg.kolektiva.net/sofia/kolektiva-komlekt-aktivni-karti.html
  Аз взех ваучер преди дни / час преди да изтече предишната оферта/, пратих мейл до издателството / както пише в офертата/ и още чакам картите. Чудя се дали да позвъня в издателството. На сайта никъде не пише в какъв срок ще бъде доставена поръчката  Confused.
  Иначе последният ми ваучер беше за кола маска по тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2597 .Обадих се по тел. да си запиша час. Жената беше много любезна и всичко уж беше наред. След 2 дни отидох точно в уговорения час, но намерих салона заключен. Почаках няколко минути и звъннах на дамата. За моя изненада тя каза, че е на обяд, но веднага щяла да хване такси и да дойде до 15 мин. Като дойде се оказа, че изобщо нямам записан час  Rolling Eyes. После включи машината да загрее, а за капак последва реакцията: О, ама вие сте с ваучер!  Rolling Eyes. Добре, че живея наблизо та си отидох, хапнах и се върнах за процедурата. Общо взето ме претупа - имах много останали косъмчета, които се наложи после да махна в къщи с епилатора  Rolling Eyes.
  И едно оплакване от Кимберлит Бюти. Последният път когато ходих ме изгориха под мишниците с колата  Confused. Наложи се да се мажа с дефламол няколко дни и болеше ужасно.

# 269
  Момичета, да сте купували ваучер по тази оферта и да сте си получили картите?
 http://bg.kolektiva.net/sofia/kolektiva-komlekt-aktivni-karti.html
  Аз взех ваучер преди дни / час преди да изтече предишната оферта/, пратих мейл до издателството / както пише в офертата/ и още чакам картите. Чудя се дали да позвъня в издателството. На сайта никъде не пише в какъв срок ще бъде доставена поръчката  Confused.
  Иначе последният ми ваучер беше за кола маска по тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2597 .Обадих се по тел. да си запиша час. Жената беше много любезна и всичко уж беше наред. След 2 дни отидох точно в уговорения час, но намерих салона заключен. Почаках няколко минути и звъннах на дамата. За моя изненада тя каза, че е на обяд, но веднага щяла да хване такси и да дойде до 15 мин. Като дойде се оказа, че изобщо нямам записан час  Rolling Eyes. После включи машината да загрее, а за капак последва реакцията: О, ама вие сте с ваучер!  Rolling Eyes. Добре, че живея наблизо та си отидох, хапнах и се върнах за процедурата. Общо взето ме претупа - имах много останали косъмчета, които се наложи после да махна в къщи с епилатора  Rolling Eyes.
  И едно оплакване от Кимберлит Бюти. Последният път когато ходих ме изгориха под мишниците с колата  Confused. Наложи се да се мажа с дефламол няколко дни и болеше ужасно.

В салон "Роксана" и аз съм ходила 3 пъти във време,в което би трябвало да е отворено, но съм намирала бележка на вратата,че студиото няма да работи.. Доста е неприятно, въпреки че и аз съм в района.

Общи условия

Активация на акаунт