Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 342
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • Между два живота
взимам главно ваучери за суши ...
Моля споделете от коя фирма , предлагаща суши сте доволна Вие и от коя не? Отдавна ми се ще да си похапнем суши, но нямам кураж да поръчам, защото познати се изказват много негативно!

# 616
  • София
Аз лично съм доволна от Умай бар. Кабуки и Суши експрес също не са лоши.

Вчера бях на измиване, маска, сешоар и плитка в салон Берлинго- много добра прическа ми направиха, иначе салонът е квартален.

# 617
  • Sofia
Моля ви за офертата за берлинго:)

а за Салон за красота „No name”  имате и впечатления?

# 618
  • София
Току-що грабнах ваучер за пицария Авалон. Прегледах по-старите постове и видях добър отзив от Таня67. Wink Надявам се да ни хареса.

# 619
  • София
Току-що грабнах ваучер за пицария Авалон. Прегледах по-старите постове и видях добър отзив от Таня67. Wink Надявам се да ни хареса.

Вкусно беше. И обстановката е приятна. Единствено салатата трябваше да е 400 гр, а тя беше най-вероятно 200. Специално гледах по другите маси да им видя салатите, но нямаше никой, който да яде. Така и не разбрах дали по принцип са им такива или е "ваучерна порция".  Laughing   Дано ви хареса!

# 620
  • София
Ясно, ще сме подготвени за по- скромни количества. Wink Напоследък разни ресторанти ни изненадват с такива надути цени, че за 5.90 на човек ще го преглътнем. Grinning

# 621
  • София
Моля ви за офертата за берлинго:)

Заповядай http://www.lapni.bg/offer/3188 .

# 622
  • София
Бихте ли ми препоръчали изпитан маникюр и педикюр, както и добър фризьор някъде из центъра?

# 623
Здравейте, момичета!
Имаше един сайт, който показваше офертите за София на карта. Така можеше да се види за съответен квартал или район кои са най-близките салони или ресторанти, които предлагат намаления.
Някой има ли представа кой беше този сайт?

Поправям се. намерих такава опция във Всички оферти Simple Smile

# 624
  • София
взимам главно ваучери за суши ...
Моля споделете от коя фирма , предлагаща суши сте доволна Вие и от коя не? Отдавна ми се ще да си похапнем суши, но нямам кураж да поръчам, защото познати се изказват много негативно!
+1 Напълно съгласна. Вместо Суши експрес може и Да Бар( само че напоследък нямат почти никаква риба, а залагат повече на бройката).

# 625
  • София
Аз лично съм доволна от Умай бар. Кабуки и Суши експрес също не са лоши.

Вчера бях на измиване, маска, сешоар и плитка в салон Берлинго- много добра прическа ми направиха, иначе салонът е квартален.
С този пост съм съгласна

# 626
  • софия
Нашата слабост ЕНСО вече са кулинарна къща smile3544 То не беше Япония, то не е Италия hahaha

# 627
Все пак отново да питам - наистина ли няма оферти по това време за чужбинско? Гърция, Турция? newsm78

Ами нямат нужда от попълване на места по това време. Всичко е пълно. Надникни в гръцката тема и ще видиш. Резервации за юли и август се правят от януари-февруари.  Laughing Докато май не става за плаж (водата е студена), юни - горе-долу и по този начин си попълват местата. За мен най-доброто време е през септември, когато все още морето е топло, но вече е нисък сезон и могат да се намерят малко по-евтини оферти. Ако пуснат нещо за активния сезон, ще е в последния момент.

Да, явно е така. Иначе и аз искам през септември, за когато със сигурност ще има оферти, но пък от работата не знам дали ще мога да ползвам отпуск тогава. Sad

# 628
Някой търсеше
"Подстригване, измиване, маска и сешоар - за 19.80лв, от Са … ист Капанов"

Обаче важи само за 1 салон - на Пирински проход.

ИИии бих искала да помоля за отзиви за резултата от фотоепилацията в Крис Елит

Някой тук препоръча "Крис Елит" за фотоепилация и аз повярвах.
БЛАГОДАРЯ!   bouquet
Това, на което бях ходила до момента няма нищо общо с това, което прави жената в "Крис Елит"  Peace
Оценка 10/10

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 11:25 от djiziv

# 629
  • София
Привет,

Оглеждам две оферти за почистване на лице, дали има посещавали Affinity Vision и Кокона? Вариантът, който предлагат Affinity Vision много ми допада, но не открих мнения за тях.
Ето и офертите:
http://grabo.bg/sofia/hidratirashta-terapiia-na-litze-s-aktiven- … =8029&dc=7093
http://grabo.bg/sofia/pochistvane-i-masaj-na-litze-za-12lv-0drrq … =8029&dc=7104

Общи условия

Активация на акаунт