Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 264
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
Взех ваучер за смяна на гуми в автосервиз в Овча Купел. Ще споделя как е като ида.

# 46
  • Sofia
zvanche, благодаря за новата тема  bouquet

Туку що си запазих час за боутек масаж в Arcos Magama - след това ще споделя впечатления.

Това означава ли, че имат нови ваучери?
И дали масажистът вече работи?
Аз имам неизползван ваучер, но масажистът беше болен и така и остана да го използвам когато се върне на работа.

Вече бил на работа - и аз съм с неизползван ваучер от предишните. Бяха казали след Великден и онзи ден ми се обадиха, че вече работи и може да ползваме ваучерите Peace

Аз вече ходих. За съжаление, масажистът още накуцва, дано се оправи момчето!  Peace
Масажът е нетрадиционен, но сякаш вече не ме боли ръката...
Засега съм много доволна и благодаря на момичетата от темата за препоръките и споделените впечатления!  Hug

# 47
Ази тук ще питам пак...само на мен ли ми направиха първо сешоар, а след това подстригване в Hair House?
А Офертомат няма ли да пуснат нещо читаво, че имам натрупани кредити Sad

Любимата  ми фризьорка така подстригва. На изсушена коса. След това обаче отново оформя косата и фиксира прическата. Винаги съм много доволна. Става дума за друг салон.

# 48
  • София
И аз при вас. С няколко маникюра и сешоар  Hug

Звънче   bouquet

# 49
  • София
Звънче, благодаря за новата тема. Дано само успешни покупки да коментираме тук.

Ази тук ще питам пак...само на мен ли ми направиха първо сешоар, а след това подстригване в Hair House?
Дъщеря ми е вече утвърдена фризьорка. Ходя  при нея в салона- миене, маска и после сешоар.  След това започва подстригването. Първия път и аз реагирах като тебе, но ме увери че ще е добре. След подстригването пак дооформи, но аз не искам фиксиране и наистина много се харесах. От тогава само така действа с мене. Каза, че по този начин по-лесно и хубаво се оформяла косата. Наистина е така - от тогава  се харесвам повече.
За клиентките каза, че ги пита как предпочитат и тогава действа.
Техники всякакви, важното е да са доволни клиентите.

# 50
  • в града на вечния купон
Да се отчета с подстригване в Кимберлит - доволна! Много добре ме направи момичето, но пък и косата ми не е нещо особено. Единствено като забележка мога да добавя, че май нещо не беше на кеф или просто си е по-дръпната, но това не ми е драма.  Имам пак за там и ваучер за маникюр и педикюр. Мисля, че бяха добри отзивите  newsm78

В миналата тема, имаше една потребителка (ако добре помня), която беше закупила ваучери за химическо в Aqua Press. Дали има вече отзиви?

Звънче, благодарско за темичката!  bouquet
доволна съм от химическото в Младост-аква прес.

# 51
Запазих ваучер за фотоепилация в козметично студио "Орхидея" на ул. Н. Коперник в ж.к. Г. Милев. Дали има доволни от това студио?

# 52
Здравейте момичета!
Много отдавна не съм купувала ваучери но идва лято и това ме заинтересува http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=998&aff_id=MTMyNTY4OTMwNzIwMA==
Спа26-антицелулитна процедура! Ултра звукова симулация- Thinking
Преди имаше оферта в Грабо и ако някой се е възползвал моля да сподели!
Не зная защо но не се справям с търсачката newsm78

# 53
  • София
Имам ваучер за пране на автомобил пред дома за 27 лв. Чакам да се постопли трайно и ще дам отзиви.

# 54
Резервирах за Банско, за първите майски празници, тук
http://www.napolovina.com/offer.php?id=1630
Малко съм на тръни, заради ниската цена, но пък бяха любезни по телефона, та първото ми впечатление е добро.
Да питам за приятни кръчмета и не дерящи три кожи в р-на Банско, Разлог, Добринище.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 11:10 от evhen

# 55
  • София
След работа съм на маникюр в "Милано".

# 56
  • София
Запазих ваучер за фотоепилация в козметично студио "Орхидея" на ул. Н. Коперник в ж.к. Г. Милев. Дали има доволни от това студио?

Аз ходих с ваучер за цели ръце и интим. Любезни са, но ме изненадаха със странно разбиране за зони- цели ръце са от китката до къс ръкав, а интим е само триъгълник, без срамни устни и бикини зона.

# 57
  • София
http://grabo.bg/sofia/masaj-na-kraka-i-piling-s-ribkite-garra-rufav-08f9nbz   Ето това чаках от сто години  Laughing

# 58
  • София
Eй тая оферта за Образцов дом е голям смях: http://www.lapni.bg/offer/2819/www.dafni-bg.com

Винаги съм знаела, че не съм образцова домакиня, но тия ми вдигнаха самочувствието. Каквото можаха омазаха  Grinning
Даже не съм ядосана, че сега трябва да чистя 2-3 дни след тях. Много са смешни.

# 59
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Резервирах за Банско, за първите майски празници, тук
http://www.napolovina.com/offer.php?id=1630
Малко съм на тръни, заради ниската цена, но пък бяха любезни по телефона, та първото ми впечатление е добро.
Да питам за приятни кръчмета и не дерящи три кожи в р-на Банско, Разлог, Добринище.
Познавам много добре Белведере Холидей, била съм няколко пъти там, и със сигурност мога да ти кажа да не се притесняваш.  Peace Хотелът е на ниво, а офертата е направо фантастична - имай пред вид, че миналата година се доплащаше за ползване на СПА центъра - по 5 лв. на човек, а сега и това е включено в офертата, плюс закуска и вечеря - цената ме накара да се замисля, макар че нямаме планове да ходим някъде през май. Като пресметнах цената, виждам че обявеното намаление от 50% е наистина точно наполовината от реалната цена. Хотелът е тип апартмент хауз и апартаментите са с готов оборудван кухненски бокс с необходимите уреди и прибори, та можете ги използвате.
Иначе евтини кръчми в Банско е сложна работа, има една много прилична в центъра - след църквата надолу, има площад с голям паметник и зад паметника (ама как го обясних,  ooooh! но друга идея за обяснение нямам). В Добринище съм била и препоръчвам ресторанта на х-л Валентино-2 (зад училището, до реката) - супер кухня, вксуно и на добри цени. Приятно изкарване.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 12:03 от Did :)

Общи условия

Активация на акаунт